NEVRESİM GEÇİRMEK ERKEK İŞİDİR... OFF

harikasınız vallahi :) en güzeli, ben işimden istifa ettim 2 aydır evdeyim. her şeyi ona yaptıramam, zaten ben evdeyim. baba evinde annem yapardı nevresim takma işini, ama baksanıza herkes kocasına yaptırıyormuş, yanlış öğrenmişim:)

elyaf mııı sahte seylerle yatmak nedir ya pamuk ve yun varken

Çoğu zaman doğal ürünler tercih edilmeli ama bazı durumlarda yapaylar doğallardan daha az zararlı olabiliyor. Örneğin mayt (akar) alerjiniz varsa elyaf daha çok tavsiye ediliyor. Maytlar yün, pamuk, kaz tüyünü daha çok seviyorlarmış. Bir de yün alerjisi olanlar da olabiliyor.

Erkekler askerde Jilet gibi Yatak yapmayi ogrenir der eşim.. öyle miii dedim o iş ona ait:) ranzanin üstüne çıkıp nevresim takarlarmis firliyor yatağın üstüne 2 dk da hallediyor..

Geçmiş olsun düşük yasamissiniz dinlenin ağır gelen işi yapmayın.. ese devredin..

ütüyü severim garip bir şekilde keyifle yaptığım tek iş bile diyebilirim..
ben işime gelmeyen her işi güzelce yıkarım zaten üstüne en gıcık olduğum bulaşık mak boşaltma işi de bizde kendisine aittir:)
o da bazen oğlanın üstüne yıkıyor
bak mesela sabah bitki çayı hazırlamış posasını evyeye dökmüş pis adam
akşam geldi itinayla temizlettim bir daha aklına gelir çöpe döker..
fenamıyım evet fenayım akşama kadar bekledim bu dersi verebilmek için..

Esim nevresim degistirme isini eglenceli bir hale bile getiriyor:)

Malzemeleri sayiyorum:
Bir adet uzun boylu koca
İki adet kasli kol
Bir takim taze utulenmis nevresim
Yastik yorgan

İsleme bir opucukle basliyoruz. Bu opucuk isin puf noktasi, nevresimin dogru sekilde yerlestirilmesi icin cok onemli

Diyerek bir de rusvet aliyo serseri:)

son maddeye bittim

Ben o goruntuyu aksama kadar gorsem bana ceza olur adama degil :d

bende 4 tane yün yorgan vardı 5 sene öncesine kadar ama ceset gibi 4 yorgan.. ben her hafta hatta bazen haftada 2 nevresim değiştiririm, temiz nevresimde uyumak bende antidepresan etkisi yapıyor o yorganları nevresime geçireceğim diye 4-5 diskim kaydı sanırım neyse ki çocukların yüne de alerjileri çıktı da ev halkı olarak elyafa geçip hak yolu bulduk, şiddetle öneririm

şimdi nevresim değiştirmek çocuk işi.. elyaf, yorganda kalite, elyaf

Uzun boy kasli kol falan noluyo ya halter mi kaldiriyo :d

45 kiloyum boyum 1.65, yorganim yun yorgan tek basima iki dkkada degistiriyorum

Nevresimi ters cevir yorganin iki tarafindan tuttur gecirirken duz sekilde cikiyo iste

+1
Buna balkon yıkamayı da ekleyeyim bende :))

Ben de yillardir elyaf kullaniyodum bi doktor yakinim yun yorgan ovup durdu degistirdim, kokusuna agirligina alistim bi sekilde, bosa mi alistim yoksa

Ben de yillardir elyaf kullaniyodum bi doktor yakinim yun yorgan ovup durdu degistirdim, kokusuna agirligina alistim bi sekilde, bosa mi alistim yoksa

asude çok dikkat et, en ufak bir tıkanmada yorganı yolla.. o astımı bir tetikliyor aman allahım.. gerçi şimdiki yünler anti alerjik olabilir benim ki bir hayli eski yündü..

Çene kaslarım nasıl güzel gelişmişse el ve kol kaslarım tam tersi hiç gelismemis

O yüzden yatak yorgan işleri zaten hep esimdedir.bir tek yastık yüzü geçirebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…