• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

En güzeli bir gündüz uyutmamak başka çaresi yok gündüz uyuyup gece oyun istiyorsa böyle devam eder ben zor unutturdum gerçekten oturup agliyordum miyavliyordu oyun istiyordu gündüz de uyutmuyordu ayni

Çıkardım az önce çekyatın altından. Uyku sersemiydi, göbüşünü popişini mıncıklayarak ayıktırdım çok kötüyüm =)) Şimdi söyleniyor bana =)))

IMG_20200717_163042.webp

Bahcemizdeki anne kedi ve yavrusu.
1.kattaki komsunun balkonunda yatıyorlar, bahcede geziyorlar, onlar besliyormus birkaç yıldır, biz bazen biraz besliyoruz, tutabilirsek okşayıp seviyoruz.
Komsu, bizim beslememizi, destek olmamizi hatta sevmemizi pek istemiyor niyeyse.

Ne zaman yatağa çarşaf sersem yada koltuğa örtüyü örtmeye kalksam koşarak gelip altına girer ordan içinde oynayıp durur sizinkiler de yapıyor mu öyle :)

Eklentiler

• IMG_20200729_092059.webp
    IMG_20200729_092059.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 45
Ne zaman yatağa çarşaf sersem yada koltuğa örtüyü örtmeye kalksam koşarak gelip altına girer ordan içinde oynayıp durur sizinkiler de yapıyor mu öyle :)

Evet, koltuk örtülerini ve çarşafı o yatarken değiştiririm her seferinde uçarak gelir ve örtünün altındaki kabarıklıktan anlarım bunu =))

Sokakta görürsek cok seviyoruz ama eve alıp sahiplenme konusunu bilemedim kızlar ya... 😻

Arada kapiya- eve gelenlere böyle ikramda bulunuyoruz. Tuvaleti gelirse diye aklim çıkıyor:)
sokak kedisi bile olsa bir sorunu olmadığı sürece kum ya da toprak dışında bir yere asla tuvaletini yapmaz gömüp gizlemek ister çünkü endişe etmenize gerek yok kediler temizlik konusunda çok hassastır

sokak kedisi bile olsa bir sorunu olmadığı sürece kum ya da toprak dışında bir yere asla tuvaletini yapmaz gömüp gizlemek ister çünkü endişe etmenize gerek yok kediler temizlik konusunda çok hassastır
Teşekkür ederim bilgi verdiginiz icin, bunu öğrenmek icin yazmıştım ben de:)))😻

Back
X