- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Elini omzuna atmıştır diye düşünmüştüm. Öptürmesin hemensarılmış öpmuş işte
İlk buluşmada hangi ara sarılıp öptü madem begenmedi ne diye öptü kusura bakma çık tuhaf bir ilişki anlayışınız var
Erkekler kilolu seviyor sanirim. 45
Boyun kaç? Merak ettim begenilmeyeni, 46 kiloyum begenmeyen adama rastlamamistim bir kere bile.
Her sorulan soruya sen cevap verince konu sahibi sanıp seni, sana sordum sorumu bendekendini övmezsen çatlıyosun yanlız cirilla
tatlı kızsın ama hissediliyo burdan.
kendini övmezsen çatlıyosun yanlız cirilla
tatlı kızsın ama hissediliyo burdan.
Bunu sadece o degil cevren herkes zayifsin diyorsa demek ki oyle. Yani ister istemez etkilenmez misin ayni seyi dusunmez misin. Ve kafaya takmaz misin.Erkekler kilolu seviyor. Hemen kilo almalısınız.
Bu mudur yani.
Ben sizin yerinizde olsam kendime bunu yapmazdım.
Siz olsaniz ne yapardınız demissiniz... cevap veriyorum..
Netten tanışmazdım..._Diyelim ki tanıştım, doğrudan kendimi hedef alarak "beğenmedin mi" diye sormazdım.
Eğer buluşmadan sonra o arayıp sormuyorsa ben ser veririm ses vermem.
Ben çok kıymetliyim.
Arayış içine girmem.
Seçinti değilim. Beğeni beklemem. Beğenilmek için kilo almam / vermem.
Ama sanırım sizinle olaya baktığımız yerler birbirine o kadar uzak ki...
Sizin beni anlamanız zor.
Ve benim sizi anlamam imkansız.
Sonra kilo mu aldın banada ara ara laf atıyorlar da bende siz çok şişmansınız diyorumTabi kiiii
Bana erkekler degil de aile akraba ozellikle esimin ailesi cok fazla ustume geliyordu
zayiffsin zayif zayifff zayiifff...
Yemin ediyorum psikolojimi bozuyorlardi.
Her sorulan soruya sen cevap verince konu sahibi sanıp seni, sana sordum sorumu bende
Sonra kilo mu aldın banada ara ara laf atıyorlar da bende siz çok şişmansınız diyorum
Tabi kiiii
Bana erkekler degil de aile akraba ozellikle esimin ailesi cok fazla ustume geliyordu
zayiffsin zayif zayifff zayiifff...
Yemin ediyorum psikolojimi bozuyorlardi.
Tamam oyle diyo da, kendi ne acaba cocugunZayıfsın yani az etine dolgun hatunlar cekici gelio dio...göğüsler felan dolgun olsun dio abi
Kac ay spor yaptiktan sonra aldinizAldim ama sporla aldim yine onlara gore zayifimfoto attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?