Nerelisin diyenlere uzaylıyım demek istiyorum artık

hemşehrim memleket nire?En Büyük TÜRKİYE

Ne gibi tepkiler alıyorsunuz?
Bende Samsunluyum, bu yaşıma kadar kimseden bir şey duymadım.
Acaba arada biri laf sokuyor da anlamıyor muyum?
Şu zamana kadar aldığım tepkiler;orası çok küçük yaşanırmı orada,insanlar orada ayrımcılık yapıyormuş vs bu tarz tepkiler aldım kim dolduruyor bu insanları bilemiyorum

Bende sevmiyorum böyle sorulari birkere yeni tasindigimiz evin disarisina cikmisdik ortaligi kesfediyordum orada yasli bir teyze beni gördü yenu oldugumu anladi ve bana bunu sordu : kizim sen kimin cocugusun?
Bende teyzeye : annemin ve babamin cocuguyum dedim
Sonra kadin gitdi bende eve gidip anneme anlatdim cok güldüler

Şu zamana kadar aldığım tepkiler;orası çok küçük yaşanırmı orada,insanlar orada ayrımcılık yapıyormuş vs bu tarz tepkiler aldım kim dolduruyor bu insanları bilemiyorum
Samsun mu küçük müş? Ayrıca neden yaşanmasın mis gibi yeşil ve mavinin kavuşma noktası.
Bunu diyenler hiç gidip görmüş mü acaba?

Ben karadenizliyim diyorum biri sorunca..illa neresi diye ısrar eden olursa kütük numarasını da istiyormusunuz diye soruyorum şaka ile karışık..
Çok saçma bir soru bu ya..sanki karakter analizi yapacak öğrenince..

Bide karsdenizli diyince insanlar hep böyle diyor aaa sen lazsin ozaman. Hayir laz degilim diyincede ama oralilsr hep laz oluyor. Allahim yarabbim hayir hepsi laz olmuyor

Samsun mu küçük müş? Ayrıca neden yaşanmasın mis gibi yeşil ve mavinin kavuşma noktası.
Bunu diyenler hiç gidip görmüş mü acaba?
Gel anlat böyle insanlara laf anlatma çabasına girmekten sıkıldım ,Atakum sahilini gelip görseler o amisosa çıkıp mis gibi havayı içlerine çekseler keşke.

"Hım olsun" tepkisini ben de sevmiyorum..
Nerelisin sorusunun cevabında almadım da mesela herhangi bir soruya cevap verdiğimde yapıştırıyorlar ya "Hım Olsun'u"
O an ben de çok bozuluyorum.
Olsun cevabını duymadım da bir keresinde bu soruya İzmirliyim cevabını verdiğimde "Gavursunuz" demişti birisi.:işsiz:
İlk 10 saniye şok olsam da sonrası karşı taraf için iyi olmadı tabii :halay::halay:

Bak bu da iyi olurmuş
bende hoşlanmadığım için bazen yapıyorum oğuzların kayı boyuna kadar saydım bir defasında :kahve: hatta geçen apt önünde teyzenin biri kaçıncı katta oturuyosun dedi sanane dedim bende burda oturuyorum ondan sordum dedi dedim burda oturuyosan sicilimi önüne mi sermem lazım aman cevap verme kaçırırım belki seni diyo dedim ne belli yapmayacağın

"Hım olsun" tepkisini ben de sevmiyorum..
Nerelisin sorusunun cevabında almadım da mesela herhangi bir soruya cevap verdiğimde yapıştırıyorlar ya "Hım Olsun'u"
O an ben de çok bozuluyorum.
Olsun cevabını duymadım da bir keresinde bu soruya İzmirliyim cevabını verdiğimde "Gavursunuz" demişti birisi.:işsiz:
İlk 10 saniye şok olsam da sonrası karşı taraf için iyi olmadı tabii :halay::halay:
O nasıl bir tepki ya cahilliğin kendini bilmezliğin son noktası gavursunuz ne demek

Biriyle tanışırsınız muhabbet yavaş yavaş ilerler nereli olduğunuzu sorar ve işte boomm.. Aynen böyle ilerler
"Nerelesin ?
".... lıyım "
"Hım olsun"
Ya ben doğduğum yeri seçemem ki . Memleketimi söyledigimde insanların bu tavrı beni öldürüyor. Sanki (olsun seni affettim) der gibi . Uzaylıyım artık ha evet içinden içinden :KK70::KK70:

Bitmez bu memleket işi
Karadenizliyim diyorum haa lazsın yani ama hiç benzemiyorsun diyorlar sonra neresinden sorusu geliyor, sonra kimlerdensin :KK70::KK70::KK70:Sonra eşin nereliiiiiiiiii , o kimlerdennnn sabırlıyım ben genelde nazikçe cevaplarım ama sıkılmışsam Tonyalıyız diyorum, ayyy deli memleketi deyip uzaklaşıyorlar :KK70:

Bir insanın nereli olduğu neden önemli olabilir ki ?
Hoş ben nereli olduğumu söylediğimde insanlar ilk başta korkuyor :halay:
Ama sonrasında memleketimle alakam olmadığını görüp sohbete kaldığı yerden devam ediyoruz.
Önyargıları anlamak çok zor.

Benimde memleketime inanmayanlar var esmer olduğum için :halay: İç anadoluluyum normalde :dondurma: Ama takıyor muyum asla :KK49:

Ben kimlerdensin sorusundan nefret ediyorum ya, ya da kimin kizisin.
Staj yaptim bir ay once, her gelen müşterinin sordugu ilk soru kimlerdensin. Allah askina bu soruya nasil bir cevap verilir. Babamin ninesinin kaynını bulup adini soruyor bana tanir misin diye. Tanisam ne olacak NEYİN PEŞİNDESİİİN diye haykirmak istedim cogu kez :confused:

Back
X