- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi prometheus
-
Kardeş gömülmeyecek gibi mi hale baksanaKendinizi öyle güzel gömüyorsunuz ki insanın sizi eleştiresi kalmıyor
Vesikalıyarim, senin derdin nedir arkadaşım?Aynen karmakarısık sordukca anlatıyor...sadece dinledim değil guzelmiş te dedim diyor..sonra birisi sadece dinledim dersen boyle olur diyor, evet cok haklısınız diyor...sırf reyting için acılmıs bi konu sanki..sonra gulerek eglenerek devam ediyor konuya ...galibalık durum kalmadı demiş bırakmış
Vesikalıyarimi çok mutsuzsun arkadaşım sen , çok.O adam coktan gitti sen burda milletle egleniyorsun boş boş...en iyisi arkadaslık sitelerinde harcamaya devam et vaktini
Vesikalıyarimi çok mutsuzsun arkadaşım sen , çok.
Biraz daha pozitif olmayı denersen belki karşındaki insan da seni bu yönde motive edecektir.
Zor, çok zor..Arkadaslık sitelerinde 1 kere gordugun adam bence de arkadas kalalım dedi ve gitti...oralardan adam çıkmaz gercek hayattan bul ama zor
Takip etme arkadaşım, daral geldiyse okuma seni zorla mı davet ediyoruz?Arkadaslık sitelerinde 1 kere gordugun adam bence de arkadas kalalım dedi ve gitti...oralardan adam çıkmaz gercek hayattan bul ama zor...yok ben kimseye pas vermem yok soguk dururum 3 gun gecti yok genckız pozundayım ay darallar getirdin
Dünden beri negatif tavir benim de dikkatimi cekiyor. Beyfendinin kiz kardesi gibi gorumce gibiTakip etme arkadaşım, daral geldiyse okuma seni zorla mı davet ediyoruz?
Okumazsan maaşından mı kesiliyor, mesai eksik mi yazılıyor?
Soğuk dururum pas vermem canım nasıl isterse öyle davranırım kimseye de hesap verecek değilim.
Sıkılırsan gerilirsin, gerilirsen kırış kırış olursun. Boşver güzel konular oku, çık benim konudan arkadaşım hadi
Ay konunun başından beri vasfiye teyze gibi uğursuz uğursuz konuşup can sıkmaktan başka bir şey yapmadı. Ben böyle negatif bir insan görmedim.Dünden beri negatif tavir benim de dikkatimi cekiyor. Beyfendinin kiz kardesi gibi gorumce gibiAdamla aranda bir sey olmadan bir adet gorumce sahibi oldun hayirli olsun
Ahahdhaha ay gülmeyeyim dedim ama Vasfiye Teyze'ye koptum.Ay konunun başından beri vasfiye teyze gibi uğursuz uğursuz konuşup can sıkmaktan başka bir şey yapmadı. Ben böyle negatif bir insan görmedim.
Ben bu kadar dert etmiyorum, bu ne gamlı baykuşluk?
Vasfiye teyzenin sesiyle okudum bak " Gittiiii o adam gittiiii" diye "Ay konunun başından beri vasfiye teyze gibi uğursuz uğursuz konuşup can sıkmaktan başka bir şey yapmadı. Ben böyle negatif bir insan görmedim.
Ben bu kadar dert etmiyorum, bu ne gamlı baykuşluk?
Adam seni aramamış, arasa da bu iş Olmaz, olsa da arkadaşlık sitesinden iş çıkmaz. Ay Prometheus o adam keldir de be böyle cascavlak: talihin ne kapalı be yavrum senin..Ahahdhaha ay gülmeyeyim dedim ama Vasfiye Teyze'ye koptum.
Ne çektiniz be yazııııık.
Akıtın eleminizi kederinizi foruma, napıcaksınız, mecbuuur
Şaka bir yana konuyu güncellemenizi merakla bekliyorum.
Ahahda "uyudun mu" yazmayın da adama bir deYani gece gece psikopata bağladım. Hırs yaptım adamı arayacağım ya
Ben uyumadım daAhahda "uyudun mu" yazmayın da adama bir de
Son durum ne gelismeleri kacirdimmiAdam seni aramamış, arasa da bu iş Olmaz, olsa da arkadaşlık sitesinden iş çıkmaz. Ay Prometheus o adam keldir de be böyle cascavlak: talihin ne kapalı be yavrum senin..
Sen en iyisi örgüye başla akıt elemini kederini haroşoya..
Zaten o adam seni aldatırdı benden söylemesi.
Yani gece gece psikopata bağladım. Hırs yaptım adamı arayacağım ya
Yok henüz bir gelişme birkaç yüzyıl sonra arayacağım inşallahSon durum ne gelismeleri kacirdimmi
Sakin olun ve elinizdeki telefonu yavaşça yere bırakınBen uyumadım da
Abooo topluca kafayı yedik
Havada bulut sen bu adamı unutYok henüz bir gelişme birkaç yüzyıl sonra arayacağım inşallah
İşte bunu şimdi anlayabiliyorum .Ay hadi arayinn yaziiinnn sizden bekliyo muhtemelennnn
Kesinlikle bulusma sonrasi bi erkek tesekkurler yaziyorsa etkilenmis demektir.
etkilenmeyen adam mesaj atip da konusma acmaz. Etkilenmediyse bir daha hic yazmaz birakir tesekkur edip ne uzatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?