Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Bence de arkadaş kalmak iyi fikir, sana yemek borcum var buralara gelirsen uğra olur mu?
Borcun yok, sağ ol.

Borcun yok diyen kazma ben oluyorum.

E pes tekrar pes....Adam zaten bence de demiş....Buralara uğrarsan falan...Yani bitmiş iş ilk görüşmede...3 gün aramaması normal o zaman cunku senle görüşünce beğenmemiş....Olmaz o iş...Baştan hepsini düzgün yazmıyorsun..

Sadece ‘’ Dinledim ‘’ yazınca acaba sizin onu beğenmediğinizi mi düşündü? Yemek teklifinide kibarca reddetmişsiniz. Olabilir mi?
İşte o yüzden.Adam daha oturalım dedi ben acele ettim kalktım. Yemek yiyelim dedi başka zaman dedim. Eve geldim mesaj attı görüşmeyi kesmek istiyor sandım. 3 gün konuşmadık. Yapışkan erkelerden hoşlanmadığımı üstüne basa basa söylemiştim. Sonra arkadaş kalalım son bir yemek yiyelim dedi onu da reddettim.

Vurun vurun böyle ölmem

Ben tanıştığımıza memnun oldum, yazsaydı bu iş burada bitti diye düşünürdüm. Hani tanıştık ve bitti gibisinden çok ciddiyim.
Nasıl bir algım var benim ya.
Senin bütün tecrübeler silinmiş Benim için de güzel geçti, teşekkür ederim yazdım. 2-3 gün sonra da aradı zaten.

Annesi çok ağır durumda tedavi görüyor ona çok üzülüyor. Koyun can derdinde olmasın şimdi, ayıp etmeyeyim.

ama sen hala sıvıyosun. 1 hafta beklemek çok değil mi? bundan ala bahane mi var . annesi hastaysa mesaj atıp nasılsın ailenin yanına vardın mı anneni merak ettim yazabilirsin. insan zor gününde dostundan sevdiğinden arkadaşından mesaj bekler bence.

Şu an istediğiniz ne peki tam olarak ben anlayamadım

Ben de yazıyorum deminden beri ama hala ah vah ediyor kendi dünyasında
Arkadaşlar 2. buluşmada ne olacak ya sinema ya gezme olacak ne olacak yani hemen nikah masasına mı gideceğiz?
Beni bu kadar kırmayan adamı sırf odunluğumdan terslediysem üzülürüm. Ha belki bir ilişkiye başlasak da yürümeyecek ama en azından o zaman denedim olmadı diyeceğim.
Adamın temiz bir niyeti varsa benim korkularım yüzünden neden bozulsun bu iş. Her şeyin içine ettim zaten

Oncelikle merhaba. Bi tanidigimin eși bu evlilik sitelerinden o kadar cekti ki.. Eșinin iyi bi isi var. Surekli eșini evlilik sitelerinden biriyle tanișmasini yakaliyor. Bekarim diyor millete ismini de farkli soyluyor. Bu adamin 2 tane koca kizi var 40 küsür yaslarda. Bence dikkat edin ve o sitelerden uzak durun. Oraya giren ilerde gelip sizinle evlense yine girer diye dusunuyorum. Geneli yalan soyluyor. Herseye inanmayin. En son kocasinin konustugu kadini bulup aradiginda kadin hungur hungur agladi. Bana kendini boyle tanitmadi dedi. Ki siz kulturlu muhendis flan diyosunuz. Bence o kadar kultrlu bi insanin o sitelerde iși olmaz. Ya muhendis flan degildir ya evlidir. Benden size tavsiye

Sadece DİNLEDİM yazarsanız böyle olur. İnanamıyorum ya adama yazın hemen yanlış anlaşılma olduğunu
Sadece dinledim demiş olsaydım kolaydı. 3 gün sonra da arkadaş kalalım bu iş olmayacak dedim
Sık sık aynı şeyi yazıyorum ki ne mankafa olduğum daha iyi anlaşılsın.

Sarkı İcin dinledim diyip yorum yapsaydınız keske.
Siz kısa kesince adam belki elektrik almadığınız begenmedıgınizi dusundu.
Yemek icin de kalmamissıniz.
Bence de, sadece dinledim yazıp susmanız , sanki siz istemiyormuşsunuz gibi olmuş. O da belki zorlamak, üzerinize düşmek istemedi, en son konuşma o ise. Bütün sayfaları okumadım. Sonra da durup dururken arkadaş olarak konuşalım demişsiniz. siz beğenmediniz sanıyor adam şuan

Sadece dinledim demiş olsaydım kolaydı. 3 gün sonra da arkadaş kalalım bu iş olmayacak dedim
Sık sık aynı şeyi yazıyorum ki ne mankafa olduğum daha iyi anlaşılsın.
Kendinize hakaret edip durmayin. Yanlis anlamalar olmus aranizda. Bir kez yoklayin baktiniz olumsuz siz de yolunuza bakarsiniz. Boyle hayiflanmaktan iyidir.

Arkadaşım sen olayı neden anlamıyorsun hala?
Adam sana 3 gün yazmamış, arkadaş kalalım deyince de bence de demiş...
O seni beğenmemiş anlamıyor musun ?
Beğense kırk defa yazardı şimdiye dek

Valla kim ne derse desin; yerinizde olsam çoktan yazardım. Gelmesini beklemezdim. Gereksiz gurura yer yok diye düşünüyorum Zaten sıvamakla kalmamışsınız birde tüy dikmişsiniz. Adamın da yerinde olsam hiç yazmam, ondan beklemeyin yazmasını yazmaz çünkü

Annesini sağlığını sorun, konuya girin. Sonra da yemek teklifini hatırlatın.
Hakedeceğini düşünüyorsanız yazın, vakit kaybetmeyin. Boşanmanız engel değil duygularınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…