kocamı sevemem yanlarında deseniz anlarım, öz evlatlarınızı niye sevip öpemiyorsunuz.? Siz anne olmaya devam edin, rahatsız olan çeksin gitsin.Bana soran yok.. konu eşim ille konuşulmuş oda istemiyo ama anne baba diyo.. der tabi akşam işinden gelip yemeğini yer yatar bi zorluk mu çeker sanki... kaç saattir kendimde değilimyardım etse ne fayda derdim ev işi değil çocuklar yanlarında rahat sevemem öpemem bile..
Benim anlamadığım şey, size gelmeden neden size danışılmıyor? O evin hanımı sizsiniz. Eşinizin annesi babası dahi olsa mutlaka sizinle görüşüp, müsait olup olmadığınızı öğrenmeleri gerek. Bir de çocuğunun evine gidip keyfi olarak aylarca kalmak ne kadar büyük bir saygısızlık. Sizin de bir özel hayatınız var. Bu kadar hiçe saymaları çok çok rahatsız edici gerçekten. Böyle bir durumda ben eşimle konuşurdum şahsen. Açık açık bu durumdan rahatsızlık duyduğumu belirtirdim - benim rahatsızlığımı dikkate almıyorsa ise cingar çıkarırıdım. Yok öyle. Gelirler kalırlar tabiki ama makul olan 1 en fazla 2 haftadır. Ötesi çok büyük saygısızlıktır.Ne yapayim bilmiyorummKaynana kayınpeder düğün için memleketten geliyorlar ve yaza kadar kalacaklarmış.. 3 çocuk var bende en küçüğü 2 aylık 1 buçuk yas ve 4 yaşında..hepsi küçük hangisine bakayim bilmiyorum. ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum alıp başımı gidicem sonunda
Yil olmus 2020.Bana soran yok.. konu eşim ille konuşulmuş oda istemiyo ama anne baba diyo.. der tabi akşam işinden gelip yemeğini yer yatar bi zorluk mu çeker sanki... kaç saattir kendimde değilimyardım etse ne fayda derdim ev işi değil çocuklar yanlarında rahat sevemem öpemem bile..
Çok eski kafalilarkocamı sevemem yanlarında deseniz anlarım, öz evlatlarınızı niye sevip öpemiyorsunuz.? Siz anne olmaya devam edin, rahatsız olan çeksin gitsin.
Nie beni eksilediniz ya :,(Gelsinler nolcak en azından çocuklara yardımcı olurlar.
Onlar belliki kış uykusuna geliyorlar.abowwwNe yapayim bilmiyorummKaynana kayınpeder düğün için memleketten geliyorlar ve yaza kadar kalacaklarmış.. 3 çocuk var bende en küçüğü 2 aylık 1 buçuk yas ve 4 yaşında..hepsi küçük hangisine bakayim bilmiyorum. ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum alıp başımı gidicem sonunda
Hiç sorma onu zatenLütfen önce sakin olun zaten onlar yaşlı bence 3çocuk ev curcuna haline fazla dayanamazlar..bunlar sessizliğe alışmışsalar şayet onlarda huzursuz olacaktır bakın görün ...tecrübe ile sabit çevremde tanıdığım kişiler anlatıyor..birde siz kendinizi zorlamayın ne kadar yapabilirseniz artık...birazda siZdede bunalmıştık hissettim ,,,konu sadece onlar değil bence kendinize zaman ayıramıyorsunuz
Uzun mesafedemi yasiyorlar Yaza kadar kalmak nedir yaNe yapayim bilmiyorummKaynana kayınpeder düğün için memleketten geliyorlar ve yaza kadar kalacaklarmış.. 3 çocuk var bende en küçüğü 2 aylık 1 buçuk yas ve 4 yaşında..hepsi küçük hangisine bakayim bilmiyorum. ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum alıp başımı gidicem sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?