- 7 Eylül 2016
- 704
- 781
- 103
- Konu Sahibi Serpilzorlu
-
harikasınız vallahi :) en güzeli, ben işimden istifa ettim 2 aydır evdeyim. her şeyi ona yaptıramam, zaten ben evdeyim. baba evinde annem yapardı nevresim takma işini, ama baksanıza herkes kocasına yaptırıyormuş, yanlış öğrenmişim:)150 cm olmanin avantajiyla:
Mutfak dolaplarina boyum ermegini ve mutfagimda tabure koyacak kadar bile yer olmadigi icin bulasik makinasinin yerlestirilmesi isi,
Coplerin tum cop kovalarindan toplanip atilmasi isi,
Utu masasini kurma, kaldirma, utu esnasinda su takviyesi, utulenenlerin bir yandan yerlestirilmesi isi
Pazar gunleri evi supurme isi
Ve tabiki nevresim degistirme kocamin gorevidir elimi bile surmem:)
Ne yapayim yahu, bende calisiyorum hal mi kaliyor:) hem adam 186 o dururken ben mi yapicam yani:)
elyaf mııı sahte seylerle yatmak nedir ya pamuk ve yun varken
Ev supermek, yer silmek, banyo wc fayans temizligi, ütüyü de erkek isine ekliyorum. Camasir yikayip asabilir de. Ozetle guc gerektiren hamallik her isi onlar yapmali. Kadin estetik gerektiren duzen isine bakmali, bi de yemek ve bulasik cunku bi erkegin sart surt gerektiren konulardaki temizligine guvenmem
Esim nevresim degistirme isini eglenceli bir hale bile getiriyor:)harikasınız vallahi :) en güzeli, ben işimden istifa ettim 2 aydır evdeyim. her şeyi ona yaptıramam, zaten ben evdeyim. baba evinde annem yapardı nevresim takma işini, ama baksanıza herkes kocasına yaptırıyormuş, yanlış öğrenmişim:)
Eşime yaptırdığım ev işleri isimli bir başlık açsam mi acaba bende?))
Yok hadi buraya yazayım.
1.çöpleri çıkarmak
2.nevresim geçirmek
3.ampul değiştirmek
4.genel tamir işleri
5.eve gelirken süt ekmek vb almak
6.annesinin çenesini kapatmak.
En önemlisi son madde.gerisini bende hallederim onsuz
Ben o goruntuyu aksama kadar gorsem bana ceza olur adama degil :dütüyü severim garip bir şekilde keyifle yaptığım tek iş bile diyebilirim..
ben işime gelmeyen her işi güzelce yıkarım zaten üstüne en gıcık olduğum bulaşık mak boşaltma işi de bizde kendisine aittir:)
o da bazen oğlanın üstüne yıkıyor
bak mesela sabah bitki çayı hazırlamış posasını evyeye dökmüş pis adam
akşam geldi itinayla temizlettim bir daha aklına gelir çöpe döker..
fenamıyım evet fenayım akşama kadar bekledim bu dersi verebilmek için..
Uzun boy kasli kol falan noluyo ya halter mi kaldiriyo :dEsim nevresim degistirme isini eglenceli bir hale bile getiriyor:)
Malzemeleri sayiyorum:
Bir adet uzun boylu koca
İki adet kasli kol
Bir takim taze utulenmis nevresim
Yastik yorgan
İsleme bir opucukle basliyoruz. Bu opucuk isin puf noktasi, nevresimin dogru sekilde yerlestirilmesi icin cok onemli
Diyerek bir de rusvet aliyo serseri:)
+1150 cm olmanin avantajiyla:
Mutfak dolaplarina boyum ermegini ve mutfagimda tabure koyacak kadar bile yer olmadigi icin bulasik makinasinin yerlestirilmesi isi,
Coplerin tum cop kovalarindan toplanip atilmasi isi,
Utu masasini kurma, kaldirma, utu esnasinda su takviyesi, utulenenlerin bir yandan yerlestirilmesi isi
Pazar gunleri evi supurme isi
Ve tabiki nevresim degistirme kocamin gorevidir elimi bile surmem:)
Ne yapayim yahu, bende calisiyorum hal mi kaliyor:) hem adam 186 o dururken ben mi yapicam yani:)
Ben o goruntuyu aksama kadar gorsem bana ceza olur adama degil :d
Ben de yillardir elyaf kullaniyodum bi doktor yakinim yun yorgan ovup durdu degistirdim, kokusuna agirligina alistim bi sekilde, bosa mi alistim yoksabende 4 tane yün yorgan vardı 5 sene öncesine kadar ama ceset gibi 4 yorgan.. ben her hafta hatta bazen haftada 2 nevresim değiştiririm, temiz nevresimde uyumak bende antidepresan etkisi yapıyoro yorganları nevresime geçireceğim diye 4-5 diskim kaydı sanırım neyse ki çocukların yüne de alerjileri çıktı da ev halkı olarak elyafa geçip hak yolu bulduk, şiddetle öneririm
şimdi nevresim değiştirmek çocuk işi.. elyaf, yorganda kalite, elyaf
Ben de yillardir elyaf kullaniyodum bi doktor yakinim yun yorgan ovup durdu degistirdim, kokusuna agirligina alistim bi sekilde, bosa mi alistim yoksa
Ya bana oyle isler kocaya annelik yapmak gibi geliyo, adam egitmeyi sevmiyorum pekahha ben yatağın yanına çıkarıp attığı çoraplarını itina ile gardropta katlı kıyafetlerinin üstüne koymuş biriyim.. şerbetliyim o konuda..
bir musibet bin nasihattan iyidir..
Ben de yillardir elyaf kullaniyodum bi doktor yakinim yun yorgan ovup durdu degistirdim, kokusuna agirligina alistim bi sekilde, bosa mi alistim yoksa
Hemen bu gece elyaf yorgana donucem. Bahane ariyomusum :dasude çok dikkat et, en ufak bir tıkanmada yorganı yolla.. o astımı bir tetikliyor aman allahım.. gerçi şimdiki yünler anti alerjik olabilir benim ki bir hayli eski yündü..
bende bir tane de deve tüyü var. tavsiye ederim. ama astımı tetikler mi bilemiyorum. araştırmak lazım.Hemen bu gece elyaf yorgana donucem. Bahane ariyomusum :d
Astim yok bende zaten. Ilk kez duydum deve tuyu deneyeyimbende bir tane de deve tüyü var. tavsiye ederim. ama astımı tetikler mi bilemiyorum. araştırmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?