nereye gidiyoruz

İllaki cinsel içerikli bakıyor denmez tabiki. Ama ilerisi ona yönelik olduğu için kadının belli yerleride kadına haramdır bu zaten örtmek sakınmak fıtratta var. Ben nerdeyse çıplak foto karşısında gözlerimi kaçırmaya çalışırım. Gözlerden beyne giden görüntüler kalbimi karartmasın isterim. Burada normal bir görüntüden bahsetmiyor konu sahibi. Rahatsız edici bir görüntü diyor. Kadın olduğu halde rahatsız olduysa burda atlanılmaması gereken nokta vardır.
Agdaya da gitmeyelim o zaman. Cok mantikli.

İllaki cinsel içerikli bakıyor denmez tabiki. Ama ilerisi ona yönelik olduğu için kadının belli yerleride kadına haramdır bu zaten örtmek sakınmak fıtratta var. Ben nerdeyse çıplak foto karşısında gözlerimi kaçırmaya çalışırım. Gözlerden beyne giden görüntüler kalbimi karartmasın isterim. Burada normal bir görüntüden bahsetmiyor konu sahibi. Rahatsız edici bir görüntü diyor. Kadın olduğu halde rahatsız olduysa burda atlanılmaması gereken nokta vardır.
İlerisi derken ? Ben bu kıza bakınca bir ileri mi düşündüm sizce.
Benim kalbimin kararma sebebi bu kız değil,bu kıza yorum yapan insanlar.
Lütfen konuya dini içerik getirip polemik yaratmayın.

Bu kızı bir arkadaşım sürekli beğendiği için baktım. Off nasıl göğüsler,nasıl kalçalar diye bakmadım sonuçta.Haz aldığım bir durum yok.
Sanki cinsel bir dürtü mü oluştu bende baktığım zaman.
Ama rahatsız oldunuz değil mi?

Siz zaten sadece kendini teşhir eden kadınlara kızın haram diye. Oruç tutmadığı için adama yumruk atan adama kızmayın. Haram sadece kadınlara haram zaten. Sana ne kendini teşhir ediyorsa etsin bana zararı var mı? Yok. Ama oruç tutmadığı için milleti döven zararlı...

• Beğen
Reactions: anu
konuyu carpitmayin facede oyle kadinlar ve neden var nasil bir hayat yasiyorlar bizim cocuklarimiza nasil zararlari olur bunun icin bakilir siz erkek doktorada gitmeyim o zaman malum erkek ve haram
Benim karşımdaki insanı yargılamaya hakkım yok. Merak ettim ve baktım. Bu bir erkek olsa açıp bakmam. O bayan neye istinaden böyle bir yorum yaptı anlamadım.

İlerisi derken ? Ben bu kıza bakınca bir ileri mi düşündüm sizce.
Benim kalbimin kararma sebebi bu kız değil,bu kıza yorum yapan insanlar.
Lütfen konuya dini içerik getirip polemik yaratmayın.
Eyvallah...

Siz zaten sadece kendini teşhir eden kadınlara kızın haram diye. Oruç tutmadığı için adama yumruk atan adama kızmayın. Haram sadece kadınlara haram zaten. Sana ne kendini teşhir ediyorsa etsin bana zararı var mı? Yok. Ama oruç tutmadığı için milleti döven zararlı...
Lütfen konuya dini bir boyut getirmeyin. Bu konuyu bunun için açmadım. Ve polemik istemiyorum.
Ortak bir paydamız olmalıydı bu konuda.

Lütfen konuya dini bir boyut getirmeyin. Bu konuyu bunun için açmadım. Ve polemik istemiyorum.
Çok netim bu konuda. Bana ne ve sana ne. İsteyen açsın bana zararı var mı? Yok. Eeee? Konuya dini boyut getiren ben değilim.

Ortak paydayı ben söyledim ilk mesajımda. Bana ters gelen yeri de söyledim. Ama polemik olasın diye devam ettirmiyorum.

Bir kez daha anladım ki kadının en büyük düşmanı yine kadın.
Ben ortak bir paydada toplanmayı beklerken gelen yorumlar gerçekten iç burkuyor
Şu konuyu açtığım için özeti : Dünya kötü sevgilim başka kızlara bakar mı diyen bile oldu.
Karşı tarafı ayıplamadan benim baktığımı ayıplayan bile oldu.
Belki de bu yüzden böyle olduk biz. Kapımızı çocukların çalmayışına hüzünlenmek yerine birbirimizi yerden yere vurmak için bu kadar çaba sarfetmemize.
Bu konuyu neden böyle anladınız ?
Bir üzüntümü,öfkemi anlatırken neden böyle bir tavır sergilediniz. Hiç ama hiç anlamadım

Benim kapımı bugün çocukla çaldı.
Bol bol da şeker verdim.cantalari doluydu.
Hatta minnoş kızımda şeker toplamaya gitti ama sadece kendi binamiza.

Zaman değişti artık o kadar şeyler duyuyor görüyoruz ki akıllara zarar.
Onun için çocuklara sahip olmak lazım.
Onlar gelecegimiz ve en iyi şekilde sahip çıkmamiz lazım.
Bu bayram çok sıkıcı herkes tatilde
Sosyal medyalar çeşit çeşit insan dolu.
Herkesin çevresine göre insanlar var
Tercih meselesi eklemezsin bakmazsın olur biter.herkesin hayat tarzi.ve ben nasıl hayat tarzimin eleştirilmesini isteniyorsam kimseninkini de eleştirmemeye gayret ediyorum.
Siz de bakmazsıniz olur biter.
Sevgilinizede pek güvenmeyin gozdur bakar gumrugu yok

Ortak paydayı ben söyledim ilk mesajımda. Bana ters gelen yeri de söyledim. Ama polemik olasın diye devam ettirmiyorum.
Ben bu yorumu başkasına yaptığımda bile müdahil olmaya çalışıyorsunuz. Neden üzerinize alınıyor ve yorum yapma hakkı buluyorsunuz anlamıyorum.

Ben bu yorumu başkasına yaptığımda bile müdahil olmaya çalışıyorsunuz. Neden üzerinize alınıyor ve yorum yapma hakkı buluyorsunuz anlamıyorum.
Dini boyuta ben getirdim çünkü. O yüzden olabilir mi? Herneyse bende neden bu kadar uzattığımı anlamıyorum. Söyle de geç...

Çok netim bu konuda. Bana ne ve sana ne. İsteyen açsın bana zararı var mı? Yok. Eeee? Konuya dini boyut getiren ben değilim.
Pardon ? Bende çok net bir biçimde bunu yapan kıza değil o yorumları yapan insanlara olan öfkemi dile getirdim.
Kızın hayatından banane zaten. Merak ettim ve baktım.
Rahatsızlığımı da net bir biçimde dile getirdim. Mide bulandırıcı kısmın o koca koca adamların yorumları olduğunu çok NET bir şekilde yazdım.

Dini boyuta ben getirdim çünkü. O yüzden olabilir mi? Herneyse bende neden bu kadar uzattığımı anlamıyorum. Söyle de geç...
Keşke bana sana haram demek yerine karşı tarafın şerefsizliğine yorum yapsaydınız öncelikle. Çünkü konuyu bunun için açtım.

Back
X