- Konu Sahibi teknikerim
-
oradaki hangi tavırlar mesela? Kaç kere Avrupaya gittiniz de bu kadar iyi biliyorsunuz özenti olduğunu tavırların?
ördeğe tecavüz eden pislik 250 tl ödedi,serbest,ördek tecavüze uğradığı için suçlu,(muhtemelen kendi kaşınmıştır zaten,yada rızası vardır)ördeğin sahibi,ördeği keseceğini ve diğer hayvanlara yedireceğini açıklamış,insanlık bu kadar işte malesef!!!
hayvanlara yapılan şiddet,tecavüz,taciz,öldürme ile ilgili bir programda Yonca Evcimik'in bir açıklaması vardı,"hayvanlara tecavüz edenler bi süre sonra bununla yetinmeyip,tatmin olmayıp,güçsüz aciz insanlara,engelli,yaşlı,daha sonra bundanda haz almayıp çocuklara tecavüz etmeye kalkışacaktır",demişti,çok haklı olduğunu düşünüyorum,çünkü zihniyetleri bozuk bu pisliklerin,bu herifte elini kolunu sallaya sallaya dışarda dolaşıyo,Allah ıslah etsin böylelerini!hergün bir sürü şiddet,tecavüz haberi,çocuklara,bebeklere,hayvanlara tecavüz eden canavarlar,karısını öldüren adi herifler,kocasını sevgilisine öldürten adi kadınlar,ne biçim bi ülke oldu burası,bu ülkede insanlığımdan utanır oldum artık.
arkadaşlar bütün bu olanların kaynagında ne olduğuu cözmeye çalıışyorum fikirlerini paylaşan tüm herkese teşekkürler..
işin açık tarafı belli kitleler dışında hiç bir tepki yok memlekette herşey yolundaymış imajı var milletce bastırıldıkmı? susturuldukmu? çözemedim yada tepkisizleştik alıştıkmı?
ortada olan gerceklerden sadece manşetleri yazdım bir düşünün...
Doğruluğu yüksek bir iddia ,elalemin teröristlerini topladılar getirdiler ülkemize sanki buradakiler yetmiyormuş gibi.
Allahın belaları...
Tabi suçu bir subayın üstüne yıkıp kurtaracaklar yine paçayı her zaman olduğu gibi.Hızlı tren felaketinde de makinist suçlu deyip sıyrılmışlardı ya işin içinden.
Yalnız ota b*k a komplo teorisi üretip de insanları senelerce suçu bile belli olmadan hapise atanlar ve onların şakşakçıları bu meselelerde akıl tutulması yaşarlar.
Kıyamet yaklaşıyor bence söylemedi demeyin
kıyametin yaklaştığını ne siz bilebilirsiniz ne de başka biri...
Zaman geçtiğine göre, elbette yaklaşacak
nreye gıdıyoruz ben de bılmıyorum ama ben de anlatayım.
arkadasımın bır kac erkek arkadası evde otururken ıste malum konuları konusuyorlarmıs sanrım.
akıllarına tavuk gelmıs ve dısarıdan bır tavuk bulup tecavuz etmısler. hemde 3 kısı!
tavuk zaten 4. kişiye sra gelmeden ölmüş.
arkadaşalr haberleri okudum gerçekten içim acıyor memleketin haline...
bomba patladı 25 şehit bür sürü yaralı...
3 yaşıda bir kızın tecavüze uğraması...
hakkaride süren catışmalar ve kaybettiklerimiz(bu arada orada bir yakınım var ve burada savaş var resmen diyor)
ördege bile tecavüz edenimi ararsınız....
terörist cesetlerinin şehit diye nitelendirip dağda tören yapanımı ne biliyim ya içim paramparca içim karardı nereye gidiyoruz..
daha çok şey okudum benim canım memleketim böyle olmamalıydı...
nreye gıdıyoruz ben de bılmıyorum ama ben de anlatayım.
arkadasımın bır kac erkek arkadası evde otururken ıste malum konuları konusuyorlarmıs sanrım.
akıllarına tavuk gelmıs ve dısarıdan bır tavuk bulup tecavuz etmısler. hemde 3 kısı!
tavuk zaten 4. kişiye sra gelmeden ölmüş.belki daha erkende ölmustur bılemıyorum ama
midem bulanıyor böyle şeyleri duyunca,
bu insanlar aramızda yaşıyor ne yazık ki,
belki de 4. kişi sizin arkadaşınızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?