Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Bide sey var bir sey yazip aninda iki taraftan da siliyorsun. Ne yazmistin diye soruyor karsi taraf mutlaka Sana degildi yanlis oldu da eee nasilsin?
Veya yazıp yazıp siliyor.. yazıyor... çevrimiçi....yazıyor... çevrimiçi...

Ben böyle heyecanı aksiyon filmlerine değişmem

Yaklasik 7 ay once İrlanda'li biriyle internetten tanistim. Biraz benzer durumdu ve bana bir daha kesinlikle yazma dedim. Benim sebebim o ara bambaskaydi. Ikimizin dışında bir durum olustu. Bir ay sonra kendisine donus yaptığımda telefonunun değiştiğini ve numaramı kaybettiğini ve numaramı tanımadığını soyledi. Sonra bastaki elektrigi yakalayamadik. Bu arada Iki kez naber nasılsın dedi cevap vermedim. Artık yazmiyor yazmasını da istemiyorum.

Senin durumunda muhtemelen annesinin sagligi ile ugrastigi ve trip yaptığıni düşündüğü icin bir daha yazmayacak. Bundan sonra senin yazacağın her sey senin dengesiz görünmene, onun yazacağı sey tacizci gibi görünmesine yol acabilir. Akillica yazacak bir sey bulabilirsen yazabilirsin. Onun dışında hayir yazma derim.

Bana bunu yapma.
Ya ben gelinliği giydim çiçeği bile fırlattım

İrlandali mi

Konuyu başından sonuna kadar okudum cok güldüm ya ama bence şimdi saat geç oldu yarın mesaj yazsa daha iyi olur bence. Arkadas olalımdan sonra, bugün yazmak uyku tutmadı seni düsünmekten gibi olacak bence yarın gündüz vakti yemek sözünüzü hatırlatabilirsiniz. Konunun takipcisi olucam

Ben de bu konunun takipçisiyim.
İnş bu foruma arkama baka baka dönüş yapmam.
Ses soluk çıkmazsa bilin ki kızlar fare zehiri içtim

Konunuz yılan hikayesine döndü.
Hayatı bu kadar zorlaştırarak yaşamak zor olmuyor mu
Altı üstü bir mesaj ya da telefon.
Olursa olur , olmazsa olmaz.

Uzayli mi dedim. İrlanda'li olunca ne oluyor. Yurt dışındaydım o ara. Merakiniz giderildiyse konudan cikayim.
Arkadaş beğeniyor İrlandalı erkekleri belli ki.
Bu kadar negatif olmayın hakaret yok, olumsuz yorum yok.
Çıkmak istiyorsanız siz bilirsiniz tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…