Benim merak etme bakma hakkım var. Salyalarım akarak başka bir erkeğe baksam sıkıntı olurdu zaten. Evli çocuk babası koca bir adamın bunlara bakıp iç geçirmesine,utanmadan bir de yorum yapmasını benimkiyle bir görmeniz de enterasan.Sen bile bukadar igrenc bakarken merakina yenilip sayfasini bi guzel takibe almissin resimlerini incelemissin.
Yorumlara dikkat etmissin.
Dunya iyisi boyle seylere gozucuyla bakmayan sevgiliniz niye bakmasin.
Dunya degistu diyorsunuz ya kimse hakkinda bukadar net kararlariniz olmasin.
Sizinde bakma hakkınız yok. Haram çünkü. Kadında kadına haramdır bu şekilde.Benim merak etme bakma hakkım var. Salyalarım akarak başka bir erkeğe baksam sıkıntı olurdu zaten. Evli çocuk babası koca bir adamın bunlara bakıp iç geçirmesine,utanmadan bir de yorum yapmasını benimkiyle bir görmeniz de enterasan.
Ney dayanarak böyle bir yorum yaptınız çözemedim.
İşte işin mide bulandırıcı kısmı da bu. Karısının sokağa çıkmasına müsade etmeyen,karısının bir fotoğrafını paylaşmasına bile izin vermeyen şerefsiz adamlar bunlar. Asla sokağa çıkamaz diye övünür dururlar ciğersizler.Gercekten cok igrenc. Birisiyle sirf merakimdan konusmustum ben. Bekar misin dedim evet dedi. Ben evliyim dedim. Sonra yalan soyledim ben de evliyim dedi. Sonrasi corap sokugu gibi. Karim asla sokaga cikamaz falan. Gezdiriyo musun dedim bakkala falan gidiyor iste dedi. Cildirdim her cumlede. E sen evli bi kadinla konusuyosun ama karin sokaga cikamiyor dedim. O kadin ben erkegim dedi mantik bu. Evet eminim ki yakinlarimizda boyle insanlar. Cunku o insanlar birilerinin amcasi babasi. Neden bizimki olmasin ki?
Cinsel icerikli mi bakiyor sanki ne harami?Sizinde bakma hakkınız yok. Haram çünkü. Kadında kadına haramdır bu şekilde.
Benim merak etme bakma hakkım var. Salyalarım akarak başka bir erkeğe baksam sıkıntı olurdu zaten. Evli çocuk babası koca bir adamın bunlara bakıp iç geçirmesine,utanmadan bir de yorum yapmasını benimkiyle bir görmeniz de enterasan.
Ney dayanarak böyle bir yorum yaptınız çözemedim.
Cinsel icerikli mi bakiyor sanki ne harami?
Çok haklısınız. Kimse için asla yapmaz denmemeli.Siz yinede tamamen güvenmeyin. İnsanın olduğu her yerde pislik olacaktır. Nefs var şeytan var çünkü. Merakınıza da yenilmeyin. Her halta merak sonucu bulaşılıyor zaten. Ha bu arada bir nesil böyle b.ka bulandı. Anneler ERKEK çocuklarını olması gerektiği gibi yetiştirirse sorun çözülür. Erkek çocuklarını pipileri var diye gerzek gerzek bir gurur abidesi görmesin ana babalar. İNSAN yetiştirsinler sadece sevişme ürünü olarak bakmasınlar çocuklarına.
Haz almak amacli bakmiyor tabi ki. Karsiniza sizin de ciksa siz de bakarsiniz ben de bakarim yani. Kadin vucudu gorunce benim aklima baska bisey gelmez.Neden bakıyor o halde? Bir kadın vücuduna neden bakıyor kendinde olan şeylere bir kadına neden bakıyor? Neredeyse çıplak olan bir foto diyor. Neden örtünüyoruz o halde.
Sabit fikirli oluşum derken lütfen bunu açar mısınız ?Valla sen yazdigim yorumu niye at gozlukleriyle okudun bu daha sasirtici.
Simdi korktum sizden cok sabit fikirli olusunuz bu yorumdan sonra bende o zaman sanane milletin ozelinden dedirtmeye zorladi.
Her neyse goz ucuyla bakmayan sevgilinize nazaran siz baya merakliymissiniz.
Dengeler bu sizi mutluluklar
konuyu carpitmayin facede oyle kadinlar ve neden var nasil bir hayat yasiyorlar bizim cocuklarimiza nasil zararlari olur bunun icin bakilir siz erkek doktorada gitmeyim o zaman malum erkek ve haramNeden bakıyor o halde? Bir kadın vücuduna neden bakıyor kendinde olan şeylere bir kadına neden bakıyor? Neredeyse çıplak olan bir foto diyor. Neden örtünüyoruz o halde.
Valla bundan bunu anlıyorsanız buyrun tekrar okuyun. Hiç anlamamışsınız demektirKonunun özeti: dünya çok kötü, sevgilim başka kadına bakar mı?
İllaki cinsel içerikli bakıyor denmez tabiki. Ama ilerisi ona yönelik olduğu için kadının belli yerleride kadına haramdır bu zaten örtmek sakınmak fıtratta var. Ben nerdeyse çıplak foto karşısında gözlerimi kaçırmaya çalışırım. Gözlerden beyne giden görüntüler kalbimi karartmasın isterim. Burada normal bir görüntüden bahsetmiyor konu sahibi. Rahatsız edici bir görüntü diyor. Kadın olduğu halde rahatsız olduysa burda atlanılmaması gereken nokta vardır.Haz almak amacli bakmiyor tabi ki. Karsiniza sizin de ciksa siz de bakarsiniz ben de bakarim yani. Kadin vucudu gorunce benim aklima baska bisey gelmez.
Bu kızı bir arkadaşım sürekli beğendiği için baktım. Off nasıl göğüsler,nasıl kalçalar diye bakmadım sonuçta.Haz aldığım bir durum yok.Sizinde bakma hakkınız yok. Haram çünkü. Kadında kadına haramdır bu şekilde.
o kadınlardan bi zarar geleceğini sanmıyorum yorum atan evli yaşlı başlı erkeklerden zarar gelir bebelerekonuyu carpitmayin facede oyle kadinlar ve neden var nasil bir hayat yasiyorlar bizim cocuklarimiza nasil zararlari olur bunun icin bakilir siz erkek doktorada gitmeyim o zaman malum erkek ve haram
Erkek doktor ne alaka. Lütfen siz çarpıtmayın. Böyle alıyorsanız yazdığımı alıntı yapmayın rica ederim.konuyu carpitmayin facede oyle kadinlar ve neden var nasil bir hayat yasiyorlar bizim cocuklarimiza nasil zararlari olur bunun icin bakilir siz erkek doktorada gitmeyim o zaman malum erkek ve haram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?