- 28 Kasım 2010
- 42.501
- 141.168
- 798
- Konu Sahibi Serpilzorlu
-
Cigkoftedir oHepsini anladimda kofte niye erkek isi
Astım yoksa bişeyi tetiklemez ama sezeryan çocuklarında özellikle astım sorunu çok olduğu içintavsiye etmiyorlar.astımı tetikliyor yün yorgan özellikle çocuklara tavsiye etmiyor doktorlar..
ne güzel bi fikir bu, işe yarıyomu bariEsim de bugun banyoyu tuvaleti ovarken yorulma diye matkap makinasinin ucuna firca takmis... hah erkek isi diyordun guc gerektiren is sen yap diyordun ya. bak artik gerek yok artik kolay yaparsin diye birde dugmesine basiyor bak boyle calisiyor diyo hey ne akilli adam yahu.
Çiğ olanındansa erkek işi tabi
Gerçi benimki kadınlar daha iyi yapıyor bizim orda dio. Elleri daha soğuk olduğu için bulguru daha fazla şişirmiomuş. Ama güç kısmı erkeğe daha uygun, lezzeti az eksik olsun
Ben cigkofte icli kofte sadece restaurantta gordugum icin aklima gelmediCigkoftedir o
Ben made in guneydogu oldugum icinBen cigkofte icli kofte sadece restaurantta gordugum icin aklima gelmedi
Offff limitsiz cigkofteBen made in guneydogu oldugum icin
Gece yarisi yapilir cigkofte, erkekler yogurur kadinlara servis eder
Raki da olur yaninda hey yavrum bee
Soğuk soğuk terletiyor bide sanki o ya
Annem kullandırmazdı hasta eder diye ...
Hepsini anladimda kofte niye erkek isi
Cigkoftedir o
Bendeson maddeye bittim
Hava attilar bana cigkofte dediler ezdiler dedim biz parayla yiyoruz onu bilemedimbiz made in güneydoğu değilik ne edek
Hava attilar bana cigkofte dediler ezdiler dedim biz parayla yiyoruz onu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?