- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi prometheus
-
Yo hayır bu kadarına dayanamam buna hazır değilimHavada bulut sen bu adamı unut
Bugün de saati gece yarisi etti zaten. Gerçekten adam gidecek :)Sakin olun ve elinizdeki telefonu yavaşça yere bırakın
Adama ağırdan alayım derken "uyudun mu" kıvamına gelecek bir anda olaylar
Bi sey olmaaaazzzzz hic oyle her sey bitti moduna girmeyin . Belki ilerde bu yanlis anlasilmayi konusup kahkahalarla gulersiniz bugunlereİşte bunu şimdi anlayabiliyorum .
Ben “ teşekkürler, almayayım” şeklinde kabul ettim mesajı.
Gerisini biliyorsunuz, yıktım perdeyi eyledim viran
Olumsuz olunca öyle tesekkur etme nezaketinde bulunan erkek mi var yaa genelde ölü taklidi yapiyorlar.İşte bunu şimdi anlayabiliyorum .
Ben “ teşekkürler, almayayım” şeklinde kabul ettim mesajı.
Gerisini biliyorsunuz, yıktım perdeyi eyledim viran
Gitmez ya gitmesin benceBugün de saati gece yarisi etti zaten. Gerçekten adam gidecek :)
Eve ulaşır ulaşmaz watsapı açar açmaz hemen yazdı bekliyordum.Olumsuz olunca öyle tesekkur etme nezaketinde bulunan erkek mi var yaa genelde ölü taklidi yapiyorlar.
Karsilikli beklesmissiniz gibi asfahkakaEve ulaşır ulaşmaz watsapı açar açmaz hemen yazdı bekliyordum.
Sonra bütün akşam çevrimiçi bekledi ben de bekledim ama yazmadım.
İspirto içicem böyle olmayacak
Aynen öyle oldu işte bu işlerde raconu bilmek gerekliymiş ama küf kokulu dünyamda bunlara yer yoktu, Naz yapmakla meşguldümKarsilikli beklesmissiniz gibi asfahkaka
Amaan derse der. Keyfin bilir dersiniz geçersinizYalnız buradan gazı çok fena aldım.
Adam derse ki “ görüşmek istemediğimden uzatmadım” buraya gelir hepinizi kurşuna dizerim
Bence dıkkatlı olmalısınızHanımlar merhaba ben 36 yaşındayım ve 7 ay önce eşimden boşandım. 15- 20 gün önce internetten bir beyle tanıştım. Çok kibar, 41 yaşındaydı. 20 gün boyunca ne telefon ne fotoğraf istedi, ciddi bir şekilde beni tanımak istedi. Bol bol yazıştık. 3 gün önce de yüz yüze görüşüp bir kahve içmeye karar verdik.
Görüştüğümüzde beni çok beğendiği her halinden belliydi. Ağır, oturaklı, iş güç sahibi, saygılı bir beyefendi belli. 2 saat kadar oturduk kahve içtik. Yemek yemek de istedi ama ilk buluşma olduğu için ben istemedim, kibarca “sözüm olsun” dedim, “tamam”dedi.
Ayrıldıktan 2 saat sonra “kahve ve sohbet için teşekkürler” yazmış. Ben de teşekkür ettim. Bir şarkıdan bahsetmiştik, onu dinleyip dinlemediğimi sordu, sadece “dinledim” dedim. Sonra ses seda kesildi.
Bu adam çok beyefendi ve çok ölçülü. Beni kırmaktan ve rahatsız etmekten çok çekiniyordu. Netten tanışma durumlarında süreç nasıl ilerletilir bilmiyorum. O teşekkür edince beğenmediğini düşündümHata mı ettim, aslında beğenmiş miydi? Fikri, bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
Aynen . Gururun kırılmasın diye döndümdü, nezaketsizlik bana göre değil, der çirkefe bağlarımAmaan derse der. Keyfin bilir dersiniz geçersiniz
Canım fazla dikkatten bu durumlara geldimBence dıkkatlı olmalısınız
Çok üzüldün gibi geldiydi ben de vicdan yaptim diye guzelce kivirabilirizAynen . Gururun kırılmasın diye döndümdü, nezaketsizlik bana göre değil, der çirkefe bağlarım
AhahahAynen . Gururun kırılmasın diye döndümdü, nezaketsizlik bana göre değil, der çirkefe bağlarım
"Aa sana mı yazdım, yanlış yazmışım başkasına yazacaktımÇok üzüldün gibi geldiydi ben de vicdan yaptim diye guzelce kivirabiliriz
Aynen bir daha nerede göreceğim, aracı falan da yokAhahah
Ya valla hiç takmayın öyle bir şey olursa da. Denemeden bilemezsiniz sonuçta. En fazla hayır der, ne kaybedeceksiniz?
Aslansın beee..prometheus olmaz derse ben zaten adamı vuracağım :)
Kuzenim yazmış ben değil. Ne yazıcam tarzım değil bi kere"Aa sana mı yazdım, yanlış yazmışım başkasına yazacaktım"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?