Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Ben internetten tanismada tecrubeliyim canim anlarim aradi sordumu son durum ne

Hayır yazma...bekle o sana yazacak...daha dur erkeklerin aklı basına geç gelir daha tartar kafada...peki sormadı mı neden oyle düşündün falan diye? Hele sorduysa kesin arar seni
Yok neden diye sormadı, bence bunu yazmana gerek yoktu zaten dostane bir görüşmeydi yazmış.
İstemiyor mu acaba

Ben internetten tanismada tecrubeliyim canim anlarim aradi sordumu son durum ne
Yok canım aramadı zaten konuyu açalı 1 saat bile olmuyor.
Ben eve gider gitmez mesaj atmaya başladı teşekkür etti. Ben hemen teşekkür edince işi kestirip atmak istedi şeklinde anladım. 3 gün yazışmadık.Sonra da ben arkadaş kalalım diye mesaj atıp sıvadım.
Hala yemek yiyelim yemek borcum var diyor, ben borcun yok sağol dedim.

Yeminle sopalığım.

Yok neden diye sormadı, bence bunu yazmana gerek yoktu zaten dostane bir görüşmeydi yazmış.
İstemiyor mu acaba

E pesssss...Adam zaten senle duygusal anlamda görüşmemiş ki...Adamın bu cevabını şimdi mi söylüyorsun bize? Ya da adam kaldıramadı reddedilmeyi böyle bişi yazdı, ki eğer böyleyse kompleksinin teki

E duygusal bişey YÖK işte izin versem olacaktı. İlk görüşmede duygusal bişey Olmaz ki. Merhabalaşıp arkadaş olmak için buluştuk. İlerleyebilsek birşeyler olacaktı.

Niye yazmak icin ailesinin yanindan donmesini bekliyorsunuz ki?
Bence acik acik konusmalisiniz.

O 3 gun bisey yazmadiktan sonrami sen arkadas kalalim dedin. O adam pek ciddi degil gibi geldi bana

Niye yazmak icin ailesinin yanindan donmesini bekliyorsunuz ki?
Bence acik acik konusmalisiniz.
Annesi çok ağır durumda tedavi görüyor ona çok üzülüyor. Koyun can derdinde olmasın şimdi, ayıp etmeyeyim.

İyi de şimdi seni gaza getirmek istemem sonuçta adamı tanımıyorum ama eşim de ilk defa buluştuğumuz akşam eve dönünce bana “çok güzel bir akşamdı, tanıştığımıza çok memnun oldum” tarzı bir mesaj atmıştı. Ben hiç beni beğenmedi diye düşğnmemiştim internetten tanışmamıştık bu arada

Ben tanıştığımıza memnun oldum, yazsaydı bu iş burada bitti diye düşünürdüm. Hani tanıştık ve bitti gibisinden çok ciddiyim.
Nasıl bir algım var benim ya.

Eh arkadaş sen yemeği çöpe döküp tüh yese miydik ya diyorsun
Adam daha ne desin
Arkadaş kalalım demekle hoşlanmadığını belirtmiş gibi olmuşsun
Adam yemek yiyelim demiş yok sağol demişsin eh onun da gururu var şu saatten sonra adım bekleme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…