Merhaba arkadaşlar. Annemlerin üst komşusunun banyosunda artık borularda mı nerede sorun varsa annemlerin banyo tavanı berbat bir durumda. Resmen tavan komple aşağı doğru eğildi ve sürekli tavan dökülüp duruyor. Düşünün ki bir iki gün içinde banyo full dökülen şeylerle kaplanıyor öyle berbat bir durumda. Annem yukarıda ki kadını çağırıp göstermiş o da yaa bu kadar kötü mü oldu hemen halledelim demiş o gün. Ancak o günden beri 1 ayı geçti. Annem yine sorduğunda cevap bile vermemiş artık. Zaten çok sorunlu insanlardı her zaman çok sorun yaşadık onlarla. Sonra yöneticiye söyledik o da yazmış kadının eşine o da iki güne yaptırırız demiş o zaman ama günler geçti. Sonra annemler yaptırmadılar diye yöneticiye söylemiş ama bu sefer aman bu kadar büyütmeyin çokta bir şey yok demiş. Ki bizim yönetici zaten sinir bozucu bir insan hiç sevmem kendisini hayvanları besliyorum falan diye bana laf eden kedim kaybolduğunda kameraya bakayım deyince şu an uğraşamam tarzında konuşan leş bir karakter. Yani şu an ilgilenen kimse yok. İnternette zabıtanın ilgilendiğini gidip onları uyarıp gerekirse suyunuzu kesicez dediklerini gördüm. Ancak bazıları o eskidendi artık zabıta ilgilenmiyor demiş. Şimdi ne yapalım nereye şikayet edebiliriz deneyimleyenler paylaşabilir mi? Kaç kere sorun çıkardılar başımıza hep pişkinlik yaptılar hep yaptıkları yanlarına kâr kaldı. Daha önde üstümüze kaç kere yürüdü oğulları falan mahkemeye verdim sırf ben evlenınce ailemle uğraşmasınlar diye geri çektim şikayetimi. Gerçi poliste arkamda durmadı orası ayrı ama. Bu sefer yine böyle pişkinlik yapmalarını istemiyorum. Onlar yüzünden ailem sorun yaşıyor