- 26 Şubat 2015
- 3.549
- 2.977
- 333
İyi akşamlar herkesin bayramı mübarek olsun. Dert anlatmaya değil sinirimi öfkemi çıkarmaya geldim.
İçinizden sanane herkesin kendi tercihi diyenleriniz elbette olacaktır.
Evet konu başlığımda belirttiğim gibi nereye gidiyoruz ?
Ne bir ahlak kaldı ne bir etik. Herkesin masumiyeti silinip atılıyor. Bu dünyayı cehenneme çevirmek neden ?
Kapınızı hiç şeker toplayan çocuklar çaldı mı ?En azından bizim kapımız çalınmadı. Çünkü kimse evladını ortama güvenipte sokağa bırakamıyor. Çalınan kapıların ardında tecavüzcü mü var,organ mafyası mı var ? Ne türlü bir felaket var kimse güvenip yollayamıyor. Bu çok çok üzücü. Ben küçükken hiç bilmediğim kapıları gezerdik toplaşıp kızız diye amcalar bize erkeklerden hep bir fazla verirdi şekerleri. Şimdi kim güvenipte başkasının kapısına yollar ki evladını.
Berbat,rezil ve çekilmez bi hal aldık. Ve bunları 22 yaşında genç bir kız diyor.
Bunları düşünüp üzülürken şimdi de sosyal medyada denk geldiğim,mide bulandırıcı durumu anlatacağım. Gerçekten midem bulandı mecazen değil. Keşfet kısmında hayatı uçlarda yaşayan,dekolteli ve neredeyse çıplak olan bir kıza denk geldim. Merak bu ya baktım. 50 bin takipçisi var.Biraz bakayım dedim.Kendini teşhir eden ve bundan mutluluk duyan biri. Yanlış anlaşılmasın kızın hayat seçimini yargılamıyorum bana göre uygun değil ama kendi tercihi.
Fotoğrafların yorumlarına bakayım dedim. Yüzlerce erkek salyası akmış bir biçimde yorum yapmışlar. Babam yaşındaki insanlar,koca koca adamlar. Ve hepsi evlidir eminim. Ve tiplerinden anlarsınız ya karısına bir çiçek bile almamış güzel bir söz söylememiş adamlardır bunlar. Evlatları yaşındaki insana cennetten mi düştün seksi kız yazıyorlar.
Bunları gördükçe hayatta olan beklentilerim tükeniyor.
İğrenç sapık ve midesiz insanlar.
Dünya iyisi bir sevgilim var bunlara göz ucuyla bile bakmaz ama insan yinede acaba tam güvenmemeli mi diyor,acaba kendi babam,amcam dayım yapıyor mudur bunları diyor. İnsan şüpheye düşüyor.
Yazık ki çok yazık diyorum.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama bu siniri başka yerde atamazdım. Okuyan gözlerinize sağlık.
EDİT :
Bir kez daha anladım ki kadının en büyük düşmanı yine kadın.
Ben ortak bir paydada toplanmayı beklerken gelen yorumlar gerçekten iç burkuyor
Şu konuyu açtığım için özeti : Dünya kötü sevgilim başka kızlara bakar mı diyen bile oldu.
Karşı tarafı ayıplamadan benim baktığımı ayıplayan bile oldu.
Belki de bu yüzden böyle olduk biz. Kapımızı çocukların çalmayışına hüzünlenmek yerine birbirimizi yerden yere vurmak için bu kadar çaba sarfetmemize.
Bu konuyu neden böyle anladınız ?
Bir üzüntümü,öfkemi anlatırken neden böyle bir tavır sergilediniz. Hiç ama hiç anlamadım
Kardes sen yine benim facebook ta tesadüfen gorduklerime nazaran normal bişey gormuşsun. En azından erkekler bir kıza yazıyor, hadi bu normal diyelim yaradilis icabı. Ama ya kadın kılığına girmiş erkeklerin fotolarina yine erkeklerin çok güzelsin tarzında yorum yaptığını gorseydin! !! Üstelik erkek olduğunu bile bile. Çünkü fotolarda erkeklik organı belli ve killi bacaklarina mini etek geçirmiş. Rezalett . Dünya gittikçe daha kotulesiyor ve ben daha çok ölümü özlüyorum sanki. Gerçi öbür dünyamız da kesin degil Rabbim affetsın de cennetine koysun inşallah