- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi prometheus
-
Ben internetten tanismada tecrubeliyim canim anlarim aradi sordumu son durum neHanımlar merhaba ben 36 yaşındayım ve 7 ay önce eşimden boşandım. 15- 20 gün önce internetten bir beyle tanıştım. Çok kibar, 41 yaşındaydı. 20 gün boyunca ne telefon ne fotoğraf istedi, ciddi bir şekilde beni tanımak istedi. Bol bol yazıştık. 3 gün önce de yüz yüze görüşüp bir kahve içmeye karar verdik.
Görüştüğümüzde beni çok beğendiği her halinden belliydi. Ağır, oturaklı, iş güç sahibi, saygılı bir beyefendi belli. 2 saat kadar oturduk kahve içtik. Yemek yemek de istedi ama ilk buluşma olduğu için ben istemedim, kibarca “sözüm olsun” dedim, “tamam”dedi.
Ayrıldıktan 2 saat sonra “kahve ve sohbet için teşekkürler” yazmış. Ben de teşekkür ettim. Bir şarkıdan bahsetmiştik, onu dinleyip dinlemediğimi sordu, sadece “dinledim” dedim. Sonra ses seda kesildi.
Bu adam çok beyefendi ve çok ölçülü. Beni kırmaktan ve rahatsız etmekten çok çekiniyordu. Netten tanışma durumlarında süreç nasıl ilerletilir bilmiyorum. O teşekkür edince beğenmediğini düşündümHata mı ettim, aslında beğenmiş miydi? Fikri, bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
Ben internetten tanismada tecrubeliyim canim anlarim aradi sordumu son durum ne
Yok neden diye sormadı, bence bunu yazmana gerek yoktu zaten dostane bir görüşmeydi yazmış.Hayır yazma...bekle o sana yazacak...daha dur erkeklerin aklı basına geç gelir daha tartar kafada...peki sormadı mı neden oyle düşündün falan diye? Hele sorduysa kesin arar seni
Yok canım aramadı zaten konuyu açalı 1 saat bile olmuyor.Ben internetten tanismada tecrubeliyim canim anlarim aradi sordumu son durum ne
Yok neden diye sormadı, bence bunu yazmana gerek yoktu zaten dostane bir görüşmeydi yazmış.
İstemiyor mu acaba
O 3 gun bisey yazmadiktan sonrami sen arkadas kalalim dedin. O adam pek ciddi degil gibi geldi banaYok canım aramadı zaten konuyu açalı 1 saat bile olmuyor.
Ben eve gider gitmez mesaj atmaya başladı teşekkür etti. Ben hemen teşekkür edince işi kestirip atmak istedi şeklinde anladım. 3 gün yazışmadık.Sonra da ben arkadaş kalalım diye mesaj atıp sıvadım.
Hala yemek yiyelim yemek borcum var diyor, ben borcun yok sağol dedim.
Yeminle sopalığım.
Annesi çok ağır durumda tedavi görüyor ona çok üzülüyor. Koyun can derdinde olmasın şimdi, ayıp etmeyeyim.Niye yazmak icin ailesinin yanindan donmesini bekliyorsunuz ki?
Bence acik acik konusmalisiniz.
E duygusal bişey YÖK işte izin versem olacaktı. İlk görüşmede duygusal bişey Olmaz ki. Merhabalaşıp arkadaş olmak için buluştuk. İlerleyebilsek birşeyler olacaktı.
Evet teşekkür ettikten ve görüşme kesildikten 3 gün sonra bir şey yazmadı. Sonra ben arkadaş kalalım diye yazdım.O 3 gun bisey yazmadiktan sonrami sen arkadas kalalim dedin. O adam pek ciddi degil gibi geldi bana
İyi de şimdi seni gaza getirmek istemem sonuçta adamı tanımıyorum ama eşim de ilk defa buluştuğumuz akşam eve dönünce bana “çok güzel bir akşamdı, tanıştığımıza çok memnun oldum” tarzı bir mesaj atmıştı. Ben hiç beni beğenmedi diye düşğnmemiştimYok canım aramadı zaten konuyu açalı 1 saat bile olmuyor.
Ben eve gider gitmez mesaj atmaya başladı teşekkür etti. Ben hemen teşekkür edince işi kestirip atmak istedi şeklinde anladım. 3 gün yazışmadık.Sonra da ben arkadaş kalalım diye mesaj atıp sıvadım.
Yeminle sopalığım.
Annesi çok ağır durumda tedavi görüyor ona çok üzülüyor. Koyun can derdinde olmasın şimdi, ayıp etmeyeyim.
Hmm öyle mi diyorsun?O 3 gun bisey yazmadiktan sonrami sen arkadas kalalim dedin. O adam pek ciddi degil gibi geldi bana
Ne dediEvet teşekkür ettikten ve görüşme kesildikten 3 gün sonra bir şey yazmadı. Sonra ben arkadaş kalalım diye yazdım.
Cok uzuldum insallah atlatir zor bir durum gercekten.Annesi çok ağır durumda tedavi görüyor ona çok üzülüyor. Koyun can derdinde olmasın şimdi, ayıp etmeyeyim.
Ben tanıştığımıza memnun oldum, yazsaydı bu iş burada bitti diye düşünürdüm. Hani tanıştık ve bitti gibisinden çok ciddiyim.İyi de şimdi seni gaza getirmek istemem sonuçta adamı tanımıyorum ama eşim de ilk defa buluştuğumuz akşam eve dönünce bana “çok güzel bir akşamdı, tanıştığımıza çok memnun oldum” tarzı bir mesaj atmıştı. Ben hiç beni beğenmedi diye düşğnmemiştim
Bence de arkadaş kalmak iyi fikir, sana yemek borcum var buralara gelirsen uğra olur mu?Ne dedi
Eh arkadaş sen yemeği çöpe döküp tüh yese miydik ya diyorsunYok canım aramadı zaten konuyu açalı 1 saat bile olmuyor.
Yeminle sopalığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?