- 7 Eylül 2016
- 704
- 781
- 103
- Konu Sahibi Serpilzorlu
-
amin demek istemiyorum çünkü bebeğimi 2 gün önce düşürdüğüm için can sıkıntısından da yazıyor olabilirim.Allahım böyle şeyleri dert edip üşenmeden gelip konu açacak rahatlığa beni de kavuştur
ay yok ben mübalağa yaptım, çok ağır anlamında :) bir de pazen nevresim geçirdim, pazen kumaş kaymaz pek bilirsiniz, daha da zorlaştırıyor işimi..Insanin nefesi kesilir yahu 60kilo yorgan mi olur,rahmetli anneannem en fazla 6kgdan yapardi,biraz abarttiniz bence.
İster hafif olsun, ister ağır ben beceremiyorum arkadaş!
Eşler ne güne duruyor, haklısınız sonuna kadar.
Hatta geçenlerde arkadaşımın hamileliği sebebiyle eşinin evi süpürdüğünü öğrendim, adam aynen 'süpürge erkek işi, o kadar ağır, bir de kuvvetli yapışıyor ki kadınlar nası yapıyor aklım almadı' dedi.
Ehh yünde zararlıymış demekki...:) Bel incitiyor insan baksanıza:)elyaf zararli
evet :Saa sizin evde nevresimleri siz mi degisiyorsunuz?
evde dinlendim ilk gün, bedenen bir sancim olmadı, ruhen yıprattı. evde boş boş oturacağıma yapayım dedim, pişman oldum açıkçasıIki gun once bebegini dusurdun dinlenmiyorsun da 60 kiloluk yorgana nevresim mi gecirmeye calistin ben sana daha ne diyeyim senin kendine vermedigin degeri baskasi mi verir.
Ev supermek, yer silmek, banyo wc fayans temizligi, ütüyü de erkek isine ekliyorum. Camasir yikayip asabilir de. Ozetle guc gerektiren hamallik her isi onlar yapmali. Kadin estetik gerektiren duzen isine bakmali, bi de yemek ve bulasik cunku bi erkegin sart surt gerektiren konulardaki temizligine guvenmemnevresim değiştirmek, çöp atmak, kavun karpuz kesmek,cam silmek, köfte yoğurmak, perde takmak, koltuk kılıfı çıkarıp takmak zaten erkek işi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?