nereye gidiyoruz

İyi akşamlar herkesin bayramı mübarek olsun. Dert anlatmaya değil sinirimi öfkemi çıkarmaya geldim.
İçinizden sanane herkesin kendi tercihi diyenleriniz elbette olacaktır.
Evet konu başlığımda belirttiğim gibi nereye gidiyoruz ?
Ne bir ahlak kaldı ne bir etik. Herkesin masumiyeti silinip atılıyor. Bu dünyayı cehenneme çevirmek neden ?
Kapınızı hiç şeker toplayan çocuklar çaldı mı ?En azından bizim kapımız çalınmadı. Çünkü kimse evladını ortama güvenipte sokağa bırakamıyor. Çalınan kapıların ardında tecavüzcü mü var,organ mafyası mı var ? Ne türlü bir felaket var kimse güvenip yollayamıyor. Bu çok çok üzücü. Ben küçükken hiç bilmediğim kapıları gezerdik toplaşıp kızız diye amcalar bize erkeklerden hep bir fazla verirdi şekerleri. Şimdi kim güvenipte başkasının kapısına yollar ki evladını.
Berbat,rezil ve çekilmez bi hal aldık. Ve bunları 22 yaşında genç bir kız diyor.
Bunları düşünüp üzülürken şimdi de sosyal medyada denk geldiğim,mide bulandırıcı durumu anlatacağım. Gerçekten midem bulandı mecazen değil. Keşfet kısmında hayatı uçlarda yaşayan,dekolteli ve neredeyse çıplak olan bir kıza denk geldim. Merak bu ya baktım. 50 bin takipçisi var.Biraz bakayım dedim.Kendini teşhir eden ve bundan mutluluk duyan biri. Yanlış anlaşılmasın kızın hayat seçimini yargılamıyorum bana göre uygun değil ama kendi tercihi.
Fotoğrafların yorumlarına bakayım dedim. Yüzlerce erkek salyası akmış bir biçimde yorum yapmışlar. Babam yaşındaki insanlar,koca koca adamlar. Ve hepsi evlidir eminim. Ve tiplerinden anlarsınız ya karısına bir çiçek bile almamış güzel bir söz söylememiş adamlardır bunlar. Evlatları yaşındaki insana cennetten mi düştün seksi kız yazıyorlar.
Bunları gördükçe hayatta olan beklentilerim tükeniyor.
İğrenç sapık ve midesiz insanlar.
Dünya iyisi bir sevgilim var bunlara göz ucuyla bile bakmaz ama insan yinede acaba tam güvenmemeli mi diyor,acaba kendi babam,amcam dayım yapıyor mudur bunları diyor. İnsan şüpheye düşüyor.
Yazık ki çok yazık diyorum.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama bu siniri başka yerde atamazdım. Okuyan gözlerinize sağlık.

EDİT :
Bir kez daha anladım ki kadının en büyük düşmanı yine kadın.
Ben ortak bir paydada toplanmayı beklerken gelen yorumlar gerçekten iç burkuyor
Şu konuyu açtığım için özeti : Dünya kötü sevgilim başka kızlara bakar mı diyen bile oldu.
Karşı tarafı ayıplamadan benim baktığımı ayıplayan bile oldu.
Belki de bu yüzden böyle olduk biz. Kapımızı çocukların çalmayışına hüzünlenmek yerine birbirimizi yerden yere vurmak için bu kadar çaba sarfetmemize.
Bu konuyu neden böyle anladınız ?
Bir üzüntümü,öfkemi anlatırken neden böyle bir tavır sergilediniz. Hiç ama hiç anlamadım

Kardes sen yine benim facebook ta tesadüfen gorduklerime nazaran normal bişey gormuşsun. En azından erkekler bir kıza yazıyor, hadi bu normal diyelim yaradilis icabı. Ama ya kadın kılığına girmiş erkeklerin fotolarina yine erkeklerin çok güzelsin tarzında yorum yaptığını gorseydin! !! Üstelik erkek olduğunu bile bile. Çünkü fotolarda erkeklik organı belli ve killi bacaklarina mini etek geçirmiş. Rezalett . Dünya gittikçe daha kotulesiyor ve ben daha çok ölümü özlüyorum sanki. Gerçi öbür dünyamız da kesin degil Rabbim affetsın de cennetine koysun inşallah

Gerçekten şu kadınların olduğu yerde hep kavga hep gürültü. Bi konu sahibinin ne demek istediğini anlamaya çalışın saçma sapan yorum yapmadan önce!

Gerçekten şu kadınların olduğu yerde hep kavga hep gürültü. Bi konu sahibinin ne demek istediğini anlamaya çalışın saçma sapan yorum yapmadan önce!
Okuduğunu sevgilim başka kızlara bakar mı olarak anlayan insanlar bile var. Neden birbirimizi anlamak istemiyoruz ki. Kadının düşmanı en başta kadınlar oluyor ne yazık ki.

Yazınızda yüzde yüz haklısınız. Bizleri bu hale getiren biraz da sosyal medya, internet... Artık herşey ortada. 10 yaşındaki çocuk bile, kendi odasında, kendi bilgisayarının başına geçip sonsuz çeşitlerde p.rno sitelere bakabiliyorsa, sanane bize ne diyemeyeceğimiz boyutlara gelmişizdir bence...

Bunun önüne nasıl geçilir? Babamız yaşındaki insanlar için belki birşey yapamayız. Ama bari çocuklarımıza dikkat edelim. En azından belli bir yaşa gelene kadar bilgisayarı olmasın en azından interneti olmasın kendine ait. Telefonu olmasın... Ne olacak ki?

Şimdi anneler rahat edebilmek için, bebeklerin bile ellerine telefon veriyorlar... Ne gerek var? Biz bebekken çıngırakla oyalanırdık, eksik mi olduk? Hayır...

En azından anneler dikkat etmeli, çocuklarını görebilmeli... Bari gelecek nesili kurtaralım...

Yazınızda yüzde yüz haklısınız. Bizleri bu hale getiren biraz da sosyal medya, internet... Artık herşey ortada. 10 yaşındaki çocuk bile, kendi odasında, kendi bilgisayarının başına geçip sonsuz çeşitlerde p.rno sitelere bakabiliyorsa, sanane bize ne diyemeyeceğimiz boyutlara gelmişizdir bence...

Bunun önüne nasıl geçilir? Babamız yaşındaki insanlar için belki birşey yapamayız. Ama bari çocuklarımıza dikkat edelim. En azından belli bir yaşa gelene kadar bilgisayarı olmasın en azından interneti olmasın kendine ait. Telefonu olmasın... Ne olacak ki?

Şimdi anneler rahat edebilmek için, bebeklerin bile ellerine telefon veriyorlar... Ne gerek var? Biz bebekken çıngırakla oyalanırdık, eksik mi olduk? Hayır...

En azından anneler dikkat etmeli, çocuklarını görebilmeli... Bari gelecek nesili kurtaralım...
Sizi hem tebrik ederim,hem de ok teşekkür ederim. Beni o kadar iyi anlamışsınız ki,çünkü anlamak için okumuşsunuz çok belli.
Dediğiniz gibi küçükten ayıbı,ahlakı öğretmemiz lazım.Yoksa bundan 20 sene sonra 22 yaşındaki bir kızın yazacakları bunlarla sınırlı kalmayabilir.
Dünyayı biz berbat ettik,güzelleştirmek yine bizim elimizde.

Sizi hem tebrik ederim,hem de ok teşekkür ederim. Beni o kadar iyi anlamışsınız ki,çünkü anlamak için okumuşsunuz çok belli.
Dediğiniz gibi küçükten ayıbı,ahlakı öğretmemiz lazım.Yoksa bundan 20 sene sonra 22 yaşındaki bir kızın yazacakları bunlarla sınırlı kalmayabilir.
Dünyayı biz berbat ettik,güzelleştirmek yine bizim elimizde.

Ben teşekkür ederim... Burada her türlü geyik, makara yapıyoruz ama bunlar ciddi konular. Keşke çok kişi okusa, anlasa ve hayata geçirse...

Umarım birşeyler kafamıza erken dank eder. Çoğumuz çocuk sahibi olacağız, insan endişe ediyor artık çoğu şeyden :(

Bu tür üyeleri hepimiz biliyoruz zaten.:işsiz:
Yeni üyesiniz ama @Sephoraa nın hayranısınız herhalde?
Katılıyorum, neden korktunuz ki? Cinsel açlığın afrikasında yaşıyoruz.
Bu tip adamlar her yerde. Sevgiliniz de teşhirciye bakabilir. Başkasını da dert etmeyin.
Kızlar geçen gün forumdan birinizin kocası bana yazdı instadan haberiniz ola. Bacaklarımın çok güzel olduğunu söyledi.
Resmi de vardı adamın eşiyle full saadet fotoları. Eşi de instadan kadınlar kulübünü beğenmiş ve sürekli yorum yapıyor.
Kızı yargılamıyorum demişsiniz, ancak yargılıyorsunuz.

Keşke herkes cinselliğe doysa, kadınlar rahat rahat giyinebilse ahlak edep de kadınla ölçülmese..

Instagram'da takip etmeyi sevdiğim hamile ve iki çocuklu bir anne var. Hamilelikten beri daha sık takip eder oldum. Spor yapıyor ve belli bi' kesime hitap ediyor paylaşımları. Misal kadın soru sormuş, tavsiye almak istemiş annelerden yorum kısmına abazanlar hücum etmiş. Bikinili fotoğraf paylaşmayacak mısın masum melek? Hamile bir kadınla sevişmeyi çok isterdim. vs. gibi bir dünya şey ahlaksızca şey yazılmış. Sorsan kadın suçludur, kadın teşhir ediyordur. Aranıyordur. Erkek zihniyetine göre anormal olan bir şey yok.

En basiti benim başıma gelen, kendin beyan etmediğin sürece cinsel kimliğinin, kim olduğunun bilinmediği tamamiyle anonim olarak fikirlerini beyan ettiğin bir mecrada yine kadın haklarının yılmaz savunucusu modunda (skfjdkshfkdl) bir konuda yazdığım halde, konu üzerine gelen mesajla ne kadar haklı olduğumdan, konuyu mizahi bir dille dile getirmemden bahsetmiş vatandaş. Teşekkür mahiyetinde attığım mesaja karşılık olarak -daha önce farklı konularda yazdıklarımı okumuş olacak ki- çat diye hamile kadınlarla ilgili fantezisinden bahsedebildi. Kendi karısıyla yaşamasını temenni edip engelledim.

Şimdi sorsan 'Ay senin ne işin var öyle yerlerde, sen evlisin pis. Öyle yerlerde yazarak böyle şeyleri sen hakettin. Sen kaşındın. ' diyecek bir milyon insan bulabilirsin. Dünyaya bir penise sahip olarak gelmenin her türlü hak ve üstünlük verebileceğini düşünen, böyle yetiştirilen zihniyetin ürünüdür bu da.

Erkek arkadaşın için demiyorum ama yerinde olsam kendimden başka kimsenin davranışına kefil olmazdım. Daha az hayal kırıklığına uğrarsın. Tavsiye ederim.

Yeni üyesiniz ama @Sephoraa nın hayranısınız herhalde?
Katılıyorum, neden korktunuz ki? Cinsel açlığın afrikasında yaşıyoruz.
Bu tip adamlar her yerde. Sevgiliniz de teşhirciye bakabilir. Başkasını da dert etmeyin.
Kızlar geçen gün forumdan birinizin kocası bana yazdı instadan haberiniz ola. Bacaklarımın çok güzel olduğunu söyledi.
Resmi de vardı adamın eşiyle full saadet fotoları. Eşi de instadan kadınlar kulübünü beğenmiş ve sürekli yorum yapıyor.
Kızı yargılamıyorum demişsiniz, ancak yargılıyorsunuz.

Keşke herkes cinselliğe doysa, kadınlar rahat rahat giyinebilse ahlak edep de kadınla ölçülmese..
Yeni üye oluşum burayı yeni keşfettiğim anlamına gelmez. Ne onun ne de bir başkasının hayranıyım. Konuyu sadece bir kez okuyan insan zaten anlardı derdimi. Ama nedense insanlar başka yönlere çekmeye çalıştılar.
Ve endişe duyuyorum. Çünkü yaşadığım toplum hiç iyiye gitmiyor. Bugün şu saatte çıksam taciz mi edileceğim,tecavüze mi uğrayacağım,gasp mı edileceğim ? Bunların endişesini yaşıyorum. Hergün haberlerde karısını bıçaklayan adamlar görüyorum .Küçücük bir çocuğa yapılan cinsel istismarları duyuyorum. Bunlar hoş şeyler mi elbette ki değil.
Ben o kızı yargılamadım. Haddim de değil. Çok açık bir biçimde beni ilgilendirmediğini yazdım. Bana göre değil yaptığı ama kendi tercihi dedim.Ben okuduğum yorumlardaki iğrençliği anlattım. Ve bunu anlamak zor değildi. Bence de ahlak edep kadınla ölçülmemeli. Ahlak toplumsaldır. Bunun kadını erkeği olamaz. Ben konumda da erkeklerin yaptığı ahlaksızlığı ele aldım zaten.
Evli barklı adamların karısına çiçek almamış,sokağa çıkartmayan,güzel söz söylemeyen adamların bir başkasına ve en iğrenci ise kızı yaşındaki insanlara salyalarını akıtarak fantezi yapmalarından bahsettim.
Bunu anlamak,idrak etmek zor bir olay da değildi.

Lütfen konuyu dine getirmeyiniz, dini içerik yasaktır.

Instagram'da takip etmeyi sevdiğim hamile ve iki çocuklu bir anne var. Hamilelikten beri daha sık takip eder oldum. Spor yapıyor ve belli bi' kesime hitap ediyor paylaşımları. Misal kadın soru sormuş, tavsiye almak istemiş annelerden yorum kısmına abazanlar hücum etmiş. Bikinili fotoğraf paylaşmayacak mısın masum melek? Hamile bir kadınla sevişmeyi çok isterdim. vs. gibi bir dünya şey ahlaksızca şey yazılmış. Sorsan kadın suçludur, kadın teşhir ediyordur. Aranıyordur. Erkek zihniyetine göre anormal olan bir şey yok.

En basiti benim başıma gelen, kendin beyan etmediğin sürece cinsel kimliğinin, kim olduğunun bilinmediği tamamiyle anonim olarak fikirlerini beyan ettiğin bir mecrada yine kadın haklarının yılmaz savunucusu modunda (skfjdkshfkdl) bir konuda yazdığım halde, konu üzerine gelen mesajla ne kadar haklı olduğumdan, konuyu mizahi bir dille dile getirmemden bahsetmiş vatandaş. Teşekkür mahiyetinde attığım mesaja karşılık olarak -daha önce farklı konularda yazdıklarımı okumuş olacak ki- çat diye hamile kadınlarla ilgili fantezisinden bahsedebildi. Kendi karısıyla yaşamasını temenni edip engelledim.

Şimdi sorsan 'Ay senin ne işin var öyle yerlerde, sen evlisin pis. Öyle yerlerde yazarak böyle şeyleri sen hakettin. Sen kaşındın. ' diyecek bir milyon insan bulabilirsin. Dünyaya bir penise sahip olarak gelmenin her türlü hak ve üstünlük verebileceğini düşünen, böyle yetiştirilen zihniyetin ürünüdür bu da.

Erkek arkadaşın için demiyorum ama yerinde olsam kendimden başka kimsenin davranışına kefil olmazdım. Daha az hayal kırıklığına uğrarsın. Tavsiye ederim.
Beni anlayan nadir insanlardansınız çok ama çok teşekkür ederim.
Benim için eğer bu kadın denk gelseydi hamile ve iki çocuklu kadına bunları yazmışlar mide bulandırıcı diye açardım konumu. Konunun o kızla bir alakası yoktu yani. Ama buradaki insanlar o kadar garip ki. O kızı yargıladığımı söyleyeni mi dersiniz,bakmamın haram olduğunu mu dersiniz.
Çok farklı yerlere çekmeye çalıştılar.
Siz beni anayabildiğiniz için size çok teşekkür ederim.
Umarım kucağınıza aldığınız bebişi Allah analı babalı büyütür. Allah yardmcınız olsun.

Back
X