Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Biz burada fikir beyan ediyoruz ama yazdıklarınızdan yola çıkıp.

Adamla siz görüştünüz. İnsan anlar az çok hal ve tavırlarından. Bakışları, gülüşü, içtenliği vs. Bunları göz önüne alıp, kalbinizi de bir tartıp ona göre davranın. Bunu sadece siz biliyorsunuz, biz tam olarak bilemeyiz.

Ben adamı savunmuyorum ki. Tanımadığım etmediğim adamı neden savunayım? Belki manyağın tekidir, bilemeyiz ama konu sahibi de gayet açıkça reddetmiş.

Ben sizin genellemenize karşı çıkıyorum. Çünkü böyle bir şey yok.
Sizin böyle adamlarla karşılaşmamış olmanız var oldukları gerçeğini değiştirmiyor.
Benim için hayır demek hayır demektir.
Ama sizin gibi "hayır demek nazlı evettir" diyen kadınlar bazı erkeklerin hayırdan anlamamasına, kendilerini reddeden her kadının naz yaptığını düşünmelerine yol açıyor ve olay tacize de varıyor kadın cinayetine de.
O yüzden ne kadınları genelleyin ne erkekleri.

Belli ki sizden kücügüm akil vermek gibi olmasin fakat bence bu sekilde aklinizda kalacagina arayip herseyi acikca soyleyebilirsiniz, en azindan iciniz rahatlar.

Pisikolog değilim ama iyi bir gözlemci olduğumu düşünüyorum. İyi bir danışman da sayılırım, ailemin aşktan yana dertli kadınları bana danisirlar genelde. :) O adam dediğiniz gibi bir adam da olabilir ama bu nedense bana çok düşük bir ihtimal gibi geldi. Adam o kısa muhabbetten sonra ertesi gün ya da ondan sonraki gün konu sahibinin ne düşündüğünü sorabilirdi. Adamın zaten işine gelmiş bir durum söz konusu. Yanılmak istiyorum ama :)

Evet aynen öyle.
Kadın cinayetleri konusunu ve bu adamların profilini konuştuk. İstemiyorum gerçekten de istemiyorum’dur dedim, rahat olun ben hayır’dan anlarım, demişti.
Bu yüzden benim yanlış anlamalarıma ısrar etmemiş olabilir.
Veya gerçekten beğenmedi, davranış, samimiyet, konuşma tarzı vs gibi ona hoş gelmedi? Bunlar da olabilir.
Mana şairin karnında, denmiş. Ne düşündüğünü kendisine sormadan bilemeyiz.

Bunu anlamanın tek yolu konu sahibinin iletişime geçmesi ama değil mi? Bilemeyiz kesinlikle. Biliyor gibi yargılamamak lazım.

Yine de rahatsız etmeden kibarca sürdürebilirdi.
Ertesi gün bir şeyi bahane eder sorardı. İlk buluşmadan sonra karşı tarafın ne düşündüğünü sormaz mı bir erkek? Bu ne genişlik?

Netten tanışma işi sıkıntılı evli cikiyor dolandırıcı çıkıyor unutma ilk basta herkes iyidir sonraa belli eder kendini kapılıp gitmeyin hemen

Bunu anlamanın tek yolu konu sahibinin iletişime geçmesi ama değil mi? Bilemeyiz kesinlikle. Biliyor gibi yargılamamak lazım.
Geçsin zaten bunu ben de isterim ama nedense pek umutlu değilim. Baştan dallanıp budaklanan hikayeler iyi bitmez genelde. Ama dedim ya, yanılmak istiyorum. :) Aşırı sahiplendim bu konuyu. :) Konu sahibi bizi sakin habersiz bırakma, yazacaksan yarın hemen yaz. :)

Çok aşırı sıcak değildi, aşırı soğuk da değildi. Yani tam kararında, dostane bir ilk buluşmaydı. Zaten ne aşkı ne duygusu olacak ilk görüşmede.
Adam yapmak istedikçe de ben engel oldum

Olması gerekeni söylemiş ve olması gerekeni yapmış işte, zaten konuşmuşsunuz bu konuyu.
Yine de yemek yemek için bir hamlede bulunmuş. Reddedilince dozunda bırakmış.
Bundan sonra yazacağını sanmıyorum. Sizin adım atmanız lazım.

Tamam

Yine de rahatsız etmeden kibarca sürdürebilirdi.
Ertesi gün bir şeyi bahane eder sorardı. İlk buluşmadan sonra karşı tarafın ne düşündüğünü sormaz mı bir erkek? Bu ne genişlik?
Şimdilik cok kurcalama istersen. Adım attığında, olayin gittiği yön sana istediğin cevapları verecek zaten.

İişte kibarca deneyeceğim.
Son adımı atıp arkadaş kalalım yemek yemeyelim demesem iyiydi ama işte demiş bulunduk

Ay evet. Konu sahibi bizi haberdar etmek zorunda artık meraktan çatlarım. İnşallah gönlüne göre sonuçlanır

Netten tanışma işi sıkıntılı evli cikiyor dolandırıcı çıkıyor unutma ilk basta herkes iyidir sonraa belli eder kendini kapılıp gitmeyin hemen
Arkadaşım nr kapılıp gitmesi kazmalığım yüzünden olacak işi bozdum.
Merak etme ben bu kıllıkla bir halt beceremem

Çok aşırı sıcak değildi, aşırı soğuk da değildi. Yani tam kararında, dostane bir ilk buluşmaydı. Zaten ne aşkı ne duygusu olacak ilk görüşmede.
Adam yapmak istedikçe de ben engel oldum
Kızmayın kendinize. Siz de haklısınız Ve bu ilk yaptıklarınızı düzeltmek de sizin elinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…