Nesfitle Zayıflama Deneyimleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi qisil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba
benimde bölgesel yaglanma sorunum oluştugu için nesfite basladım geçen hafta pazar günü.sabahları bir tabak yiyorum;10 bucuk gibi meyve;öğlen az yaglı bir yemek;akşam yine bir tabak nesfit;arada yine meyve yiyorum;birkaç sefer uymadım çok az atıştırdım kurabiye falan.
sabah kalktıgımda 30 ar yarım mekik ve birkaç karın çalıştırıcı hareket yapıyorum;Akşam yine aynı saatlerde 8bucuk 9 arası hareketlerimi tekrarlıyorum.gözle görülür bir incelme oldu;bel bölgemde..
1.73 boyum;61 bucuk kiloydum;Sadece bel bölgem için yapıyorum bu diyeti..önümüzdeki hafta bırakıp bu sefer korumaya geçicem;umarım sporu bırakmam:)

merhaba
benimde bölgesel yaglanma sorunum oluştugu için nesfite basladım geçen hafta pazar günü.sabahları bir tabak yiyorum;10 bucuk gibi meyve;öğlen az yaglı bir yemek;akşam yine bir tabak nesfit;arada yine meyve yiyorum;birkaç sefer uymadım çok az atıştırdım kurabiye falan.
sabah kalktıgımda 30 ar yarım mekik ve birkaç karın çalıştırıcı hareket yapıyorum;Akşam yine aynı saatlerde 8bucuk 9 arası hareketlerimi tekrarlıyorum.gözle görülür bir incelme oldu;bel bölgemde..
1.73 boyum;61 bucuk kiloydum;Sadece bel bölgem için yapıyorum bu diyeti..önümüzdeki hafta bırakıp bu sefer korumaya geçicem;umarım sporu bırakmam:)

bel bölgeni inceltmek istiyorsan zaten kesinlikle kilo vermelisin, yoksa yaptığın spor ile oradaki yağlar kasa dönüşür ve incelme olmaz.
ben de 3 gün önce başladım nesfit kullanmaya, şimdiden 1-1.5 kg farketti. bir kase nestle nesfit'in kalorisi sanırım 160 civarında ve çok da uygun fakat tabi ki tek sebep nesfit değil, ben atıştırmayı çok seviyorum. çikolata, cips, kızartma falan yiyordum hep, şimdi onları da bıraktım ve nesfit kullanmaya başladım. sonuç olarak birincisi diyet psikolojisine girdiğiniz için diğer yediklerinize de dikkat ediyorsunuz, ikincisi de iki öğünde aldığınız kalori belki 1000'dir onun yerine 320 kalori alıyorsunuz. bir de spor yapmazken spor yapmaya başlarsanız, neden zayıflatmasın ki?

ne tadını ne de görüntüsünü hiç beğenmedim. ayrıca şekerli olan bişiy nası kilo verdirir :26:
bim de satılan farklı bir markada var yine sütle karıstırıp yiyorsun onun tadı daha güzel geliyo bana...

ben senelerdir tam tahilli bugday gevregi iste corn flakes yiyodum nesfiti de 1 sene yedim gerci ben koca bir kase ve avuc avuc yiyordum ama napiyim doymuyodum ki 3 kasik nesfit ve yarim bardak sutle. (icinde oyle yapin yaziyor da). ve 10.30 gibi acikiyodum karnim cok acikiyodu bunun nedenini de sonradan ogrendim sut yapiyormus. sutu biraktim kalsiyumu yogurttan aliyorum artik size de onermem nesfit falan, nesfit yiyecegenize meyveli yogurt yiyin hem daha saglikli hem daha uzun tok tutar

şöyle güzel bir kâse hafif çırpılmış yoğurt,
3,4,5 avuç içi meyvesiz sade nesfit, -diğer çeşitleri luzûmsuz şeker içeriyormuş gibi geliyor-
karıştır.
belki biraz da öğütülmüş keten tohumu,
üzerine de bool su.

akşam 18 civarı. saatlerce toptok tutuyor.

ben ve 2 tane daha arkadaşım tartıldık.14 gün boyunca nesfit yiyip sonuca bakıcaz.sonuçları sizede yazarım ;)

ben nesfit aldım ama nesfiti çayla yiyordum
sonra da normal yemeğe devam ediyordum baktım olmuycak bıraktım :78:

bizim evden hic eksik olmaz..meyveliyi esim kullaniyorum,tam tahilliyi ben.5 sene once arkasindaki talimatlara uyarak cok guzel kilo vermistim.simdide hergun olmasa da arada yiyorum.memnunum..

bende yarın nesfıte baslıyorum.sabah ve aksam yemeklerınde 5 kasık nesfıte yarım bardak yarım yağlı sut eklıycem.oğlende salata aralardada 1 meyve ve 1 kase yoğurt yemeyı planlıyorum tabı bunun yanında sporada devam.

Merhaba Kızlar, uzun zamandır yediklerime dikkat ederek 3-4 kilo verdim ama 68 kiloda yapıştım kaldım, metabolizmamı hızlandırma amacıyla bugün nesfite başladım, inşallah bırakmam, yeni yıla tombik şekilde girmek istemiyorum:14: tam 50 gün var, :51: çok fit olmam lazım :14: 10 kasımda 68 kiloyla başladım 23 kasımda sonuçları yazarım size, geçen sene bununla kilo vermiştim 1 hafta yaptım 3 kilo verdim, yine nesfite sığındım ,,, Allah yardımcım olsun:43: 50 li kilolara düşsem bi, sadaka vericem ya, o kadar ahdım var:14::14::14::14:

bende nesfit kilo aldiriyo hatta... cok karbonhidratli ve sekerli... diyeti biraktigimda yicem onu artik :((

nesfit'in çikolatalısını gördüm markette. zararlı mıdır acaba? içindeki değerlere baktım, diğer sade ya da meyveli olanlarla arasında pek fark yok ama bilemedim.

bende dün akşam başladım yemeğe,hedefim 9nisanda 55 olmak,eşimle büyük iddamız nedeniyle busefer çok azimliyim,oyüzden 14gün deniycem bakalım kaç kilo vericem...:16::16:

bugün 60.2'ydim bakalım sonuçları paylaşıcam...

Son düzenleme:
nesfit'in çikolatalısını gördüm markette. zararlı mıdır acaba? içindeki değerlere baktım, diğer sade ya da meyveli olanlarla arasında pek fark yok ama bilemedim.

çikolatadan vazgeçmem diyosan dene bencee:23:

canım bende flekse başladm 15 gün yapıcam gel birbirmize destek olalım ben fleksin daha tok tuttuğunu düşünüyorum tabi benim fikrim ama bende bugün başladım öğlen ızgara tavuklu dürüm yedim akşam gene kfeks ama normalde öğlende daha çok dikkat edicem bugün dışarda olduğum için böyle oldu ama olsun genede devam devam devammm:41::34:

canım bende flekse başladm 15 gün yapıcam gel birbirmize destek olalım ben fleksin daha tok tuttuğunu düşünüyorum tabi benim fikrim ama bende bugün başladım öğlen ızgara tavuklu dürüm yedim akşam gene kfeks ama normalde öğlende daha çok dikkat edicem bugün dışarda olduğum için böyle oldu ama olsun genede devam devam devammm:41::34:

bugün 2. günümdü ve 59.7 kg çıktım:16::16:

1.gün:60.2
2.gün:59.7

süpermiş canım ya darısı başıma artık öyle her gün tartılmak istemiyorum ama sonra bi şişlik oluyo insanın hemen moreli bozuluyor ya

süpermiş canım ya darısı başıma artık öyle her gün tartılmak istemiyorum ama sonra bi şişlik oluyo insanın hemen moreli bozuluyor ya

o durumun normal olduunun bilincinde olursan hiçte moral bozulmazcanım,ama yapamam dersen en iyisi tartılmamak tabi,ama ben hergün eksildiğimi gördükçe motivem artıyoo:32::16::16:

Back
X