Nerelere gideyimmm 😔

Eşinle onlar gelmeden konuş hallet.Düğün yazın olacaksa,en azından düğünden 1 ay önce gelsinler.Bu şekilde esin konuşup konuyu kapatsın.Cocuklar küçük rahat edemezsiniz felen desin.

kayomvalideniz size yardimci olmazmu peki? zor be diyeyim bi de haliyle kücük cocuklariniz var onlarla ilgilenir yaslida olsa kucagina alir bakarlar ama uzun süre kalmakta sacma olmus evleri yokmuku geliyorlar dügün bahane olmus anlican

kayomvalideniz size yardimci olmazmu peki? zor be diyeyim bi de haliyle kücük cocuklariniz var onlarla ilgilenir yaslida olsa kucagina alir bakarlar ama uzun süre kalmakta sacma olmus evleri yokmuku geliyorlar dügün bahane olmus anlican
Gelmiyorlarrrr😂 iptal büyük ihtimal 😇

Ne yapayim bilmiyorumm😔 Kaynana kayınpeder düğün için memleketten geliyorlar ve yaza kadar kalacaklarmış.. 3 çocuk var bende en küçüğü 2 aylık 1 buçuk yas ve 4 yaşında..hepsi küçük hangisine bakayim bilmiyorum. ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum alıp başımı gidicem sonunda
Fena durum şimdiden sakinlendirici kullanın

Dugun haftası gelsınler gunu birlik kalıp gitsinler yahu. Bunlar artık yavastan kıs aylarını sızde gecırcekler heralde buda alıstırma.

Normalde kayınvalidelere fazla yüklenmeyin derdim nolcak filan derdim de, 3 gun kaldı kayınvalidem bizde. Bu aksam bi kavga çıkardı, huzurumuzun icine etti. Cok mutluyuz o yokken. O ne zaman gelse bi sorun çıkarıp gitmeden bırakmıyo. Şuan hiç suçum olmamasına rağmen eşim benim yuzume bakmıyo. O yuzden iptal olmasına acayip sevindim sizin adınıza. Eminim siz de sorun yaşardınız. Bi de kaç çocuğum var diyosunuz. Allah kurtarmış vallahi. Kafayı yedirtir bunlar insana.

Back
X