Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Her ihtimale karşı şansımı deneyeceğim ama olmazsa bu sefer gerçekten ısrarcı olmayacağım. Keşke dememek için son bir adım atacağım.
O da ilk buluşmada çok geride durduğum, hiçbir ışık yapmadığım ve tüm tekliflerini geri çevirdiğim için.

Dinle beni :) ben iyi bir gozlemciyim ve bu tür konularda çok nadir yanilirim. Beğenen adam o kadar kırılgan olmaz, olamaz, erkeğin doğasına aykırı. Hakaret etmemissiniz, kırıcı konusmamissiniz, adam üç koca gün yazmamış. Yazmasaniz, hiç yazmayacakti. O kıvılcım onda olmamış, yazismak ayrı yüzyüze gelmek çok ayrı.

Ama dersen ki, içimde uhde kalmasın, bir kere daha yoklayayim, annesinin sağlık durumunu sorarak başla. Bak bakalım muhabbeti ilertecek mi? İlerletmezse, kırdım falan diye sakın dusunme, açık açık istemiyor demektir.

Ama buluşmak için çok ısrar etti. Yemek yiyelim dedi tam akşam yemeği vaktiydi reddettim. O zaman biraz daha kalın bir kahve daha içelim dedi reddettim. Eve geldik mesaj attı uzatmadım. Sadece bunlar için pişmanım. Adam ne yapacaktı gitme diye yollara mı yatacaktı. O da kesti sesini oturdu aşağıya

Öyle yapayım evet. Zaten bu konularda girişken olmak yapıma çok çok ters. Bkz. 1. mesajım

Oh beee sonunda benle aynı fikirde ve erkekleri çözmüş biri daha...Ağzına sağlık...Bazen şaşırıyorum bu kadar kadın bunu nasıl anlayamıyor diye...
Konu sahibi ararsa adam tmm yiyelim diyecek ama o gorusmeden de bişi çıkmayacak

Böyle yapman ilk bulusma da normal değil mi? Her dediğine evet diyemezsin ki. Daha alışma süreci bile olmadı aranızda. Hemen yemek hemen o bu su. Karşımdaki kadın böyle ağırdan alsa daha çok ilgimi çekerdi erkek olsaydım. Peşinden koşma isteği uyandırdı bende. Ama dediğim gibi bir dene bakalım, sonucu da yaz buraya. :)

Arkadaşım çıkmasın ne bekliyoruz zaten flört bu.
İşine gelirse devam edersin gelmezse etmezsin flört bunun için var zaten. Alınmış verilmiş bir söz yok oturup bir yemek yenecek kahve içilecek işimize gelmezse yolumuza bakacağız iş çıksa ne olur çıkmasa ne?

Konuşmadım konuyu uzatmadım. Zaten ilk buluşma sonrasıydı kaçar gibi ayrıldım yanından .
Gol atacağı paslar da vermedim mesajda.
Niye böyle yaptın, derseniz vallahi cevabım yok
Ben size söyleyeyim nedenini: kendinizi bir kalıba sokmuşsunuz, ben boşandım çocuğum var. Yaş olmuş bilmemkaç filan diye ve birisinin sizden hoşlanabileceğine inanmıyorsunuz. İtiraf edin kendinize en başta bence bunu.
Ya da adamı o kadar idealize edip anlatıyorsunuz ki: odtülü mühendis, şöyle kibar böyle iyi... diye en azından bu adamın sizden hoşlanabileceğini düşünmemişsiniz. O nedenle de bu şekilde saçma tavırlara girişmişsiniz.

Konuya gelince de, başta hoşlanmış olsa bile artık vazgeçtiğini düşünüyorum ben. Gelmişim 41 yaşına; liseli kız gibi ne istediği belirsiz biri gelse karşıma deli divane aşık olmamışsam hiç de uğraşmam daha. Çok içinizde kalacaksa bence bir beklentiye girmeden annesini sorun, hiçbir şey olmasa ona kendisini iyi hissettirirsiniz.

Yani. İlk buluşmada da gidip yemek yemeyecektim herhalde. Ama biraz daha oturup sohbet edebilşrdik. Oturduğumuz yer biraz gürültülüydü sakin bir yere gidebilirsin. Ben yine de istese devam eder peşimi bırakmazdı diyorum

Dürüst olmak gerekirse eski eşim ve eğitimi çook daha yüksekti. Benim eğitimim de bu beyefendiden daha iyi. Ben saygınlığını belirtmek adına böyle bir şey yazdım.
Zevkler tartışılmaz ama adam çok süper bir tip değil sma çok beyefendi.
Yine de öyle kendimi düşürmüş falan değilim çok şükür.

Bence adamı ilk görüşte siz istememişsiniz gibi olmuş. Yemek daveti red, tekrar kahve red. Ben mi yanlış anladım. Bunlar olmadı mi?
eğer böyleyse siz ışık yakmamışsınız. Arkadaş sohbeti ortamı gibi yani. Bir de yazdıklarınızdan aldığım enerjiyle, mesafeli bir duruşunuz olduğunu düşünüyorum.

iyi de adamı beğendiyseniz neden bu kadar naz niyaz yaptınız?
adam belki de bu yaştan sonra naz mı çekicem diye düşünmüştür.

Valla eşim de bana üç gün yazmamıştı. Ne yazışır ki insanlar zaten her gün... 40ına gelmiş adamın liseli erkek gibi olaya dalmasını falan bekliyorlar galiba. Seninle yaşıtım bu arada. sen bence annesini sor, araya soğukluk sokma. Ne olacağına bakarsın. Hatta emin olamazsan açıkça konuşabilirsin de. Olan biteni yumurtlayacağı ortak tanıdıklarınız yok nasılsa

Bir erkek 40 yaşına gelmiş ve hala evlenmemişse kesin bir problemi vardır boşanmışsa yine problemi vardır.! Biz kadınlar yaradılışımız gereği olaylara daha çabuk kapılabiliyoruz ama erkekler çok çakal kendinizi kaptırmayın dikkat edin.

Evrt canım doğru tahmin ettim mesafeliyimdir.
Ama çok da hevesli görünmek istemedim hem netten tanıştık diye hem de Türk erkekleri malum suistimal edilmek istemedim. İnce ayarı tutturmak lazımdı işte onu yapamadım ben.

Kaptırmış gibi mi duruyorum adamı kaç kere reddettim zaten olay bu mesafeliliğim yüzünden buralara kadar geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…