- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi Eva magareyn
Derdiniz bu olsun bir daha soran olursa yarım saat kökenlerinize kadar anlatıp burnundan getirin bence 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu zamana kadar aldığım tepkiler;orası çok küçük yaşanırmı orada,insanlar orada ayrımcılık yapıyormuş vs bu tarz tepkiler aldım kim dolduruyor bu insanları bilemiyorumhemşehrim memleket nire?
Ne gibi tepkiler alıyorsunuz?
Bende Samsunluyum, bu yaşıma kadar kimseden bir şey duymadım.
Acaba arada biri laf sokuyor da anlamıyor muyum?
Samsun mu küçük müş? Ayrıca neden yaşanmasın mis gibi yeşil ve mavinin kavuşma noktası.Şu zamana kadar aldığım tepkiler;orası çok küçük yaşanırmı orada,insanlar orada ayrımcılık yapıyormuş vs bu tarz tepkiler aldım kim dolduruyor bu insanları bilemiyorum
Ben karadenizliyim diyorum biri sorunca..illa neresi diye ısrar eden olursa kütük numarasını da istiyormusunuz diye soruyorum şaka ile karışık..
Çok saçma bir soru bu ya..sanki karakter analizi yapacak öğrenince..
Gel anlat böyle insanlara laf anlatma çabasına girmekten sıkıldım ,Atakum sahilini gelip görseler o amisosa çıkıp mis gibi havayı içlerine çekseler keşke.Samsun mu küçük müş? Ayrıca neden yaşanmasın mis gibi yeşil ve mavinin kavuşma noktası.
Bunu diyenler hiç gidip görmüş mü acaba?
Coğrafya bilgimiz bu kadar işte:)Bide karsdenizli diyince insanlar hep böyle diyor aaa sen lazsin ozaman. Hayir laz degilim diyincede ama oralilsr hep laz oluyor. Allahim yarabbim hayir hepsi laz olmuyor
Bak bu da iyi olurmuşDerdiniz bu olsun bir daha soran olursa yarım saat kökenlerinize kadar anlatıp burnundan getirin bence![]()
bende hoşlanmadığım için bazen yapıyorum oğuzların kayı boyuna kadar saydım bir defasındaBak bu da iyi olurmuş
Bir çok ülke de bulundum ama bu "nerelisin" muhabetini bir Türkiye de gördüm :)
Bence çok tatliş bir muhabbet ya kafaya takmayın :)
O nasıl bir tepki ya cahilliğin kendini bilmezliğin son noktası gavursunuz ne demek"Hım olsun" tepkisini ben de sevmiyorum..
Nerelisin sorusunun cevabında almadım da mesela herhangi bir soruya cevap verdiğimde yapıştırıyorlar ya "Hım Olsun'u"
O an ben de çok bozuluyorum.
Olsun cevabını duymadım da bir keresinde bu soruya İzmirliyim cevabını verdiğimde "Gavursunuz" demişti birisi.
İlk 10 saniye şok olsam da sonrası karşı taraf için iyi olmadı tabii![]()
Ya ama arada bende biriyle tanışınca soruyorum,hani aradaSöylemem ki
Biriyle tanışırsınız muhabbet yavaş yavaş ilerler nereli olduğunuzu sorar ve işte boomm.. Aynen böyle ilerler
"Nerelesin ?
".... lıyım "
"Hım olsun"
Ya ben doğduğum yeri seçemem ki . Memleketimi söyledigimde insanların bu tavrı beni öldürüyor. Sanki (olsun seni affettim) der gibi . Uzaylıyım artık ha evet içinden içinden![]()