- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi prometheus
-
Ablacım allah rizasi için sen cevap yazma , bir arkadaşın vs varsa onlar yazsin , sen yazdıkça adamı kaçıracak kıvama getiriyorsun :) ayrıca ben dürüstlükten yanayım , aklından ne geçiyorsa söyle , sonradan ah vah etsende giden gelmez :)
ya çok heycanlandım ben bile ama kadın taktik yok bam bam bam çarpıyo kapıları kazaylaYazik adama da acidim ya. Ilgilendigini belli etmiş, karşısındaki kadin dan dan her kapiyi yuzune çarpmış. Kiyamam
Ya iyice soytarı ettiniz he iyi ki bi dangalaklık ettim ne var yaniya çok heycanlandım ben bile ama kadın taktik yok bam bam bam çarpıyo kapıları kazaylayemekten kıvrılır şu an mevzu ama korkuyorum prometheus gidip de adama yemeğin ortasında "müge anlıdaki kadın da kocasını böyle yemekle zehirleyip duruyomuş yaa hadi afiyet olsun" tarzı bi cümle kurar diye
Zaten ilişkide acele etmeyelim demiş neden normal konuşmaya devam etmediniz ne güzel iste zamanla anlardınız beğenmiş mi begenmemis miİşin kötüsü o da acele etmiyor üstüme gelmiyor taciz gibi olmasın diye. İlişki hemen istemedi önce birbirimizi tanıyalım emin olalım dedi. Ben buna rağmen yabanilik ett. adfghfcss devam edemiycem
yaaa olur öyle şeyler ben de bi keresinde hoşlandığım çocuk bana seni seviyorum deyince panikten omzunu sıvazlayıp teşekkür etmiştimYa iyice soytarı ettiniz he iyi ki bi dangalaklık ettim ne var yani
yasınız gayet genc bu arada35 yas nedir ki sanarsınız 55 yasında siniz ılahı
Canım çok teşekkür ederim boşanmış olduğumdan kuşku içindeyim bir de netten tanışma ondan da tedirginim atlamak istemedim, artık macera yaşayacak yaşta değiliz ki.
İşte tanıdıkça görüştükçe anlayabilirim gerçekten bekar mı?
yaaa olur öyle şeyler ben de bi keresinde hoşlandığım çocuk bana seni seviyorum deyince panikten omzunu sıvazlayıp teşekkür etmiştim
Hemen güvenir miyim sizce bunları yapan bir kadın sorgusuz sualsiz güvenebilir mi?Bu devirde hâlâ netten tanışıp birine güvenmeyin. Kadınlarin başına neler neler geliyor. Nasıl birisi nerden belli? Hem kim bieşinden neden boşandı? Sizin eşiniz olsa doğuruyu söyler miydi tanıştığı kadına?
Bu demek değil ki, boşanmış adamla evlenilmez. Ama çok temkinli olmak lazım, internetten biri yani
Haklisin koçum ben olsam ben de beni severdim deseydinyaaa olur öyle şeyler ben de bi keresinde hoşlandığım çocuk bana seni seviyorum deyince panikten omzunu sıvazlayıp teşekkür etmiştim
yaaa olur öyle şeyler ben de bi keresinde hoşlandığım çocuk bana seni seviyorum deyince panikten omzunu sıvazlayıp teşekkür etmiştim
Flört ne tatlı bişey ya. İlişkinin kendisinden bile güzel bu ilk kıpırtılar.yaaa olur öyle şeyler ben de bi keresinde hoşlandığım çocuk bana seni seviyorum deyince panikten omzunu sıvazlayıp teşekkür etmiştim
devamını söylememe gerek yok sanırım bi daha görüşmedikHaklisin koçum ben olsam ben de beni severdim deseydin
Doğru söylüyorsunuz. Hala evliymişim sanki eşimi aldatıyormuşum, gizli saklı bir şey yapıyormuşum gibi hissettim. Bu yüzden rahat olamadım.Kendınızı rahat bırakmıyorsunuz. Boyle davrandıkca sımdı degılse sonra kacar adam. Oldugun gıbı ve ıcınden gelerek davran. Nasılsan öyle. Karsı taraf cıddı dıye cıddı olmak zorunda degılsın.
Çok saçma bir şey yapmışsınız. Bunu yazacağınıza hiçbie şey yazmasaydınız daha iyimişAma 3 gün yazmadı ben de düşünüp duracağıma bitireyim de emin olayım dedim yanlış mı oldu acaba ya
Yok 1 hafta sonra yazacağım daha buraya dönmediBi dur gaza gelme hemen burdakilerin etkisiyle..umarım yazmamışsındır bişi...
Sen ona ne demiş olırsan ol eğer adam seni beğendiyse tekrar dener...kesinlikle dener...biraz bekle boylece dengesiz olmamış olursun, onun isteeğiyle tekrar denemiş olursun daha değerli olur
Uzun bir süre erkeklere bakış açım ektedir.yaaa olur öyle şeyler ben de bi keresinde hoşlandığım çocuk bana seni seviyorum deyince panikten omzunu sıvazlayıp teşekkür etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?