NEVRESİM GEÇİRMEK ERKEK İŞİDİR... OFF

İster hafif olsun, ister ağır ben beceremiyorum arkadaş!
Eşler ne güne duruyor, haklısınız sonuna kadar.
Hatta geçenlerde arkadaşımın hamileliği sebebiyle eşinin evi süpürdüğünü öğrendim, adam aynen 'süpürge erkek işi, o kadar ağır, bir de kuvvetli yapışıyor ki kadınlar nası yapıyor aklım almadı' dedi.

Süpürge işi neden kadına yapışmış hiç anlayamadım ben, tabii ki erkek işi.
Nevresim geçirmek de öyle.

Evde bir erkek varken güç gerektiren şeyleri yapmam, evde yoksa da çoğunlukla gelmesini beklerim.

Biz orgutlensek nolucak. Ay siz orgutlenmisssiniz geciriyim hemen mi diyecek . İş sizde burda. Söyleyin gecirsin

Iki gun once bebegini dusurdun dinlenmiyorsun da 60 kiloluk yorgana nevresim mi gecirmeye calistin ben sana daha ne diyeyim senin kendine vermedigin degeri baskasi mi verir.

Zaten tek başınıza gecirmenize gerek yok ki. Akşam geldiğinde , söyleyin beraberce geçirin. Kadın işi diye bir şey yok ayrıca.
Kadınlar bunu kendi yapıyor.

Iki gun once bebegini dusurdun dinlenmiyorsun da 60 kiloluk yorgana nevresim mi gecirmeye calistin ben sana daha ne diyeyim senin kendine vermedigin degeri baskasi mi verir.
evde dinlendim ilk gün, bedenen bir sancim olmadı, ruhen yıprattı. evde boş boş oturacağıma yapayım dedim, pişman oldum açıkçası

150 cm olmanin avantajiyla:

Mutfak dolaplarina boyum ermegini ve mutfagimda tabure koyacak kadar bile yer olmadigi icin bulasik makinasinin yerlestirilmesi isi,

Coplerin tum cop kovalarindan toplanip atilmasi isi,

Utu masasini kurma, kaldirma, utu esnasinda su takviyesi, utulenenlerin bir yandan yerlestirilmesi isi

Pazar gunleri evi supurme isi

Ve tabiki nevresim degistirme kocamin gorevidir elimi bile surmem:)

Ne yapayim yahu, bende calisiyorum hal mi kaliyor:) hem adam 186 o dururken ben mi yapicam yani:)

nevresim değiştirmek, çöp atmak, kavun karpuz kesmek,cam silmek, köfte yoğurmak, perde takmak, koltuk kılıfı çıkarıp takmak zaten erkek işi..
Ev supermek, yer silmek, banyo wc fayans temizligi, ütüyü de erkek isine ekliyorum. Camasir yikayip asabilir de. Ozetle guc gerektiren hamallik her isi onlar yapmali. Kadin estetik gerektiren duzen isine bakmali, bi de yemek ve bulasik cunku bi erkegin sart surt gerektiren konulardaki temizligine guvenmem

Eşime yaptırdığım ev işleri isimli bir başlık açsam mi acaba bende?))
Yok hadi buraya yazayım.
1.çöpleri çıkarmak
2.nevresim geçirmek
3.ampul değiştirmek
4.genel tamir işleri
5.eve gelirken süt ekmek vb almak
6.annesinin çenesini kapatmak.
En önemlisi son madde.gerisini bende hallederim onsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…