nereye gidiyoruz böyle....

evet başlardaki yazılanları biraz okudum of ya artık gerçekten ana haber bülteni izleyemez hale geldim, hep kötü şeyler yaşanıyo, hep içim kararıyo, eskiden haber izleyemiyorum diyenlere kızardım yaşananları olayları göz ardı ediyosunuz, yaşanmamış sayamazsınız bunlar oluyo diye ama şimdi inanın fenalık geçiriyorum olanlardan... artık nası davranacağımı ben de bilmiyorum ama dua ediyorum, iç dünyamda da yaşam stilimde de laikliği benimsiyorum, din tanrıyla kul arasında diğer dinlerden arkadaşlarım da var kapanmayı seçen arkadaşlarım da ve gayet mutluyuz, çok ii anlaşıyoruz, kimsenin dini birbirini ilgilendirmiyo, insanlığımız ilgilendiriyo birbirimizi... böyle de olmalı neden kutuplaştırılıyoruz, aslında çok açık bu sorunun cevabı fakat yeri değil siyaset yapmıyayım, canım ülkem zaten kardeşçe yaşayan bir yerdi ama artık -bence dış güçler tarafından- nifak tohumlarıyla birbirimize düşman edilmeye çalışılıyoruz... yaşananlar askerlere olsun, bebeklere olsun, hayvanlara olsun o kadar ama o kadar çok üzüyor ki beni ama yine de duyarsız olmamalıyız arkadaşlar üzülmemiz hala insan olabildiğimizin göstergesi emin olun...

Son düzenleme:
kötüye doğru günden güne dahada yakınlaşıyoruz.sadece üzülüyoruz.maalesef ben artık umutsuzum insanlarda kibir hırs çıkarları arttıkça da kötüye gideceğine inanıyorum ne yazık ki. sapkınlık aldı başını gidiyor ördek ya Allah islah etsin lut kavminin başına gelenler aklıma geldi de bizim de sonumuz öyle olmasından korkuyorum.

yani ördek idama mahküm oldu kuyruk salladı adamı taciz etti ölemi....
yazıklar olsun...
ötekiii hayvanlara yedirmesin ona o kötülügü yapan pislige yedirsinler herşeyinden faydalanmış olur işte pislikler.....

ördek haberini okuyamadım buradan öğrendim ne kadar mide bulandırıcı zavallı hayvan.. gazeteci olsam bu haberi yayınlamaya utanırım, kahrolası tecavüzcü bi kenara, medyada bu olayı gözümüze sokmasa olmaz.. insanların ahlaksızlaşmasında aklınıza gelebilecek her kötülüğün kaynağının medya olduğunu düşünüyorum.. insanlar gündüz işte akşam eve gelince televizyon karşısında. kötülükleri normalmiş gibi yalanları gerçekmiş gibi adice yayınlıyorlar, düşünmen gereken şeyleri bile medya yönlendiriyor........

neredeyse 1 buçuk yıl hapiste tutuklu yargıladılar bugünse 2si tahliye edildi nerede adalet? hakime değil millete soruyorum... bir buçuk yıl dile kolay zamanı nasıl geri verecekler bu insanlara.. üstelik aynı davada yargılanan insanların bi kısmı tahliye bi kısmı tutukluluğa devam bunun hiç bi açıklaması yok... umarım en kısa zamanda mazlumlar haklarını alırlar....

Sizi bilmem ama ben artık haber izleyemiyorum..
Ve artık korkuyorum çocuk yapmaya da..Kimbilir nasıl bir gelecek bekliyor evlatlarımızı..

nreye gıdıyoruz ben de bılmıyorum ama ben de anlatayım.
arkadasımın bır kac erkek arkadası evde otururken ıste malum konuları konusuyorlarmıs sanrım.
akıllarına tavuk gelmıs ve dısarıdan bır tavuk bulup tecavuz etmısler. hemde 3 kısı!
tavuk zaten 4. kişiye sra gelmeden ölmüş.belki daha erkende ölmustur bılemıyorum ama

Son düzenleyen: Moderatör:

Yuhh yani artık diyecek kelime bile bulamıyorum

AIDS'in insanlara maymunlardan geçtiğini öğrenmiştim ve benimde ağzım açık kalmıştı...
nasıl insanların ağzında, bağırsaklarında yaşayan bakteriler varsa bu AIDS'in HIV virüsüde maymunun vücudunda yararlı bi varlıkmış ama birinin maymuna tecavüz etmesi ve daha sonra bir insanla beraber olmasıyla AIDS şuan tüm dünyanın belası......
bu tarz şeyler hep vardı, ama artık çok arttı Allah yardımcımız olsun

midem bulanıyor böyle şeyleri duyunca,

bu insanlar aramızda yaşıyor ne yazık ki,

belki de 4. kişi sizin arkadaşınızdı

midem bulanıyor böyle şeyleri duyunca,

bu insanlar aramızda yaşıyor ne yazık ki,

belki de 4. kişi sizin arkadaşınızdı

yok ben tanımıyorum zaten onları.bu olayı unıversıte okudugum yerde bayan arkadasım anlattı. o cocukla aynı memlekettendı. sonra ben de gordum o cocugu ıste. ama ıste yazık ki (!) ona sıra gelmeden tavuk ölmüş

Son düzenleyen: Moderatör:
Mahallemizde sokak köpeklerine tecavüz eden çocuklar vardı..
Kimbilir şu an nerelerde hangi pisliklerle uğraşıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…