Nerelere gideyimmm 😔

Kocanıza söyleyin durumu anlatsın.Onlar anne ise sizde eşisiniz 3 çocukla uğraşmak kolay mı..Olmadı en son rest çekin.:KK62:
Ben birbirine yakın yaşta 2 çocuk 1 minnacık bebek zor yetisiyorum. Misafir kabul edemem deyin.
Eşiniz arayıp durumu anlatacak..

Siz araya girmeyin eşiniz muhatap olup desin.

Son düzenleme:
Bana soran yok.. konu eşim ille konuşulmuş oda istemiyo ama anne baba diyo.. der tabi akşam işinden gelip yemeğini yer yatar bi zorluk mu çeker sanki... kaç saattir kendimde değilim🤦🏻‍♀️ yardım etse ne fayda derdim ev işi değil çocuklar yanlarında rahat sevemem öpemem bile..
kocamı sevemem yanlarında deseniz anlarım, öz evlatlarınızı niye sevip öpemiyorsunuz.? Siz anne olmaya devam edin, rahatsız olan çeksin gitsin.

Ne yapayim bilmiyorumm😔 Kaynana kayınpeder düğün için memleketten geliyorlar ve yaza kadar kalacaklarmış.. 3 çocuk var bende en küçüğü 2 aylık 1 buçuk yas ve 4 yaşında..hepsi küçük hangisine bakayim bilmiyorum. ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum alıp başımı gidicem sonunda
Benim anlamadığım şey, size gelmeden neden size danışılmıyor? O evin hanımı sizsiniz. Eşinizin annesi babası dahi olsa mutlaka sizinle görüşüp, müsait olup olmadığınızı öğrenmeleri gerek. Bir de çocuğunun evine gidip keyfi olarak aylarca kalmak ne kadar büyük bir saygısızlık. Sizin de bir özel hayatınız var. Bu kadar hiçe saymaları çok çok rahatsız edici gerçekten. Böyle bir durumda ben eşimle konuşurdum şahsen. Açık açık bu durumdan rahatsızlık duyduğumu belirtirdim - benim rahatsızlığımı dikkate almıyorsa ise cingar çıkarırıdım. Yok öyle. Gelirler kalırlar tabiki ama makul olan 1 en fazla 2 haftadır. Ötesi çok büyük saygısızlıktır.

Esinize neysa annenler buradayken ben de gidip annemlerde kalayım biraz. Bana da değişiklik olur deyin

Olacak iş değil ben ayda bir görmeye bile tahammül edemiyorum ki aylarca aynı evde kalmak. Hadi benimki sorunlu ama sizinkiler sorunlu olmasa bile olmaması lazım. Herkesin bir düzeni var. Buna itiraz etmen lazım. Sonucta senin hayatın.

Bana soran yok.. konu eşim ille konuşulmuş oda istemiyo ama anne baba diyo.. der tabi akşam işinden gelip yemeğini yer yatar bi zorluk mu çeker sanki... kaç saattir kendimde değilim🤦🏻‍♀️ yardım etse ne fayda derdim ev işi değil çocuklar yanlarında rahat sevemem öpemem bile..
Yil olmus 2020.
Cocuklarimi yanlarinda sevemem ne demek ya.
Annem geldi aklima.
O da sevemezdi kv kp yaninda cocuklarini .
Bi de 6 ay falan kalacaklar, insanin omru tukenir o 6 ayda.

Zaten eşime ben yokum o zaman ded8m bi arada yaşarsınız dedim.. normalde geldiklerinde elimde kalıyorlardı çünkü ev verdiler oturdukları ama küslukleri olmuş galiba... ben o zaman da demistim eğer bana yansıtılirsa ben yokum die.. insanda hiç mi düşünce olmaz kaç parçaya böleyim kendimi bilmiyorum😔 kendi ailemden problem yok kapilari hep acik ama şehir dışındalar 3 çocukla nereye kadar kalayım yanlarında.. yinede resti cektim valla yapamam cunku kendimi biliyorum zaten yapacima inansam daireyyi ben alirdim geldiklerinde bakardim offffff🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Resmen kışı sizde gecirmeye geliyorlar. 3 cocukla ilgilenmek zaten zor olur, bir de onlar oturur hizmet bekler. Bunun yeme icme, elektrik su masrafi da var. Kimse kimseye 6 ay bedava bakmak zorunda degil. Yazin otobus ucak araba gitmiyor sanki oraya

Yazın olacak düğün neden kış ayının ortasından geliyorlar anlamadım hem de kayınpederle ve 3 çocuk olan eve.. Nerede yatacaklar nasıl duracaklar. Emin misiniz yaza kadar kalacaklarından kendileri de rahat edemezler ki kaç ay var yahu eşinizle konuyu konuşmadınız mı? kaynananız yardımcı olur çocuklara ya da eve yemeğe öyle oturmaz herhalde

6 ayda huzur falan kalmaz, suan iyiyseniz bile kotu olursunuz. Esinizle gorusup bir sekilde gelmelerini engellemek ya da kaldiklari sureyi kisaltmak uygun olur gibi gozukuyor

Lütfen önce sakin olun zaten onlar yaşlı bence 3çocuk ev curcuna haline fazla dayanamazlar..bunlar sessizliğe alışmışsalar şayet onlarda huzursuz olacaktır bakın görün ...tecrübe ile sabit çevremde tanıdığım kişiler anlatıyor..birde siz kendinizi zorlamayın ne kadar yapabilirseniz artık...birazda siZdede bunalmıştık hissettim ,,,konu sadece onlar değil bence kendinize zaman ayıramıyorsunuz

Ne yapayim bilmiyorumm😔 Kaynana kayınpeder düğün için memleketten geliyorlar ve yaza kadar kalacaklarmış.. 3 çocuk var bende en küçüğü 2 aylık 1 buçuk yas ve 4 yaşında..hepsi küçük hangisine bakayim bilmiyorum. ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum alıp başımı gidicem sonunda
Onlar belliki kış uykusuna geliyorlar.abowww

Lütfen önce sakin olun zaten onlar yaşlı bence 3çocuk ev curcuna haline fazla dayanamazlar..bunlar sessizliğe alışmışsalar şayet onlarda huzursuz olacaktır bakın görün ...tecrübe ile sabit çevremde tanıdığım kişiler anlatıyor..birde siz kendinizi zorlamayın ne kadar yapabilirseniz artık...birazda siZdede bunalmıştık hissettim ,,,konu sadece onlar değil bence kendinize zaman ayıramıyorsunuz
Hiç sorma onu zaten😔

Baya baya bence ceplerinden harcamamak, yakıt yakmamak için evi kapatıp geliyorlar. Altı ay da diğer çocuğa gitsinler ömür böyle böyle geçsin ne ala..

Ben bu insanları anlamıyorum daha elden ayaktan düşmeden mecburiyet doğmadan gençlerin üstüne yıkılıp bezdiriyorlar. Olan kredisini ihtiyaç olacak zamanlar için kullanmalılar bence..

Uzun mesafedemi yasiyorlar Yaza kadar kalmak nedir ya

Back
X