• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neşeli'nin çeyizi için seçtikleri :)

herşeyin çok güzel ama en sondaki birbirine geçmeli,alt alta olan askılık hiç kullanışlı değil,benim bazamın altında duruyor öylece..

ay bu arada nişan noldu ? dün müydü cumartesi miydi öyle hatırlıyorum ben?

cumartesiydi canım. oldu bitti hiçbişey anlamadık ya, o kadar hazırlık, temizlik, telaş 3-4 saat oturup gittiler :) güzel geçti herşey yolundaydı. bi tek kayınvalidem biraz gergin görünüyodu, bizim akrabalarla pek sohbet edip konuşamadı. ona üzüldüm biraz :19: bohçanın fotoğraflarını çekemedim daha çekip yükliycem :)

kızlar mutfak önlük-havlu takımımm

$DSC06873.webp $DSC06874.webp $DSC06875.webp $DSC06876.webp

linensin outlet mağazasından aldığım masa örtüleri

$DSC06877.webp $DSC06878.webp

cumartesiydi canım. oldu bitti hiçbişey anlamadık ya, o kadar hazırlık, temizlik, telaş 3-4 saat oturup gittiler :) güzel geçti herşey yolundaydı. bi tek kayınvalidem biraz gergin görünüyodu, bizim akrabalarla pek sohbet edip konuşamadı. ona üzüldüm biraz :19: bohçanın fotoğraflarını çekemedim daha çekip yükliycem :)

ayy canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim :16:

yükle canım bekliyorum, kaynanayı da takma boşver gerilmişse bile kötü bi niyeti yoktur muhtemelen bunlarla sıkma canını

yeni eklenenlerr
koçtaştan aldığımız bıçak seti markasını hatırlamıyorum ama buna benzer bişeydi
$en_ucuz_Master_Catal-Kasik-Bicak_Takimlari_Master_Takozlu_7_Prc_Bicak_Seti_9005.webp

teyzemin hediyesi doğrayıcı ve mikserr
Eki Görüntüle 407848 $19651_bkk1150-copy_large.webp

güral porselen kahvaltı takımım maviş mavişşş :21:
$8cbfa24411d12bb1c32d59725417b01d.webp

meyve çatalı
$5005R_1.webp

cam çay kaşıkları benimkiler gümüş renginde
$Bb6t35brq2.webp

Son düzenleme:
güle güle kullan canım yenilerini de diğerleri gibi :) gelinliği naptın bu arada?

teşekkürler canım :) gelinlik provasına gittim ama ilk prova olduğu için modelle ilgili bi gelişme olmadı. sadece kalıbın provasını yaptılar. ben tül/dantel yakadan vazgeçmek üzereyim. elbiselerde, bluzlerde bana hep açık yaka yakışıyor. kime sorduysam açık yaptır diyor. ya dantel v yaka ya da tülden askı yaptırıcam büyük ihtimal...

teşekkürler canım :) gelinlik provasına gittim ama ilk prova olduğu için modelle ilgili bi gelişme olmadı. sadece kalıbın provasını yaptılar. ben tül/dantel yakadan vazgeçmek üzereyim. elbiselerde, bluzlerde bana hep açık yaka yakışıyor. kime sorduysam açık yaptır diyor. ya dantel v yaka ya da tülden askı yaptırıcam büyük ihtimal...

hadi bakalım merak ediyorum gelinliğini:))

Back
X