Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Uzun bir süre erkeklere bakış açım ektedir.

Kız hahhahahahah, günlerdir gülmez yüzümü güldürdün ya. Allah da seni güldürsün.
Aynen hep panik halindeydim zaten buluşmada da. Sanki bizi biri basacak ne yapıyorsunuz diye hesap soracak
Yaptığımız da kahve içmek

Sarkı İcin dinledim diyip yorum yapsaydınız keske.
Siz kısa kesince adam belki elektrik almadığınız begenmedıgınizi dusundu.
Yemek icin de kalmamissıniz.

Ya illa hemen herseye atlaması gerekmiyor...aklına koyan adam hemen vazgecmez 1 sözle öyle..erkekler avlamayı sever derler hep, biraz beklesin bakalım ne kadar peşine düşüp düşmeyeceğini görsün

Öncelikle, adeta paçalarınızdan akan şu "ben boşanmış kadınım, adam çocuğum olmasına rağmen beni kabul etti." özgüvensizliğinden sıyrılın.
Boşandınız eee? Bir adamı sevdiniz, seviştiniz ee? Olmadı ayrıldınız bitti.
Karşınızdaki adam böyle bir mahçubiyet yaşıyor mu? Hayır.
Kadınsınız, eminim güzel ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla naifsiniz de.

Size kötü mü yaklaştı? Kötü mü hissettiniz? Ayrılırsın olur biter.
"senin bana yemek sözün yok ki, benim sana var. Döndüğünde haber bekliyorum kıps" yazın gönderin.
Kadın dediğin 35ten sonra kendini buluyor, sizin içinize nene kaçmış. Bu yaştan sonra falan da demeyin rica ediyorum, oldu olacak adamın önünden geçerken mendil atın da tam olsun.

Acı yok rocky, beyaz atlı prenses ol ve kuleden prensi kurtar.

Ya illa hemen herseye atlaması gerekmiyor...aklına koyan adam hemen vazgecmez 1 sözle öyle..erkekler avlamayı sever derler hep, biraz beklesin bakalım ne kadar peşine düşüp düşmeyeceğini görsün
Evet işte ben de onu bekledim çünkü çok hoşsohbet, istese rahat rahat muhabbet açabilirdi.
Buluşmak için bayağı ısrar etti her gün çok saygılı bir şekilde yokladı. Buluştuktan sonra teşekkür etti bitti.
Ben de görüştük teşekkür etti yani beğenmedi diye düşündüm anlamlandıramadım çünkü daha önce böyle bir görüşme yapmadım.

Gidiyorum kızlar ben, rujum. nerde tutmayın beni

Yok ya degıl cok sekersın bence
Bır adım atmanı öneririm bakalım napacak beyefendi ona göre devam edersin.
Ama lutfen adımı Burda oldugun gıbı tatlı tatlı at
Ona da tatlıydım aslında
Bugün yine çok objektifim

Düşündüm de görüştükten sonra 3 gün aramaması ilginç...sadece dinledim dememişsin ayrıca güzelmiş demişsin...başka ne olacaktı ki? Adamın başka adayı da olabilir bak onu da düşün...Şimdi gaza gelip görüşelim deme dediğim gibi bekle...görüşene kadar her gün arayıp görüşmeden sonra 3 gün aranmasam ben de yol verirdim açıkcası...Sadece bekle..sordum cvp vermedin, adam sana sormadı mı arkadas kalalım deyince bişi? Neden demedi mi??

Ama 3 gün bekledim arkadaş kalalım diye mesaj attım.
Bunu yazalı 2 gün oldu hala ses soluk yok ailesinin yanında.
1 hafta sonra dönüş yaparım istemezse kendi bilir aaa yeterince kahroldum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…