- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi prometheus
-
Yok 1 hafta sonra yazacağım daha buraya dönmedi
yaaa çok sevindimUzun bir süre erkeklere bakış açım ektedir.
Kız hahhahahahah, günlerdir gülmez yüzümü güldürdün ya. Allah da seni güldürsün.
Aynen hep panik halindeydim zaten buluşmada da. Sanki bizi biri basacak ne yapıyorsunuz diye hesap soracakUzun bir süre erkeklere bakış açım ektedir.
Kız hahhahahahah, günlerdir gülmez yüzümü güldürdün ya. Allah da seni güldürsün.
İşte keşke canım ya. O da benden bekledi belki. Üstelemenin taciz olacağını düşündü.Sarkı İcin dinledim diyip yorum yapsaydınız keske.
Siz kısa kesince adam belki elektrik almadığınız begenmedıgınizi dusundu.
Yemek icin de kalmamissıniz.
Sarkı İcin dinledim diyip yorum yapsaydınız keske.
Siz kısa kesince adam belki elektrik almadığınız begenmedıgınizi dusundu.
Yemek icin de kalmamissıniz.
Sen yazsana ne kaybedeceksin. Yaz bir kereİşte keşke canım ya. O da benden bekledi belki. Üstelemenin taciz olacağını düşündü.
Öncelikle, adeta paçalarınızdan akan şu "ben boşanmış kadınım, adam çocuğum olmasına rağmen beni kabul etti." özgüvensizliğinden sıyrılın.Hanımlar merhaba ben 36 yaşındayım ve 7 ay önce eşimden boşandım. 15- 20 gün önce internetten bir beyle tanıştım. Çok kibar, 41 yaşındaydı. 20 gün boyunca ne telefon ne fotoğraf istedi, ciddi bir şekilde beni tanımak istedi. Bol bol yazıştık. 3 gün önce de yüz yüze görüşüp bir kahve içmeye karar verdik.
Görüştüğümüzde beni çok beğendiği her halinden belliydi. Ağır, oturaklı, iş güç sahibi, saygılı bir beyefendi belli. 2 saat kadar oturduk kahve içtik. Yemek yemek de istedi ama ilk buluşma olduğu için ben istemedim, kibarca “sözüm olsun” dedim, “tamam”dedi.
Ayrıldıktan 2 saat sonra “kahve ve sohbet için teşekkürler” yazmış. Ben de teşekkür ettim. Bir şarkıdan bahsetmiştik, onu dinleyip dinlemediğimi sordu, sadece “dinledim” dedim. Sonra ses seda kesildi.
Bu adam çok beyefendi ve çok ölçülü. Beni kırmaktan ve rahatsız etmekten çok çekiniyordu. Netten tanışma durumlarında süreç nasıl ilerletilir bilmiyorum. O teşekkür edince beğenmediğini düşündümHata mı ettim, aslında beğenmiş miydi? Fikri, bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
Kufur etseymıssın daha ıyıymısBen arkadaş kalalım deyince “sana yemek borcum var, buralara gelirsen uğra” yazdı. Borcun yok, yazdım.
Ben tam bir kazmayım
Evet işte ben de onu bekledim çünkü çok hoşsohbet, istese rahat rahat muhabbet açabilirdi.Ya illa hemen herseye atlaması gerekmiyor...aklına koyan adam hemen vazgecmez 1 sözle öyle..erkekler avlamayı sever derler hep, biraz beklesin bakalım ne kadar peşine düşüp düşmeyeceğini görsün
Bana müstehaktır bunlar değil mi?Kufur etseymıssın daha ıyıymıs
Gidiyorum kızlar ben, rujum. nerde tutmayın beniÖncelikle, adeta paçalarınızdan akan şu "ben boşanmış kadınım, adam çocuğum olmasına rağmen beni kabul etti." özgüvensizliğinden sıyrılın.
Boşandınız eee? Bir adamı sevdiniz, seviştiniz ee? Olmadı ayrıldınız bitti.
Karşınızdaki adam böyle bir mahçubiyet yaşıyor mu? Hayır.
Kadınsınız, eminim güzel ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla naifsiniz de.
Size kötü mü yaklaştı? Kötü mü hissettiniz? Ayrılırsın olur biter.
"senin bana yemek sözün yok ki, benim sana var. Döndüğünde haber bekliyorum kıps" yazın gönderin.
Kadın dediğin 35ten sonra kendini buluyor, sizin içinize nene kaçmış. Bu yaştan sonra falan da demeyin rica ediyorum, oldu olacak adamın önünden geçerken mendil atın da tam olsun.
Acı yok rocky, beyaz atlı prenses ol ve kuleden prensi kurtar.
Yok ya degıl cok sekersın benceBana müstehaktır bunlar değil mi?
Ona da tatlıydım aslındaYok ya degıl cok sekersın bence
Bır adım atmanı öneririm bakalım napacak beyefendi ona göre devam edersin.
Ama lutfen adımı Burda oldugun gıbı tatlı tatlı at
Evet işte ben de onu bekledim çünkü çok hoşsohbet, istese rahat rahat muhabbet açabilirdi.
Buluşmak için bayağı ısrar etti her gün çok saygılı bir şekilde yokladı. Buluştuktan sonra teşekkür etti bitti.
Ben de görüştük teşekkür etti yani beğenmedi diye düşündüm anlamlandıramadım çünkü daha önce böyle bir görüşme yapmadım.
Kadınlık kazanacakGidiyorum kızlar ben, rujum. nerde tutmayın beni
Ama 3 gün bekledim arkadaş kalalım diye mesaj attım.
Bunu yazalı 2 gün oldu hala ses soluk yok ailesinin yanında.
1 hafta sonra dönüş yaparım istemezse kendi bilir aaa yeterince kahroldum bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?