Ya hicbir şey yapmak içimden gelmiyoKizz sen aşırı tembellik hastalığına tutulmussun
Var tabi sorunsuz insan olur mu ancak eskide olan seyler. Cidden kotu hele bir de regl donemi siniri eklenince kendimi onuncu kattan boşluğa birakasim geliyorDepresyon...Çok illettir kendisi böyle.Hemeb iyi bir psikiyatrs bul...Antidepresan başla.Hayatında sorunlar var mıydı?
Banlanmayi göze alarak yazıyorum senin gibi her konuda laf sokmaya çalışan karakterden falan giren kadınlardan nefret ediyorum . ya sen git yorum falan yapma ben ne diyorum sen karakterin zayıf falan diye hakaret ediyosun esas seninki zayıf git üslubunu düzelt diğer kadınlardan da örnek al nasıl yorum yapılması gerektiği hakkındaBogle arkadasim var gercekten onunla ugrasinca yipraniyorum sen kendinden cok sevgilini arkadisini yipratiyorsun karaterin cok zayif galiba en kucuk seyde pes eden tiplerdensin ondan bogle olur olmaz seyleri kafaya takip depresyona sokmussun kendini degmez bence kendini iyilestirmeye bak
Tesekkur ederim ilginiz için. Deniycem simdilik agir bir tepki almadim erkek arkadasjmdan ama yakında konuşmaya basliycak. Haklisiniz benim bi doktora gitmeye ihtiyacım var bu enerjisizlikle nefes almaya bile useniyorum:)Atalet denebilir sanırım içinde bulunduğunuz duruma. Zira tembel insan istemediği işin kolayına kaçar veya umursamaz. Halbuki siz durumun farkındasınız, yapmanız gereken hareketin ne olduğunu biliyorsunuz, yapmazsanız sonuçlarının neler olacağının farkındasınız, muhtemel sonuçların gerçekleşme fikri sizi geriyor ve buna rağmen eylemsizliğinizi devam ettiriyorsunuz. Uzman değilim ancak buram buram depresyon kokuyor. Kendinizi zorlayarak bir uzmana gitseniz, hatta erkek arkadaşınıza da durumunuzdan bahsedip size eşlik etmesini rica etseniz? Hem kendisinden uzaklaştığınız fikrine kapılmaz hem de bir destekçiniz olur? Siz iyi olduktan sonra okul da bir şekilde halledilir zaten.
Tesekkur ederim ilginiz için. Deniycem simdilik agir bir tepki almadim erkek arkadasjmdan ama yakında konuşmaya basliycak. Haklisiniz benim bi doktora gitmeye ihtiyacım var bu enerjisizlikle nefes almaya bile useniyorum:)
hakareti ben degil sen ediyorsun senin gibi kaidnlardan nefret ediyorum diyerek ben kendine gel iyilestor kendini diyorum sen neresinden anliyorsun. Karaterin zayifin anlami kotu birisin deyil kendini cabuk birakan tiplerdensin anlaminda! Eyer buraya konu aciyorsan bu tur yorumlara da acik olman lazim bu kadar!Banlanmayi göze alarak yazıyorum senin gibi her konuda laf sokmaya çalışan karakterden falan giren kadınlardan nefret ediyorum . ya sen git yorum falan yapma ben ne diyorum sen karakterin zayıf falan diye hakaret ediyosun esas seninki zayıf git üslubunu düzelt diğer kadınlardan da örnek al nasıl yorum yapılması gerektiği hakkında
Aynen aynen, aslında gezmeyi sevmeyen biri de sayilmam. Sorun evden çıkmakta ama cikamiyorim. Bi uzman yardimi almamda fayda varbu üşengeçlik hali bende de oluyor, dediğiniz gibi dışarıya çıkmak için hazırlanmak vs çok zor geliyor.Ben zaten ev kuşuyum gezmeyi sevmem diye kendimi kandırıyorum , ama çıkıncada şuraya-da gitsem buraya da gitsem diye fellek fellek geziyorum.Yani asıl mesele üşengeçlik, belki vitamin eksikliğinden, belki depresyondan ama böyle eve tıkılmakla da geçmez
İlk önce Benim gibi bir rahatsızlık geçiren arkadaşıni ornek vermissin sana yük olduğunu söyleyerek , sen de sevgiline ve arkadaşlarına yük oluyosun diyosun bu bir. Eğer her şeyde cabuk pes ettiğimi ima edeceksen karakterin zayıf yiaa demezsin demek güçlü biri degilmissin dersin. Karakterin zayıf demek bir hakarettir. Ben istediğim konuyu açarım her yoruma da değer veririm ama insanlar haddini aşıp saygısızlasmadigi surece.hakareti ben degil sen ediyorsun senin gibi kaidnlardan nefret ediyorum diyerek ben kendine gel iyilestor kendini diyorum sen neresinden anliyorsun. Karaterin zayifin anlami kotu birisin deyil kendini cabuk birakan tiplerdensin anlaminda! Eyer buraya konu aciyorsan bu tur yorumlara da acik olman lazim bu kadar!
Arkadasima da defalarca sogluyorum artik cik su depresyon halinden seni bogle gormeye dayanamiyoruz diye. O normal algiliyor sen merak etme o bogle senin gibi soylediklerim yarim yamalak anlamiyor onu ne kadar dusundugumu ve ne soylemek istedigimi iyi biliyor. Neyse artik sen bilirsin nasil istersen anla ama ben yorumumu ne manada yapyigimi iyi biliyorum ve arkadaskmdan dolayi da hassas oldugum bi konuydu bu kadar basitİlk önce Benim gibi bir rahatsızlık geçiren arkadaşıni ornek vermissin sana yük olduğunu söyleyerek , sen de sevgiline ve arkadaşlarına yük oluyosun diyosun bu bir. Eğer her şeyde cabuk pes ettiğimi ima edeceksen karakterin zayıf yiaa demezsin demek güçlü biri degilmissin dersin. Karakterin zayıf demek bir hakarettir. Ben istediğim konuyu açarım her yoruma da değer veririm ama insanlar haddini aşıp saygısızlasmadigi surece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?