Anneannem ve kardesimle yasiyorum. Annem babam ayri ve annem gecen sene evlendi. Ikisi de farkli sehirdeler bizden. Babam annemin evlenmesini hazmedemedigi icin kardesimi dolduruyor her anlamda. Bizim nasil izin verdiğimizi eger biz izin vermeseydik kendinden bosanmazdi ve evlenmezdi diye dusunuyor. ( Sorumsuz davran, siddet uygula, ailene hizmetci gotur sonra neden bosandi ) Sorumsuz bir insan babam. En son kavga ettik yine ve tamamen bagimizi kopardik. Hirsini alamadi kardesimi doldurdu evde resmen eziyet ediyor kardesim bize. 15 yasinda daha. Ve 9 yasindan beri tek tek isledi kafasina. Bu arada isleyecek birsey yok yani. Ablan arkamda durmadi annen bosandi tek basimayim onlar yuzunden kotu haldeyim vs. Anneme gelince o da evlendi maddi her turlu yardimi dokunuyor. Ama anne gibi degil benim gozumde. Ne nisanlimi ne ailesini bir kere arayip konusmuslugu yok yani. Biraz kizinca aylarca aramaz sormaz seni suclu cikarir. Anneannem yasli. Dedem memleketinde yasiyor ama beni birakip gitmek istemiyor. Ona da soylemis. Evlenmeden gelmem gelin etmeden demis. Dedem de rest cekmis kusura bakma ben yaslandim geliyorsan temelli gel yoksa silerim seni demis. Oda ben biktim sen olmasan giderdim diyor ki hakli. Su an ne olacak bilmiyorum. Evi toplayan temizleyen tum yuku bende. Sehir disina cikmistim. Simdi aradim. Anneannem kuzenlerin senin odanda yatti haberin olsun dedi. Ben de OKB var. Carsafima dokunulsun bile istemem. Kac kez uyardigim halde yine de yatmışlar hadi onlar yatmis anneannem nasil izin vermis. Bu ornegi verdim cunku kendi yasama alanim yok. Kendi arkadaslarimla bulusurken aciklama yapiyorum resmen. Simdi ne yapacagimi bilmiyorum... Calismak istedim is bulamadim. Universiteye tekrar hazirlanayim diyorum. Evin icinde her gun aglama geliyor artik. Annemle konusmuyoruz su an. Annem kendi payina duseni yapsaydi su an belki bu kadar kotu olmazdik. Cok uzattim ama sadece sormak istedim. Nasil cikis yolu bulacagim ben? Anneannem 2 ay gider sonra gelirim dedi. Yani olsa ayri dert olmasa ayri dert. Evlenmeme 1 2 sene var daha. Evlenip kayinvalidemle oturabilirim altli ustlu ama onuda istemiyorum yagmurdan kacarken doluya tutulmayayim diye. Bu yasananlar beni de etkiledi. Ozguvensiz alingan birisi oldum ciktim. Fikirleriniz icin sonsuz tesekkur ederim...