- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.010
- 748
- Konu Sahibi prometheus
-
Bide sey var bir sey yazip aninda iki taraftan da siliyorsun. Ne yazmistin diye soruyor karsi taraf mutlaka"Aa sana mı yazdım, yanlış yazmışım başkasına yazacaktım"
Veya yazıp yazıp siliyor.. yazıyor... çevrimiçi....yazıyor... çevrimiçi...Bide sey var bir sey yazip aninda iki taraftan da siliyorsun. Ne yazmistin diye soruyor karsi taraf mutlakaSana degildi yanlis oldu da eee nasilsin?
Ay onu bana eski sevgilim yapardıBide sey var bir sey yazip aninda iki taraftan da siliyorsun. Ne yazmistin diye soruyor karsi taraf mutlakaSana degildi yanlis oldu da eee nasilsin?
Hahah surundurmeceli daha iyiymisVeya yazıp yazıp siliyor.. yazıyor... çevrimiçi....yazıyor... çevrimiçi...
Ben böyle heyecanı aksiyon filmlerine değişmem
Güzel taktikAy onu bana eski sevgilim yapardı
Bana bunu yapma.Yaklasik 7 ay once İrlanda'li biriyle internetten tanistim. Biraz benzer durumdu ve bana bir daha kesinlikle yazma dedim. Benim sebebim o ara bambaskaydi. Ikimizin dışında bir durum olustu. Bir ay sonra kendisine donus yaptığımda telefonunun değiştiğini ve numaramı kaybettiğini ve numaramı tanımadığını soyledi. Sonra bastaki elektrigi yakalayamadik. Bu arada Iki kez naber nasılsın dedi cevap vermedim. Artık yazmiyor yazmasını da istemiyorum.
Senin durumunda muhtemelen annesinin sagligi ile ugrastigi ve trip yaptığıni düşündüğü icin bir daha yazmayacak. Bundan sonra senin yazacağın her sey senin dengesiz görünmene, onun yazacağı sey tacizci gibi görünmesine yol acabilir. Akillica yazacak bir sey bulabilirsen yazabilirsin. Onun dışında hayir yazma derim.
İrlandali miYaklasik 7 ay once İrlanda'li biriyle internetten tanistim. Biraz benzer durumdu ve bana bir daha kesinlikle yazma dedim. Benim sebebim o ara bambaskaydi. Ikimizin dışında bir durum olustu. Bir ay sonra kendisine donus yaptığımda telefonunun değiştiğini ve numaramı kaybettiğini ve numaramı tanımadığını soyledi. Sonra bastaki elektrigi yakalayamadik. Bu arada Iki kez naber nasılsın dedi cevap vermedim. Artık yazmiyor yazmasını da istemiyorum.
Senin durumunda muhtemelen annesinin sagligi ile ugrastigi ve trip yaptığıni düşündüğü icin bir daha yazmayacak. Bundan sonra senin yazacağın her sey senin dengesiz görünmene, onun yazacağı sey tacizci gibi görünmesine yol acabilir. Akillica yazacak bir sey bulabilirsen yazabilirsin. Onun dışında hayir yazma derim.
Ben de bu konunun takipçisiyim.Konuyu başından sonuna kadar okudum cok güldüm yaama bence şimdi saat geç oldu yarın mesaj yazsa daha iyi olur bence. Arkadas olalımdan sonra, bugün yazmak uyku tutmadı seni düsünmekten gibi olacak bence yarın gündüz vakti yemek sözünüzü hatırlatabilirsiniz. Konunun takipcisi olucam
Dalga geçin diye yazmadım. Eleştirdiğin seyi kendin yapıyorsun su an. Yazik.Ayyy haykırdım
Bişey olmax kapmazlar o adam rezerveHala yazmadin mi? Ay kapicaklar adamiaksiyon da olsun.azcuk
Ben arkadaşın İrlandalı mı deyişine ve emojisine yorum yaptım canım sana değilDalga geçin diye yazmadım. Eleştirdiğin seyi kendin yapıyorsun su an. Yazik.
Onu bana yazdi. Ben Irlandaliyi duyunca azicik gozlerim deprestide.Dalga geçin diye yazmadım. Eleştirdiğin seyi kendin yapıyorsun su an. Yazik.
Onu bana yazdi. Ben Irlandaliyi duyunca azicik gozlerim deprestide.
Arkadaş beğeniyor İrlandalı erkekleri belli ki.Uzayli mi dedim. İrlanda'li olunca ne oluyor. Yurt dışındaydım o ara. Merakiniz giderildiyse konudan cikayim.
Tabi buyrun.Uzayli mi dedim. İrlanda'li olunca ne oluyor. Yurt dışındaydım o ara. Merakiniz giderildiyse konudan cikayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?