- 10 Ekim 2014
- 32.928
- 148.464
- 798
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Kac ay spor yaptiktan sonra aldiniz
Tamam oyle diyo da, kendi ne acaba cocugun
Herseyı dolgun olsa o gılgamısa bakar mı acaba bi de bu var.
Kendisinin dedigi sey sevmistim seni görünce olmadi.Ben hala seviyorum sevmistim de. Hakkimi da helal etmiyorum.((
Hak helal edilecek bir durum yok ki. İlk defa görüşmüssünüz adam devam etmek istememiş, dürüstçe söylemiş, oyalamamıs sizi. Hak bunun neresinde?Ben hala seviyorum sevmistim de. Hakkimi da helal etmiyorum.((
Aşiri umut verdi. Yani nasil desem zayifligimi biliyodu zaten ve kilo al demisti ben de ya alamazsam beni birakir misin demistim. O nasil soz bir daha duymayayim dedi.hic boydan foto atmadin mi buna sen, zayifligi bahane etmis gibimr geldi
Aşiri umut verdi. Yani nasil desem zayifligimi biliyodu zaten ve kilo al demisti ben de ya alamazsam beni birakir misin demistim. O nasil soz bir daha duymayayim dedi.
Sonra yuzumde cil oldugunu da biliyordu bak boyle dedim onlari tek tek operim dedi. Ee makyajsiz efeksiz de gordu. Ee ben daha napim begenmeme gibi bir ihtimal yok diye dusunmustum.. ya olmazsa dedim benim aklimda hic suphe yok ama sende var dedi . Eger olmazsa arkadas oluruz sorun olmax dedim ben seni cok begendim eger oyle olursa gururuma yediremem dedi hic bulusmalayim demisti. Gururumada ,duygularima da s*cti.
Sorun tam olarak bu .tesekkur ederim. Yapi meselesi biraz da. Benim icin bir kisi ya vardir ya yoktur. Verdigi sozlerle kesin bakmisim ilgisi de hosuma gitmisti. Her saat konusuyoduk. 158boy ... diyorum ya ben neyse onu derim diye karsimdakini de oyle sandim yanildim.boyun kac ki senin cok zayifsin demis sana? bu da sana ders olsun herkesin her dedigine inanma, cabuk da kaptirma kendini.
Netten gelen netten giderşukret böbreğin yerinde. gerisini salla. erkek bulunur böbrek bulunmaz.
ya valla salla ya, netten gelen netten gider. hayırlısı de.
alnında ne yazdıysa o.
Sorun tam olarak bu .tesekkur ederim. Yapi meselesi biraz da. Benim icin bir kisi ya vardir ya yoktur. Verdigi sozlerle kesin bakmisim ilgisi de hosuma gitmisti. Her saat konusuyoduk. 158boy ... diyorum ya ben neyse onu derim diye karsimdakini de oyle sandim yanildim.
Netten gelen netten gideroff hayirlisi ya ama insan bi kiriliyor yani. Oldu bitti gitti olmuyor acisi kaliyor, izi kaliyor. Ozguven de azaliyor.
Yuzume deseydi inan bu kadar kirici olmazdi insani salak yerine koyup yuzune gulup ayrilinca sen yoluna ben yoluma daha agir geldi
Valla o benim haddimi bildirdi. Yorum icin tesekkur ederim ama bi seyleri kabul etmek gerek. Bana da teklif eden oluyor begenmezsem kestirip atiyorum. Begenmek ZORUNDA degil ve begenmedigim kisiyi INANIN bende sevemiyorum yani benim icin bir albenisi olacak BEN onu anliyorum. Ama kizdigim nokta o kadar umut verip beni bir basima birakmasi. Gururumu ,duygularimi ,guvenimi linc etmesi. Her sey bu kadar basit olmamali ya. Olmadi ,begenmedin bari insani SALAK yerine koyma. Yuzume ayri arkamdan ayri yapmasaydin .o benim zor zamanlarimda karsima cikti yalnizligin dibini yasarken ben cekingen biriyimdir arkadas falan da yoktu o ara. Geldi girdi hayatima o kadar mutlu ettiki bulutlara cikardi sanki yeni bir dunya var dedi .biz olcaz dedi. Sonra pat diye birakti paramparca etti yok etti beni. Belki niye buna bu kadar anlam yukledin diceksiniz inanin benim de reddettigim ya da reddedildigim platonik iliskilerim oldu. Ama bu daha farkliydi insana UMUT verip verip ucurumdan atmak gibiydi. Hep diyorum dua et ki unutayim hatirladikca ah ım var sana .valla sıkma canını özguvenin de bir erkeğin iki de dudağının arasında olmasın please.
elalemin kırolarını başınıza adam etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?