• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nereye sürüklendiğimi bilmiyorum

Bence ne yapıp edin ,iyi bir doktordan yardım alın..
Ben 2 yıla yakındır evliyim, ve ilk gece korktum, Canımın acıdığını hissettim, ve yarın falan denesek olur mu ? Dediğimde eşimin suratını,o anlayışsız tavırlarını hala hatırlıyorum..
Eşiniz çok anlayışlı ve çok şanslısınız..

yani şu sözünüzden iyi bişey çıkarmaya çalışıyorum zorluyorum ama yok..
evet dayandı dayanıyor, onda bir sorun olsaydı bende dayanırdım
evlilik bu değil mi? eş olmak bunu gerektirmiyor mu?
tutun ki aştım bunu geçti ama eşim kısır olduğu için çocuğumuz olmayacak belki, napıcam bende eşimimi terketmeliyim bu durumda ?
ne yapsaydı dayanmasaydı aldatsa mıydı? boşasa mıydı ? nedir tavsiyeniz ileteyim eşime????
Sonuna kadar katılıyorum size iyi günde kötü günde diyerek o imzayı attık sorun eşimizde de olabilirdi kaldı ki aşılabilecek bir şey vajinusmus bir gün yeneceğiz ve o gün bu günleri gülerek hatırlayacağız iyikilerimiz olmalı hayatta keşkelerimiz değil ve inanıyorum yeneceğiz mutlu günler diliyorum.

Ben kasım 2017 de İstanbul Hera Klinikte tedavi oldum ve 3 yılın ardından çok şükür kurtuldum. Ve gerçekten çok kolaymış. KEsinlikle gidin derim. Ben ileri düzey vajinusmus hastasıydım. Onlar sayesinde şuan hayata umutla bakıyorum

Ben 3 günde hallederim 5 günde çözerimcilere inanmıyorum, mucize yaratamaz hiçbir doktor, bu iş kafada bitiyo, başka yolu yok, dene dene bi daha dene her gün dene
Bende inanmıyordum Allah şahit ki 3 yıl yenemediğimi 4 günde yendim. Ben bile inanamadım.Gitmeden kesinlikle yalandır, birilerine yazdırıyorlardır diyordum. Ama öyle değilmiş. Maalesef bu hastalıktan o kadar çok kişi muzdarip ki.

Vajinusmus hastalarının en büyük şansı sabırlı eşlerimiz. Kimse yaşamadan bilemez.aman acısın ne olacak demek kolay. Tedaviye gittiğimde doktora dedim ki ne kadar korkağım 13-14 yaşındaki kızların yaptığını ben 32 yaşındaki kişi yapamıyorum. Kanser olana niye kanser oldun demekle, vajinus olana niye yapamıyorsun demek aynı şey dedi. Ama şükür ki bunun çözümü var. Ertelemeyin, bu bir erteleme hastalığı.Sandığımız duvar yokmuş aslında.Duvar tamamen zihnimizdeymiş.

Vajinusmus hastalarının en büyük şansı sabırlı eşlerimiz. Kimse yaşamadan bilemez.aman acısın ne olacak demek kolay. Tedaviye gittiğimde doktora dedim ki ne kadar korkağım 13-14 yaşındaki kızların yaptığını ben 32 yaşındaki kişi yapamıyorum. Kanser olana niye kanser oldun demekle, vajinus olana niye yapamıyorsun demek aynı şey dedi. Ama şükür ki bunun çözümü var. Ertelemeyin, bu bir erteleme hastalığı.Sandığımız duvar yokmuş aslında.Duvar tamamen zihnimizdeymiş.
çok sevindim yenmiş olmanıza :KK200:
peki tedavi nasıl? ne yapıyorlar ne söylüyorlar da senelerce çekilen şey bikaç günde bitiyor?
bi mucize mi bu ?

Denemeleriniz sık olmadığı içindir. Eşinizde erken boşalma yada yeterince sertleşmeme gibi sorunlar var mı? Başladığınızda o duvarı hissettiğiniz yer aslında sizin kendinizi sıkmaktan oluşan gerginlik. Oraya kadar girip O duvar anında eşiniz çıkmasın birlikte sayın 10 kadar derin nefesler halinde gevşemeye çalışın. Duvar var deyip geri alıp tekrar denemekle çözüleceğini sanmıyorum. Duvarı gevşeteceksiniz tek yolu bu.
Bakın doktor psikolog vs den öte bu iş sizin kendi kadınlığınızla barışmanızda bitiyor. Bir ayna alın kendinizi inceleyin dokunun.
evet malesef denemelerimiz sık olmuyor

Peki kredi çekecek durumunuz da yok mu? İnsanlar bir ev, araba alabilmek için tonlarca kredi çekiyorlar da böyle durumlar için kaç kişi çekmeyi düşünüyor, bilmiyorum. Durumunuz yoksa, bir şey diyemem elbette, yoksa yoktur, Allah şifanızı versin, umarım başka bir çözüm yolu bulursunuz. Ama durumunuz varsa kredi çekin. Evliliğe yapılan bir yatırım bu, evden arabadan katlarca daha kıymetli. Belki daha uygun bir doktor da bulursunuz. Ama 4 sene geçti diyorsunuz, kendi kendinize çözmeye çalışmak yerine profesyonel yardım almak daha işe yarar geldi bana.

Ayrıca elbette sevişmek evlilikte çok önemli ama siz eşinizin sadece seks ihtiyaçlarını karşılamak için hayatında değilsiniz. Bunu bir eksiklik olarak değil, üzerinden birlikte gelmeniz gereken bir sorun olarak görün. Eşinizin yaptığı ekstra bir durum değil yani, elbette karısının yanında olup, ona destek olacak. Eş olmak bunu gerektirir. Eşinizin kıymetini bilin ama suçlu hissetmeyin. Çabaladığınızı görmek ona yetmiyorsa, zaten sizi hak etmiyordur. Ama pes etmeyin. Uzman yardımı almanın yollarını bulmanız gerekiyor.
2 ayrı kredimiz var hep konuşuyoruz bunun içinde kredi çekeriz gerekirse ama şu anda çekemiyoruz zaten
ben eşime karşı çok büyük bir suçluluk duyuyourm, onun jayatını kararttığımı filan düşünüyorum bazen o kadar yoğun yaşıyorum ki bu sıkıntıyı o an ölmek bile istiyorum ağlama krizleri geçiriyorum

çok sevindim yenmiş olmanıza :KK200:
peki tedavi nasıl? ne yapıyorlar ne söylüyorlar da senelerce çekilen şey bikaç günde bitiyor?
bi mucize mi bu ?
Bu hastalığa kafa yormuşlar ve sadece bunun üzerine çalışıyorlar. İyi bir psikolojik terapi ile birlikte kremler vs. egzersizler yaptırıyorlar. Hera kliniği arayıp tedavi şekli ile ilgili ücretsiz bilgi alabilirsin canım.ben de doğudan küçük bir şehirden gittim. Tedavi şekillerini ev de uygulayabilirim dersen onu da yapabilirsin.Ama ben gitmesem yapamazdım. Parmak egzersizi yok ondan da emin olabilirsin.

Bu hastalığa kafa yormuşlar ve sadece bunun üzerine çalışıyorlar. İyi bir psikolojik terapi ile birlikte kremler vs. egzersizler yaptırıyorlar. Hera kliniği arayıp tedavi şekli ile ilgili ücretsiz bilgi alabilirsin canım.ben de doğudan küçük bir şehirden gittim. Tedavi şekillerini ev de uygulayabilirim dersen onu da yapabilirsin.Ama ben gitmesem yapamazdım. Parmak egzersizi yok ondan da emin olabilirsin.

yeni üyesin 5 mesajın var 5i de bu konuyla ilgili reklam amaçlı üyelik değildir umarım

yeni üyesin 5 mesajın var 5i de bu konuyla ilgili reklam amaçlı üyelik değildir umarım
yok canım emin ol değil.zoru yaşayınca oluyor.vajinusmusu atlattım şimdi de çocuk derdine düştüm :-) aslında kadınlar kulübüne bu yüzden üye olmuştum :-) tedavi olalı 5 ay olduğu için bebek için doktora gittim erken dediler.ama insan sabırsızlanıyor.hemen olsun istiyor. Bu konuyu görünce ilk burda yazdım.yoksa derdim başka :-)

Back
X