- Konu Sahibi cengelliigne
sana bi soru daha sormak istiyorum su kalpli tavayi hangi internet sitesinden aldin hatirliyormusun evimister.com diye bi sitede buldum ama cok sikayet var o site icin bana onerebilicegim guvenli bi site varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana bi soru daha sormak istiyorum su kalpli tavayi hangi internet sitesinden aldin hatirliyormusun evimister.com diye bi sitede buldum ama cok sikayet var o site icin bana onerebilicegim guvenli bi site varmi
evet doğru diyosun, hem beğendiğin şeyleri hem de uygun fiyatlısını bulmak zor. zor da değil de araştırmak gerekiyor :)
ben tavayı limangodan almıştım, evimistere de üyeyim ama henüz bi şey almadım ordan ama forumda kızlardan sık sık duyduğum bi site. alışveriş yapan arkadaşlara sorarsan daha net bilgi verirler canım![]()
tesekkur ederim ben o internet sitesini bugun baya bi arastirdim :) cok ama cok sikayet okudum memnun kalan sadece 3-4 kisi vardi peki ya senin o site icin duydugun guzel seyler varmi oradan alisveris yapmayi dusunurmusun :) kisacasi deniyimmi sansimi belki bende memnun olanlarin arasina girerim belli mi olur![]()
canım bilemiyorum ki ben deemin olamadıysan deneme. ne almayı düşünüyosun ordan? belki daha bilindik sitelerde indirime girer istediğin şey
tesekkur ederim ben o kalpli tavayi orda gormustum, yine ayni markanin saklama kaplarini ve 3 tencere seti bunlari beyenmistim indirim kuponuda verdikleri icin fiyatlarida uygun olcakti ama neyse dedim gibi cok sikayet okudum en iyisi farkli siteler yinede cok tesekkur ederim
Eger ceyizinde hala eksikler varsa insallah tez zamanda tamamlarsin ve sana mutlu, huzurlu bir yuva diliyorum
sağoll eksiğim var canım ya, baharat takımı, pike takımı, küçük ıvır zıvırlar. evimiz henüz belli olmadığı için banyoya mutfağa çok da ekstra şeyler alamıyorum. çay makinası istiyodum ya mutfak küçük olursa diyorum, tost makinası alıcam küükşerden mi büyüklerden mi alayım diye düşünüyorum.banyoya sıvı sabun-fırçalık takımı alıcam acaba onları koymaya müsait olucak mı.. bunun gibi şeyler işte. zamana bırakmaktan başka çare yok bazı şeyleri :)
yani kisacasi soyle diyosun ceyiz alisverisinin sonu yokne diyebilirim ki ceyiz hazirlayan herkeze kolay gelsin. zor, uzun ve keyifli bir is bence seninde soyledigin gibi zamani gelince herseyin kolayi bulunur :)
bende var o kahve makinası ama kullanmadım henüz
o english homelar neymiş bakim? anlamadım kız valla ne onlar peçete gibi duruyor sanki?
yaaa sen de mi bu modelden almıştınn. bol köpüklü kaaveler yaparız inşallah misafirlerimize kocacıklarımıza :))
onlar peçete canım evet, anneler gününde almıştım 2,5 tl ydi çok uygundu :) şimdi ne kadardır bilmiyorum bu aralar hiç gezemedimm
anam 2 buçuk mu peh şimdi 6 lira falan bileydim alırdım ben de neyse artık güle güle kullan şekerim her şeyini.
o kadar yoktur bence yaa %25 indirim vardı. teşekkürler canım :)