netlesemeyen sevgili..

Banuc

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
97
32
288
33
Merhaba arkadaşlar benim yaklaşık bur yıllık bir ilişkim var ve ciddi başladık birşeyler e.evlilik teklifi edeceğinin.sinyalini de verdi ama araya hep birşeyler girdi..konuşamadi.ne konusacaktin dediğmde ise netlesin e dedi.ne yapmalı nasıl davranmaliyim

Neyin netleşmesini bekliyor?
Seninle alakalı kafasında soru işaretleri mi varmış? Bu tavrın sebebi neymiş?

ne olacakmış?
neyle netleşecekmiş?
beyaz ışıkmı görecekmiş?
ak sakallı dedemi?
oyalıyor olmasın..

şu ciddi başlama saçmalığı nedir?
kimse kimseyle ciddi başlamaz lay lay lom da başlamaz nötrdür yaşa maddi duruma askerlik/okul gibi durumlara göre erkekler netleşirler.
biz ciddiydik diye kendinizi diğer kızlardan farklı konumda görmeyin.

Bana göre bir yıllık bir ilişki zaten yeni sayılır. Eee bu süre içinde evlilik sinyali vermişse, bu da erken verilmiş bir sinyaldir, ilk heyecanların gazıyla, dürtüsüyle vermiştir yüksek ihtimalle diye düşünürüm. Zamanla birbirinizi daha iyi tanıdıkça, aslında zannettiği kadar uygun olmadığınızı fark etmiş olabilir, kafasında soru işaretleri olabilir.
Ha, belki de tamamen başka bir sıkıntısı vardır; maddi, ailevi, vs gibi... Şuan evliliğe odaklanacak durumda değildir. Belki netleşmesi gereken şeyler sizinle ilgili değil de, kendi hayatıyla ilgilidir.
Eğer sende bu soruların cevabı yoksa, gözlemleyerek, konuşarak bunları anlamaya çalış derim.

nelerin netleşmesi gerektiğini bir ara sorgulayın, açık olun. Böyle bişey demiştin ama benim aklıma takıldı nedir ne değildir derseniz zaten aradığınız cevapları alabilirsiniz diye düşünmekteyim... Belki kendisini maddi açıdan hazırlaması gerekiyordur.

Açık açık konuşun derim öncelikle.Eğer maddi anlamda ise tolerans tanıyın.Fakat başka bir kadın olup arada kalmış ikiniz arasında tercih yapmak zorunda olduğu için kafasında netlik kazansın istiyorda olabilir !!!

Hiç üzerine düşmeyin.

Ev kurmak, yuva kurmak bazen çok iyi analiz edilmeden yapılmamalı.

Sonuçta karşı tarafa çok güven lazım.

Bir yil bir iliski icin cok uzun bir zaman degil. hemen iliski baslar baslamaz, ya da tam olarak birseyler oturmadan, asilmadan bisiler, kesin bir karar vermeden hemen karsi taraftan bir evlilik sinyali, teklifi beklemeyin.
Ilk once, ben bu evliligi istiyor muyum, benim beklentilerimi karsiliyor mu diye dusunun, mantikla.
evlilik teklifi almak, sinyal gormek, 1 yil dolunca hadi artik yuzuk takmaliyiz kafasini asin artik.
Sonra, vay neden evliligimde mutsuzum, vay hemen karar vermeseydim.
Odaklanmaniz gereken, karsi taraftan gelecek sinyal ya da teklif degil, sizin bunu ne kadar istediginiz, hazir oldugunuz, bu kisinin o kisi olup olmadigi vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…