Netten Tanistik

bak bildim.
öpmesi için kızın sevmesi gerekiyo adamın değil. erkekler kalpleriyle sevişmiyi bence.
bkz can yaman

Ben eşimle tanıştığımda 42kiloydum erkekler kilolu seviyor gibi laflar bence kendinize yaptıgınız bir hakarettir. Ayrıca karpuz seçer gibi begendin mi begenmedi mi falan bunlar bir ilişki için ne kadar önceliklidir? Kaç yaşındasınız siz?

sarılıp öptü derken ? ben o yazıyı bulamadım o yüzden anlamadım..
normal bir karşılaşma gibi sarılıp yanaktan öpme mi yoksa sevgili gibi öpüşmek mi ?

Karsılıklı elektrik almıssınız opusmussunuz, madem bu sorun olacaktı ilk bulusmada opusmeseydınız. Zorlamadı heralde sızı.?

bence çocuk devam edicek elektriği almadı yan yana gelince. internet üzerinden konuşmak kolay ama yüz yüze aynı muhabbet enerjisi olmuyo her zaman.

bi de neden 2 ay netten konuştunuz ki ? hemen buluşsaymışsınız keşke.

Bunu sadece o degil cevren herkes zayifsin diyorsa demek ki oyle. Yani ister istemez etkilenmez misin ayni seyi dusunmez misin. Ve kafaya takmaz misin.
Bulusunca yakin davranmasi ve 2 ay gibi bir konusmadan sonra bulustuk birak onu da sorayim ne oldu ne oluyor diye. Adamin ustunae atlamadik sonucta aciklamasini yapti tamsm yolun acik olsun dedim bu kadar. Hic bir sey demeden gitmek bana daha zalimce geliyor.
En azindan bak senle konustuk gorustuk ama olmadi bi sey hissetmedim diye mesaj atabilirdi. Zorlayacak halim yok sonucta .karsindaki de insan hic bir sey demeden bir anda baglantiyi kesmek ne yani.

Tabi kiiii
Bana erkekler degil de aile akraba ozellikle esimin ailesi cok fazla ustume geliyordu
zayiffsin zayif zayifff zayiifff...
Yemin ediyorum psikolojimi bozuyorlardi.
Sonra kilo mu aldın banada ara ara laf atıyorlar da bende siz çok şişmansınız diyorum

Tabi kiiii
Bana erkekler degil de aile akraba ozellikle esimin ailesi cok fazla ustume geliyordu
zayiffsin zayif zayifff zayiifff...
Yemin ediyorum psikolojimi bozuyorlardi.

bana da 52 ydim zayıf diyolardı 58 im hala zayıf diyolar boy da 1.65.
valla ben böyle seviyorum diyip çıkıyorum işin içinden artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…