nereye gidiyoruz

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
İyi akşamlar herkesin bayramı mübarek olsun. Dert anlatmaya değil sinirimi öfkemi çıkarmaya geldim.
İçinizden sanane herkesin kendi tercihi diyenleriniz elbette olacaktır.
Evet konu başlığımda belirttiğim gibi nereye gidiyoruz ?
Ne bir ahlak kaldı ne bir etik. Herkesin masumiyeti silinip atılıyor. Bu dünyayı cehenneme çevirmek neden ?
Kapınızı hiç şeker toplayan çocuklar çaldı mı ?En azından bizim kapımız çalınmadı. Çünkü kimse evladını ortama güvenipte sokağa bırakamıyor. Çalınan kapıların ardında tecavüzcü mü var,organ mafyası mı var ? Ne türlü bir felaket var kimse güvenip yollayamıyor. Bu çok çok üzücü. Ben küçükken hiç bilmediğim kapıları gezerdik toplaşıp kızız diye amcalar bize erkeklerden hep bir fazla verirdi şekerleri. Şimdi kim güvenipte başkasının kapısına yollar ki evladını.
Berbat,rezil ve çekilmez bi hal aldık. Ve bunları 22 yaşında genç bir kız diyor.
Bunları düşünüp üzülürken şimdi de sosyal medyada denk geldiğim,mide bulandırıcı durumu anlatacağım. Gerçekten midem bulandı mecazen değil. Keşfet kısmında hayatı uçlarda yaşayan,dekolteli ve neredeyse çıplak olan bir kıza denk geldim. Merak bu ya baktım. 50 bin takipçisi var.Biraz bakayım dedim.Kendini teşhir eden ve bundan mutluluk duyan biri. Yanlış anlaşılmasın kızın hayat seçimini yargılamıyorum bana göre uygun değil ama kendi tercihi.
Fotoğrafların yorumlarına bakayım dedim. Yüzlerce erkek salyası akmış bir biçimde yorum yapmışlar. Babam yaşındaki insanlar,koca koca adamlar. Ve hepsi evlidir eminim. Ve tiplerinden anlarsınız ya karısına bir çiçek bile almamış güzel bir söz söylememiş adamlardır bunlar. Evlatları yaşındaki insana cennetten mi düştün seksi kız yazıyorlar.
Bunları gördükçe hayatta olan beklentilerim tükeniyor.
İğrenç sapık ve midesiz insanlar.
Dünya iyisi bir sevgilim var bunlara göz ucuyla bile bakmaz ama insan yinede acaba tam güvenmemeli mi diyor,acaba kendi babam,amcam dayım yapıyor mudur bunları diyor. İnsan şüpheye düşüyor.
Yazık ki çok yazık diyorum.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama bu siniri başka yerde atamazdım. Okuyan gözlerinize sağlık.

EDİT :
Bir kez daha anladım ki kadının en büyük düşmanı yine kadın.
Ben ortak bir paydada toplanmayı beklerken gelen yorumlar gerçekten iç burkuyor
Şu konuyu açtığım için özeti : Dünya kötü sevgilim başka kızlara bakar mı diyen bile oldu.
Karşı tarafı ayıplamadan benim baktığımı ayıplayan bile oldu.
Belki de bu yüzden böyle olduk biz. Kapımızı çocukların çalmayışına hüzünlenmek yerine birbirimizi yerden yere vurmak için bu kadar çaba sarfetmemize.
Bu konuyu neden böyle anladınız ?
Bir üzüntümü,öfkemi anlatırken neden böyle bir tavır sergilediniz. Hiç ama hiç anlamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Gercekten cok igrenc. Birisiyle sirf merakimdan konusmustum ben. Bekar misin dedim evet dedi. Ben evliyim dedim. Sonra yalan soyledim ben de evliyim dedi. Sonrasi corap sokugu gibi. Karim asla sokaga cikamaz falan. Gezdiriyo musun dedim bakkala falan gidiyor iste dedi. Cildirdim her cumlede. E sen evli bi kadinla konusuyosun ama karin sokaga cikamiyor dedim. O kadin ben erkegim dedi mantik bu. Evet eminim ki yakinlarimizda boyle insanlar. Cunku o insanlar birilerinin amcasi babasi. Neden bizimki olmasin ki?

Sen bile bukadar igrenc bakarken merakina yenilip sayfasini bi guzel takibe almissin resimlerini incelemissin.
Yorumlara dikkat etmissin.
Dunya iyisi boyle seylere gozucuyla bakmayan sevgiliniz niye bakmasin.
Dunya degistu diyorsunuz ya kimse hakkinda bukadar net kararlariniz olmasin.

Benim merak etme bakma hakkım var. Salyalarım akarak başka bir erkeğe baksam sıkıntı olurdu zaten. Evli çocuk babası koca bir adamın bunlara bakıp iç geçirmesine,utanmadan bir de yorum yapmasını benimkiyle bir görmeniz de enterasan.
Ney dayanarak böyle bir yorum yaptınız çözemedim.

Siz yinede tamamen güvenmeyin. İnsanın olduğu her yerde pislik olacaktır. Nefs var şeytan var çünkü. Merakınıza da yenilmeyin. Her halta merak sonucu bulaşılıyor zaten. Ha bu arada bir nesil böyle b.ka bulandı. Anneler ERKEK çocuklarını olması gerektiği gibi yetiştirirse sorun çözülür. Erkek çocuklarını pipileri var diye gerzek gerzek bir gurur abidesi görmesin ana babalar. İNSAN yetiştirsinler sadece sevişme ürünü olarak bakmasınlar çocuklarına.

Sizinde bakma hakkınız yok. Haram çünkü. Kadında kadına haramdır bu şekilde.

İşte işin mide bulandırıcı kısmı da bu. Karısının sokağa çıkmasına müsade etmeyen,karısının bir fotoğrafını paylaşmasına bile izin vermeyen şerefsiz adamlar bunlar. Asla sokağa çıkamaz diye övünür dururlar ciğersizler.

Valla sen yazdigim yorumu niye at gozlukleriyle okudun bu daha sasirtici.
Simdi korktum sizden cok sabit fikirli olusunuz bu yorumdan sonra bende o zaman sanane milletin ozelinden dedirtmeye zorladi.
Her neyse goz ucuyla bakmayan sevgilinize nazaran siz baya merakliymissiniz.
Dengeler bu sizi mutluluklar

Çok haklısınız. Kimse için asla yapmaz denmemeli.
Stajdan tanıdığım bir abi vardı. Bizimle güler eğlenirdi iş yerinde çok aktifti. Bana ters bir hareketini görmedim. Bi gün anlatmıştı. Çocuklar evde benden korkar,konuşmam onlarla çok sertimdir. Çay yanımda olsun kalkıp koymam bile karım koysun derdi. Bu akşamları facebookta yabancılarla mesajlaşırmış. Dil felan bilmiyor ya açar translate çevirir çevirir konuşurmuş.
Eşiyle çocuğuya iki çift laf etmeyen,yanıbaşında duran çayı koymaktan erinen adam hiç üşenmeden yabancı biriyle chatleşiyor. O gün o adamdan iğrenmiştim. Karısına,çocuklarına çok üzülmüştüm.
Dediğiniz gibi aslında erkek çocukları nasıl yetiştirdiğimizle alakalı hepsi.

Neden bakıyor o halde? Bir kadın vücuduna neden bakıyor kendinde olan şeylere bir kadına neden bakıyor? Neredeyse çıplak olan bir foto diyor. Neden örtünüyoruz o halde.
Haz almak amacli bakmiyor tabi ki. Karsiniza sizin de ciksa siz de bakarsiniz ben de bakarim yani. Kadin vucudu gorunce benim aklima baska bisey gelmez.

Sabit fikirli oluşum derken lütfen bunu açar mısınız ?
Sevgilim buna bakmaz baksa da hakettiğini bulsun diye tekmeyi basarım .

Neden bakıyor o halde? Bir kadın vücuduna neden bakıyor kendinde olan şeylere bir kadına neden bakıyor? Neredeyse çıplak olan bir foto diyor. Neden örtünüyoruz o halde.
konuyu carpitmayin facede oyle kadinlar ve neden var nasil bir hayat yasiyorlar bizim cocuklarimiza nasil zararlari olur bunun icin bakilir siz erkek doktorada gitmeyim o zaman malum erkek ve haram

Haz almak amacli bakmiyor tabi ki. Karsiniza sizin de ciksa siz de bakarsiniz ben de bakarim yani. Kadin vucudu gorunce benim aklima baska bisey gelmez.
İllaki cinsel içerikli bakıyor denmez tabiki. Ama ilerisi ona yönelik olduğu için kadının belli yerleride kadına haramdır bu zaten örtmek sakınmak fıtratta var. Ben nerdeyse çıplak foto karşısında gözlerimi kaçırmaya çalışırım. Gözlerden beyne giden görüntüler kalbimi karartmasın isterim. Burada normal bir görüntüden bahsetmiyor konu sahibi. Rahatsız edici bir görüntü diyor. Kadın olduğu halde rahatsız olduysa burda atlanılmaması gereken nokta vardır.

Sizinde bakma hakkınız yok. Haram çünkü. Kadında kadına haramdır bu şekilde.
Bu kızı bir arkadaşım sürekli beğendiği için baktım. Off nasıl göğüsler,nasıl kalçalar diye bakmadım sonuçta.Haz aldığım bir durum yok.
Sanki cinsel bir dürtü mü oluştu bende baktığım zaman.

konuyu carpitmayin facede oyle kadinlar ve neden var nasil bir hayat yasiyorlar bizim cocuklarimiza nasil zararlari olur bunun icin bakilir siz erkek doktorada gitmeyim o zaman malum erkek ve haram
o kadınlardan bi zarar geleceğini sanmıyorum yorum atan evli yaşlı başlı erkeklerden zarar gelir bebelere

Reactions: anu
Erkek doktor ne alaka. Lütfen siz çarpıtmayın. Böyle alıyorsanız yazdığımı alıntı yapmayın rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…