• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Netten evlilik?

Biz de eşimle netten tanıştık ve evlendik. Ama net sadece birbirimizden haberdar olmamıza vesile oldu sonrasında 5 sene sevgili olduk, birbirimizi tanıdık, evlendik vs. Netten insanlar birbirlerinden haberdar olabilirler ama bu nedir yahu. Yangından mal mı kaçırıyorsunuz?

Ne o kız senden önce evleniyor diye kıskanıp böyle kızın aklını mı bulandırmaya çalışıyorsun? Şaka bir yana öyle iş mi olur 3 ay netten çık dün buluş haftaya aileler tanışsın....

Biz de eşimle netten tanıştık ve evlendik. Ama net sadece birbirimizden haberdar olmamıza vesile oldu sonrasında 5 sene sevgili olduk, birbirimizi tanıdık, evlendik vs. Netten insanlar birbirlerinden haberdar olabilirler ama bu nedir yahu. Yangından mal mı kaçırıyorsunuz?
Onlar karar vermis yasimiz geldi flort etmeden direk evlenelim diyede cok acele ediyolar

Ben dogrumu anladim
Uc aydir gormeden in midir cin midir bilmeden netten yazisiyorlar
Evlilik karari aliyorlar
Iki gun yuz yuze gorusuyorlar
Haftaya da aileler tanisacak ?

Allahim sana geliyorum neler oluyor bizim memlekete :duduk:

Cocuk samimi olsa kac yazar iki gun gordugun adamla evlilik mi olurmus ? Bir yasima daha girdim :eek:

Ne o kız senden önce evleniyor diye kıskanıp böyle kızın aklını mı bulandırmaya çalışıyorsun? Şaka bir yana öyle iş mi olur 3 ay netten çık dün buluş haftaya aileler tanışsın....
Hayir kiza ben bise demiyorum.Hatta iyi seyler diyorum da.Biraz tuhaf geliyo bana hersey

Valla helal olsun kızdaki yürege bak.bizde eşimle netten tanıştık ama bu kdr hız fibernetmidir bu.sanal uşaklar yapıp düğünü öyle yapsalarmış.biz yuzyuze görüşmeye neredeyse bır yıl sonra karar verdık sonra zamanla ilerledi ilişki.telefondan netten kameradan evlenmeye karar vermek benım gibi tesadufen mılyonlarca kişi içinden netten eşini bulan biri için bile uçurumdan atlama ile eşdeğer

Ben dogrumu anladim
Uc aydir gormeden in midir cin midir bilmeden netten yazisiyorlar
Evlilik karari aliyorlar
Iki gun yuz yuze gorusuyorlar
Haftaya da aileler tanisacak ?

Allahim sana geliyorum neler oluyor bizim memlekete :duduk:

Cocuk samimi olsa kac yazar iki gun gordugun adamla evlilik mi olurmus ? Bir yasima daha girdim :eek:
Samimi galiba ama.İkiside whatspaa resim koymuslar.ama cocuk bi ara netten kiz takip ediyodu

Valla helal olsun kızdaki yürege bak.bizde eşimle netten tanıştık ama bu kdr hız fibernetmidir bu.sanal uşaklar yapıp düğünü öyle yapsalarmış.biz yuzyuze görüşmeye neredeyse bır yıl sonra karar verdık sonra zamanla ilerledi ilişki.telefondan netten kameradan evlenmeye karar vermek benım gibi tesadufen mılyonlarca kişi içinden netten eşini bulan biri için bile uçurumdan atlama ile eşdeğer
:-) haha kismet belki ikiside samimidir cidden

Benim bi arkadasim netten biriyle tanisti.Cocuk kibrista askerdi.Birbirlerini uc ay gormediler.Gormeden cikmaya basladilar.Evlilik karari falan almislar.Cocuk kizin yanina geldi.İki gun oldu geleli.Bir hafta sonra aileler taniscak.Cocuk samimimi acaba kafamiz karisti bizim
daha neler okuyacak bu gözler kim bilir

Tanisali 3ay olmus oglan kizin yanina gelmis yuzyuze de gorusmusler aileler de tanisacakmism eee ne guzel iste acik aramayin aileler karar verir zaten arkadasi olarak olmayan derdi etmissiniz

Samimi galiba ama.İkiside whatspaa resim koymuslar.ama cocuk bi ara netten kiz takip ediyodu

Whatsapp resmi mi koymuslar :ruh:

Oldu olacak bi tane de sanal bebek alip beraber netten beslesinler :KK14:

Akillarini baslarina alsinlar oyle sey mi olurmus netten ne zaman girdi cikti , nerde checkin yapti die takip edilince sevgimi olurmus...

Back
X