- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi MightyPineapple
-
İstanbuldayımhangi şehirdesin ?
daha bugun almaktan vazgeçtim ben ama muhabbet kuşlarına dayanamıyorum.
facebookta hayvan sahiplendirme sayfalarına ilan açtırabilirsin
yakın bi şehirde olsak alırdım ben aslında.İstanbuldayım
Ayy acaba nerdesiniz ben kuşları çok severim isterim aslında almayı ben istanbul dayımİyi akşamlar herkese, benim 7 aylık erkek bir muhabbet kuşum var. Bir tanıdığımız, evde küçük çocuğu olan birine verecekti ben engel oldum kendi evime getirdim, bir süredir bakıyorum. Küçük çocuk rahat durmaz, gider kafesine sivri bir şey sokar, kapısını açar kuşu yakalayıp sıkmaya çalışır diye gönüllü oldum ama hiç ilgilenemiyorum, halbuki konuşmayı öğretecek ilgilenecek biri bakmalı.
Bebek mavisi vücudunun üstünde lavanta rengi ve beyaz kanatları var, çok tatlı bir kuş. 6-7 kelime de konuşuyor.
Sahiplendirmek istiyorum bu kuşu, nereye ilan verebilirim/başvurabilirim? Yanında yemini, vitaminini, kafesini ve ayaklığını da vereceğim.
Bir de sabah erken kalkmayı sorun etmeyen birileri lazım, çünkü çok erken saatte ötmeye başlıyor.
Çocuğa verin öylese çocuklar bizden daha merhametlidir ayrıca zamane çocukları artık akıllılar hayvana öyle yapılmayacağını bilir.Hepimizin o yaşlarda bi kuşu yok muydu zaten :)
Atarim. Otobuslerde telef olur kus, oldugum yere tercihen birinin gelmesi lazim. Bilgisayarımı yemeyi çok seviyor. Telefonu elinizde tutarsanız tepesine tünüyor. Çılgın bir kuş :)Resmini atabilir misiniz rica etsem? Ayrica ulasimi nasil saglanabilir?
Aslında ben çocukken abimin kuşunu öldürmüştümÇocuğa verin öylese çocuklar bizden daha merhametlidir ayrıca zamane çocukları artık akıllılar hayvana öyle yapılmayacağını bilir.Hepimizin o yaşlarda bi kuşu yok muydu zaten :)
Aslında ben çocukken abimin kuşunu öldürmüştüm
İstanbuldayım ben de, siz hangi semttesiniz?Ben çok istiyorum ama siz nerdesiniz acaba
Ya canım benim çok tatlı bu.Atarim. Otobuslerde telef olur kus, oldugum yere tercihen birinin gelmesi lazim. Bilgisayarımı yemeyi çok seviyor. Telefonu elinizde tutarsanız tepesine tünüyor. Çılgın bir kuş :)
İnşallah sahiplendirecek ve iyi bakacak birini bulurum teşekkürler :)Ya canım benim çok tatlı bu.
Lütfen iyi bakacak birine verin ziyan olmasın Maviş
Sultangazi de oturuyorumİstanbuldayım ben de, siz hangi semttesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?