- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi prometheus
-
Bence de yani yemek sözünü ne zamantutacaksın diyebilirdi. Ölü taklidi yaptı.Bir erkek kaç yaşına gelirse gelsin, beğendiği, kalbini carptiran bir kadın için usteler de, kendini kabul de ettirir. Yok öyle üç gün kaybolup, iyi tamam bence de diyip gitmek. Katılmıyorum size maalesef. :)
Kesinlikle. Ağzın bal yesin .
Buniş olsun ya da olmasın hiç önemli değil. Adam yapışkan davranmadı, giderayak çirkinleşmediX
Bitirirken bile son umut yemek dedi söylediğiniz gibi Ramiz dayıya bağladım
Bu saatte bu kadar hevesli bir şekilde tartışma yaşayasım hiç yok biliyor musun? Hem de böyle bir konuyu konuşurken.Konuyu saptırmaya çalışmayın bence. İyi eğitim görmek eşit değildir saygınlık diyorum, size göre öyle -kendiniz yazdınız saygınlığını belirtmek için yazdım diye- bana göre değil. Eski eşinizle olan durumu da saygınlıkla ilgisi olmadığını anlatmak için verdiğim bir örnek olarak almayıp hala aksini iddia ediyorsunuz, bence yazılanlardan çıkarılması gereken anlamlar hususunda sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz: tıpkı size bir kibarlık olarak yazılmış kahve için teşekkürler mesajını benden hoşlanmadı olarak algılamanız gibi...
Başkaca söyleyecek bir şeyim yok, selametle.
Kendisini istemediğini bu kadar açık dile getiren bir kadına kolayca "tamam, mutluluklar" demeyen, bayıltana kadar ısrar eden, yapışan, laftan anlamayan adamlara o kadar alışmışsınız ki böylesi garip geliyor.
Ben birine "yolladığım şarkıyı dinledin mi" diyeceğim "dinledim" deyip bir yorum yapmayacak, muhabbeti uzatmaya çalışmayacak... Neden bir daha mesaj atayım ki?
Ve bamm 3 gün sonra alakasız bir şekilde gelen 2. mesaj: Bence arkadaş kalalım.
Buna "bence de" demekten başka ne denir?
Üstüne, karşıdakinin yemek borcu olduğu halde "sana yemek borcum var" demiş ve "borcun yok yeğen" cevabını almış.
Adam daha ne desin?
Size çok garip geliyor olabilir ama bir yerlerde 'hayır'ın anlamını bilen, "nazlı evet" sanmayan, ısrarın taciz olduğunu bilen ve kendisini istemediğini hareketleri ve sözleriyle bas bas bağırarak belli eden kişiye yapışmayacak mantıklı ve gururlu adamlar da var.
Çok çok hoşlanmadım yani bayıldım diyemem ama doğru davranması, beyefendi olması ve ağırbaşlı olması iyi tarafıydı.Çok hoşlandıysanız bir adım atın bence. Çünkü o atmaz artık.
Yani bazı yorumları da anlayamadım. 40 yaşındaki adam 18 yaşında eli bir tarafındaki ergenler gibi pencerenizde mi sabahlayacaktı?
Olumsuz karşılık almış ve olması gerektiği gibi tamam demiş.
İnternetten tanışmışsınız, yine de temkinli olun tabii ama istiyorsanız bir adım atın.
Olmazsa da içinizde kalmaz en azından.
Bu cok genel bir yargi değil mi? Eski esiyle anlasamayip bosanmis olabilir. Bosanmis insanlarin hepsi kötü mü oluyor ki? Konu sahibi de ayrilmis esinden eee adam da diyorsa bu kadin ayrilmis kesin bir sey var diye.
Yani bir şarkıya ne kadar uzun yorum yapılabilirdi kiDinledim çok güzel, sözleri anlamlı vb. bir yorum yapmamışsınız sanki geçiştirmiş gibi hissetmiş olabilir...
Ay bravo ya ! Offf ben konu eğlenceli diye girmiştiö, gerildim yemin ederim.
Çünkü hanımlar piremses (!) çünkü erkekler hep koşacak.
Aynısını kadın da yapar. Kadın neden yapmıyor? :)
Bence de yani yemek sözünü ne zamantutacaksın diyebilirdi. Ölü taklidi yaptı.
Amaaan ben uyuz o kıl ne olacak bu i bilmem
Tam olarak böyle düşünmüyorum yani en azından benim sebebim bu değil.Kadin da yapabilir ama yapmasın, yapmamalı. Çünkü kadın yapısı gereği ağırdan almalı, erkegin peşinden koşan, ısrarcı olan bir kadın o erkeği elde etse bile degersizlesir. İstediği iliskiyi yaşayamaz. Ama erkek degersizlesmez, o kadının gözünde yucelir. Erkekler koşmak, uğraşmak ister, kadınlar zor olan, seçici taraftır. Yazdıklarım size ilkel gelecek biliyorum ama erkeklerde ilkel canlılar zaten. :)
Ya koşarlar koşmasına ama kim koşar?
1. Elini bir tarafından çekemeyen ergenler
2. Reddedilmeyi gurur meselesi haline getiren ruh hastaları
3. 40 yaşına kadar gördüğü kadın sayısı anası dahil 3 olan adamlar
Belli bir yaşa gelmiş, aklı başında, düzgün flörtleri, düzgün ilişkileri olmuş hiçbir adam hayır diyen bir kadına yapışmaya çalışmaz.
Yapışıyorsa kadın Şener Şen gibi topuklarını vurarak kaçmalı zaten.
Tam olarak böyle düşünmüyorum yani en azından benim sebebim bu değil.
Benim değerimi bir erkekle olan diyalog belirlemiyor. Ben zaten değerliyim. İş, birbirimize anlam katabilmekte.
Bu adam beni taciz etmedi rahatsız etmedi. Ama bunu şimdi söyleyebiliyorum cıvıyıp cıvımayacağını o zaman bilemezdim ki
Aynen . İşte bu konuşmayı gerek yazışırken gerek yüz yüze o kadar ısrarla söyledim ki yapacağı varsa da yapmaz ısrar edemez.Ya koşarlar koşmasına ama kim koşar?
1. Elini bir tarafından çekemeyen ergenler
2. Reddedilmeyi gurur meselesi haline getiren ruh hastaları
3. 40 yaşına kadar gördüğü kadın sayısı anası dahil 3 olan adamlar
Belli bir yaşa gelmiş, aklı başında, düzgün flörtleri, düzgün ilişkileri olmuş hiçbir adam hayır diyen bir kadına yapışmaya çalışmaz.
Yapışıyorsa kadın Şener Şen gibi topuklarını vurarak kaçmalı zaten.
SOnra da hep duyuyoruz ama .. evlendik, adam değişti diyenleri.Kadin da yapabilir ama yapmasın, yapmamalı. Çünkü kadın yapısı gereği ağırdan almalı, erkegin peşinden koşan, ısrarcı olan bir kadın o erkeği elde etse bile degersizlesir. İstediği iliskiyi yaşayamaz. Ama erkek degersizlesmez, o kadının gözünde yucelir. Erkekler koşmak, uğraşmak ister, kadınlar zor olan, seçici taraftır. Yazdıklarım size ilkel gelecek biliyorum ama erkeklerde ilkel canlılar zaten. :)
Bir kere şansımı kibarca denerimNe yapmayı düşünüyorsun peki
Bence de mesaj at çünkü sen soğuk durmuş gibisin. Bir kez dene şansını.Bir kere şansımı kibarca denerim
Olmazsa da Olmaz 15 gün öncesine kadar bu adamı tanımıyordum bile bir kaybım yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?