- Konu Sahibi prometheus
-
Bin kere değil ki. Kadın ağırdan alacak tabi ki, adam usteleyecek biraz. Böyle miy miy erkek olur mu? İsteyen, beğenen adam, usteler, açardı konu sahibini, uzatirdi muhabbeti. Adamlar kadınlar gibi çit kırıldım degildir o kadar. Valla konu sahibi çok üzülecek sizleri dinlerse
Valla bana düşmez de yazdıklarınızdan dolayı böyle bir yorum yapıyorum. Eski eşinizin eğitim durumu çoook daha iyi olduğu halde şuan “eski” eşiniz olduğuna göre çok da “saygınlık” belirtmiyormuş demek ki. Bu açıdan saygınlık kapıştıracaksak evet benim de eğitimim çok daha iyi. Ama bu doğrudan saygınlığımla ilgili bir sonuca vardırmaz. Dolayısıyla beyefendi diyip geçebilirdiniz. ben konuyu anlatış şeklinizden bunu çıkarttım sizin.Dürüst olmak gerekirse eski eşim ve eğitimi çook daha yüksekti. Benim eğitimim de bu beyefendiden daha iyi. Ben saygınlığını belirtmek adına böyle bir şey yazdım.
Zevkler tartışılmaz ama adam çok süper bir tip değil sma çok beyefendi.
Yine de öyle kendimi düşürmüş falan değilim çok şükür.
Ama 3 gün koca 3 gün nasılsın diye sorar insan.Valla eşim de bana üç gün yazmamıştı. Ne yazışır ki insanlar zaten her gün... 40ına gelmiş adamın liseli erkek gibi olaya dalmasını falan bekliyorlar galiba. Seninle yaşıtım bu arada. sen bence annesini sor, araya soğukluk sokma. Ne olacağına bakarsın. Hatta emin olamazsan açıkça konuşabilirsin de. Olan biteni yumurtlayacağı ortak tanıdıklarınız yok nasılsa
Arkadaşım çıkmasın ne bekliyoruz zaten flört bu.
İşine gelirse devam edersin gelmezse etmezsin flört bunun için var zaten. Alınmış verilmiş bir söz yok oturup bir yemek yenecek kahve içilecek işimize gelmezse yolumuza bakacağız iş çıksa ne olur çıkmasa ne?
iyi de adamı beğendiyseniz neden bu kadar naz niyaz yaptınız?
adam belki de bu yaştan sonra naz mı çekicem diye düşünmüştür.
Siz niye 3 gün beklediniz? Siz niye hep karşı taraftan beklediniz?Vallahi bu da çok mantıklı. İstediğim kadar kısa keseyim konuşsaydı ama taciz edilmekten, kadın cinayetlerinden , pskopat takıntılı tiplerden konu açıldı sohbet arasında. Bir kadın istemiyorum diyorsa istemiyordur ama bazı adamlar anlamamakta ısrarcı 10 kere söyletiyorlar demiştim.
Ama isteseydi kırmadan rahatsız etmeden sohbeti ilerletebilirdi.
3 gün niye bekledi yani. Buluşmadan önce her gün konuşuyorduk
B. Şarkı neydi ? Gitti gül gibi şarkı, sizin şarkınız olabilirdiO tekrar cevap yazmayınca istemiyor diye arkadaş olarak görüşebiliriz sadece dedim. Çok olgun ve efendice karşıladı. Ya yanlış mı yaptım kızlar ya.
Hanımlar bir dakika, arkadaşımızı yanlış yonlendiriyorsunuz bence. Kadın, adam ona dinledin mi diye sorunca dinledim demiş ve adam üç gün yazmamış bu normal mi? Dinledim dedi diye üç gün yazmamak olur mu? Bunun üzerine de konu sahibi arkadaş kalalım demiş, adam da dünden razi tabi, hay hay diyivermis. Nerde burada yanlış anlama? Adam elektirik alamamış. Çok emin konuşuyorum, adam etkilenseydi bu kadar kolay tamam demezdi, arkadaş kalalim diyince bence de demezdi. Adam etkilenmemiş, ısrarcı olmamış, kestirip atmış siz hala koş yapış diyorsunuz. Konu sahibi çok üzülürsün, sakin ama sakın peşinden koşma. Doğru anlamışsın.
Boşanmak saygınlık mı kaybettiriyor? İyi eğitimli saygın insanlar boşanamıyor mu? Kaldı ki benim eski eşim akıl hastası oldu, bir anlaşmazlık yoktu.Valla bana düşmez de yazdıklarınızdan dolayı böyle bir yorum yapıyorum. Eski eşinizin eğitim durumu çoook daha iyi olduğu halde şuan “eski” eşiniz olduğuna göre çok da “saygınlık” belirtmiyormuş demek ki. Bu açıdan saygınlık kapıştıracaksak evet benim de eğitimim çok daha iyi. Ama bu doğrudan saygınlığımla ilgili bir sonuca vardırmaz. Dolayısıyla beyefendi diyip geçebilirdiniz. ben konuyu anlatış şeklinizden bunu çıkarttım sizin.
Neyse zaten önemli de değil, konu hakkındaki görüşümü de belirtmiştim bu husus haricinde. İstediğiniz şekilde sonuçlanır inşallah ama ben pek ümitli değilim adam tarafında.
Ya söyleyemem o kadarını ama güzel bir şarkıydıB. Şarkı neydi ? Gitti gül gibi şarkı, sizin şarkınız olabilirdi
Yemek teklifini kabul etseydiniz ya da bir kahve daha içseydiniz ya da şarkı konusunda falan biraz daha yazışsaydınız nasıl suistimal edilmiş olurdunuz?Evrt canım doğru tahmin ettim mesafeliyimdir.
Ama çok da hevesli görünmek istemedim hem netten tanıştık diye hem de Türk erkekleri malum suistimal edilmek istemedim. İnce ayarı tutturmak lazımdı işte onu yapamadım ben.
Kesinlikle. Ağzın bal yesin .Kendisini istemediğini bu kadar açık dile getiren bir kadına kolayca "tamam, mutluluklar" demeyen, bayıltana kadar ısrar eden, yapışan, laftan anlamayan adamlara o kadar alışmışsınız ki böylesi garip geliyor.
Ben birine "yolladığım şarkıyı dinledin mi" diyeceğim "dinledim" deyip bir yorum yapmayacak, muhabbeti uzatmaya çalışmayacak... Neden bir daha mesaj atayım ki?
Ve bamm 3 gün sonra alakasız bir şekilde gelen 2. mesaj: Bence arkadaş kalalım.
Buna "bence de" demekten başka ne denir?
Üstüne, karşıdakinin yemek borcu olduğu halde "sana yemek borcum var" demiş ve "borcun yok yeğen" cevabını almış.
Adam daha ne desin?
Size çok garip geliyor olabilir ama bir yerlerde 'hayır'ın anlamını bilen, "nazlı evet" sanmayan, ısrarın taciz olduğunu bilen ve kendisini istemediğini hareketleri ve sözleriyle bas bas bağırarak belli eden kişiye yapışmayacak gururlu adamlar da var.
Sonucta hepsi de ihtimal adam gercekte ne dusunuyor bilmiyoruz ki..dediginiz gibi de olabilir tam tersi de.Adamda iş yok bence...
Bence de arkadas kalalım diyor...Sonra arkadaş ayağına yatıp uğrarsan yemek yeriz diyor işi cıvıtıyor...
Yılan hikayesine dondurur boyle tipler işi
Bu cok genel bir yargi değil mi? Eski esiyle anlasamayip bosanmis olabilir. Bosanmis insanlarin hepsi kötü mü oluyor ki? Konu sahibi de ayrilmis esinden eee adam da diyorsa bu kadin ayrilmis kesin bir sey var diye.Bir erkek 40 yaşına gelmiş ve hala evlenmemişse kesin bir problemi vardır boşanmışsa yine problemi vardır.! Biz kadınlar yaradılışımız gereği olaylara daha çabuk kapılabiliyoruz ama erkekler çok çakal kendinizi kaptırmayın dikkat edin.
B. Siz boşverin adamı istese sudan sebepten sohbet olsun diye bile yazardı. Müge Anlı basbas bağırıyor netten tanışılmaz diyeYa söyleyemem o kadarını ama güzel bir şarkıydı
Bir erkek kaç yaşına gelirse gelsin, beğendiği, kalbini carptiran bir kadın için usteler de, kendini kabul de ettirir. Yok öyle üç gün kaybolup, iyi tamam bence de diyip gitmek. Katılmıyorum size maalesef. :)Böyle düşünceler çok yanlış geliyor bana. İki taraf da eşit bence ilişki konusunda. Ki zaten adam denemiş dediğiniz gibi. Müzik demiş, yemek demiş..
Daha ne desin? Bir kez görüştüğü insana daha ne üzerinden üstelesin? 41 yaşında adam, 36 yaşında konu ssahibi.
Sizin söylediğiniz o davranışları ergenler sergiliyor, ya da aklı ergen kalanlar.
Şimdi bu adamın yapışkan olmadığını şu an söyleyebiliyorum. Çünkü her şey oldu bitti ve rahatsız etmedi yapışmadı.Yemek teklifini kabul etseydiniz ya da bir kahve daha içseydiniz ya da şarkı konusunda falan biraz daha yazışsaydınız nasıl suistimal edilmiş olurdunuz?
Ay bravo ya ! Offf ben konu eğlenceli diye girmiştiö, gerildim yemin ederim.Kendisini istemediğini bu kadar açık dile getiren bir kadına kolayca "tamam, mutluluklar" demeyen, bayıltana kadar ısrar eden, yapışan, laftan anlamayan adamlara o kadar alışmışsınız ki böylesi garip geliyor.
Ben birine "yolladığım şarkıyı dinledin mi" diyeceğim "dinledim" deyip bir yorum yapmayacak, muhabbeti uzatmaya çalışmayacak... Neden bir daha mesaj atayım ki?
Ve bamm 3 gün sonra alakasız bir şekilde gelen 2. mesaj: Bence arkadaş kalalım.
Buna "bence de" demekten başka ne denir?
Üstüne, karşıdakinin yemek borcu olduğu halde "sana yemek borcum var" demiş ve "borcun yok yeğen" cevabını almış.
Adam daha ne desin?
Size çok garip geliyor olabilir ama bir yerlerde 'hayır'ın anlamını bilen, "nazlı evet" sanmayan, ısrarın taciz olduğunu bilen ve kendisini istemediğini hareketleri ve sözleriyle bas bas bağırarak belli eden kişiye yapışmayacak mantıklı ve gururlu adamlar da var.
Boşanmak saygınlık mı kaybettiriyor? İyi eğitimli saygın insanlar boşanamıyor mu? Kaldı ki benim eski eşim akıl hastası oldu, bir anlaşmazlık yoktu.
Beyefendinin eğitimi işi gücü belli olduğu için böyle bir şey söyledim. İyi okullardan da saçma sapan insanlar çıkabiliyor, evet ama elimizdeki olumlu verileri şimdilik değerlendirme için kullanıyoruz .
Olursa aşım suyu olmazsa başım suyu. İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Aynısını kadın da yapar. Kadın neden yapmıyor? :)Bir erkek kaç yaşına gelirse gelsin, beğendiği, kalbini carptiran bir kadın için usteler de, kendini kabul de ettirir. Yok öyle üç gün kaybolup, iyi tamam bence de diyip gitmek. Katılmıyorum size maalesef. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?