Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Bir erkek kaç yaşına gelirse gelsin, beğendiği, kalbini carptiran bir kadın için usteler de, kendini kabul de ettirir. Yok öyle üç gün kaybolup, iyi tamam bence de diyip gitmek. Katılmıyorum size maalesef. :)
Bence de yani yemek sözünü ne zamantutacaksın diyebilirdi. Ölü taklidi yaptı.

Amaaan ben uyuz o kıl ne olacak bu i bilmem

Çok hoşlandıysanız bir adım atın bence. Çünkü o atmaz artık.
Yani bazı yorumları da anlayamadım. 40 yaşındaki adam 18 yaşında eli bir tarafındaki ergenler gibi pencerenizde mi sabahlayacaktı?
Olumsuz karşılık almış ve olması gerektiği gibi tamam demiş.

İnternetten tanışmışsınız, yine de temkinli olun tabii ama istiyorsanız bir adım atın.
Olmazsa da içinizde kalmaz en azından.

Bu saatte bu kadar hevesli bir şekilde tartışma yaşayasım hiç yok biliyor musun? Hem de böyle bir konuyu konuşurken.

Beğenen, isteyen erkek nezakete falana bakmaz. O etkilenme olmamış, bunu kabul edelim. Etkilenen isteyen adam, agzindan girer burnundan çıkar o kadının. Kaldı ki konu sahibi ağırdan almış, bir şey dememiş, kırıcı olmamış. Hemen kaçmış adam işte. Ne kadar savunsaniz da boş. :)

Çok çok hoşlanmadım yani bayıldım diyemem ama doğru davranması, beyefendi olması ve ağırbaşlı olması iyi tarafıydı.

Bir de yanlış anladığım için güzel bir şeyi kaçırıyorsam üzülürüm yani

Dinledim çok güzel, sözleri anlamlı vb. bir yorum yapmamışsınız sanki geçiştirmiş gibi hissetmiş olabilir...

Dinledim çok güzel, sözleri anlamlı vb. bir yorum yapmamışsınız sanki geçiştirmiş gibi hissetmiş olabilir...
Yani bir şarkıya ne kadar uzun yorum yapılabilirdi ki
Asıl yanlış teşkkkütden sonra devam etmemek oldu.
Teşekkürler ben de çok iyi vakit geçirdim, beklediğimden daha konuşlandın, samimisin ç, kibarsın vs devam etseydim belki devam edecekti. Ama ben etmedim onda etmedi bir de o var yani tek taraflı değil

Ay bravo ya ! Offf ben konu eğlenceli diye girmiştiö, gerildim yemin ederim.

Çünkü hanımlar piremses (!) çünkü erkekler hep koşacak.

Ya koşarlar koşmasına ama kim koşar?

1. Elini bir tarafından çekemeyen ergenler
2. Reddedilmeyi gurur meselesi haline getiren ruh hastaları
3. 40 yaşına kadar gördüğü kadın sayısı anası dahil 3 olan adamlar

Belli bir yaşa gelmiş, aklı başında, düzgün flörtleri, düzgün ilişkileri olmuş hiçbir adam hayır diyen bir kadına yapışmaya çalışmaz.
Yapışıyorsa kadın Şener Şen gibi topuklarını vurarak kaçmalı zaten.

Aynısını kadın da yapar. Kadın neden yapmıyor? :)

Kadin da yapabilir ama yapmasın, yapmamalı. Çünkü kadın yapısı gereği ağırdan almalı, erkegin peşinden koşan, ısrarcı olan bir kadın o erkeği elde etse bile degersizlesir. İstediği iliskiyi yaşayamaz. Ama erkek degersizlesmez, o kadının gözünde yucelir. Erkekler koşmak, uğraşmak ister, kadınlar zor olan, seçici taraftır. Yazdıklarım size ilkel gelecek biliyorum ama erkeklerde ilkel canlılar zaten. :)

Tam olarak böyle düşünmüyorum yani en azından benim sebebim bu değil.
Benim değerimi bir erkekle olan diyalog belirlemiyor. Ben zaten değerliyim. İş, birbirimize anlam katabilmekte.

Bu adam beni taciz etmedi rahatsız etmedi. Ama bunu şimdi söyleyebiliyorum cıvıyıp cıvımayacağını o zaman bilemezdim ki

Offf o kadar da değil....erkek begendiyse tekrar sansını dener illa bu maddeler mi

Ne yapmayı düşünüyorsun peki

Aynen . İşte bu konuşmayı gerek yazışırken gerek yüz yüze o kadar ısrarla söyledim ki yapacağı varsa da yapmaz ısrar edemez.
Zaten öyle ısrarcı yapışkan bir adamsa geri dursun öylesini ben istemem

SOnra da hep duyuyoruz ama .. evlendik, adam değişti diyenleri.
Erkeklerin “çoğu” ilkel evet katılıyorum ama adam gibi adamlar da var. Kendini bilen, sınırlarını bilen. Belki bu kişi öyle bir adam?

Yani medeni insanlar olarak bana yanlış geliyor bu yaklaşım. Danışman yazıyor mesleğinizde psikolog musunuz? Göremediğimiz bir şeyler mi görüyorsunuz merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…