neyapacağımı şaşırdım

zaten iyi bir insan olduğu için kardeşlerinin bu kötü tutumunu göremiyor.

Belki sen söyledikce eşin kendine yediremiyodur inattan bile yapiyo olabilir. Bence bi birak hic yorum yapma bakalim. Konu acilirsa da onlar senin kardeslerin sen daha iyi bilirsin ne yapman gerektigini, ben de arkandayim gibi biseyler soylersen bence kendiliginden anlayacak esin durumu ve uzaklasacak. O simdi kardeslerinin yaptıklarından cok senin dediklerine odaklanmis ve kendine yediremiyo gibi geldi.

ben söyleyince öfkeleniyor sanki olmayan şeyleri söylüyormuşum gibi tepki veriyor daha önceleri hep arkasında oldum sadece izledim ama değişen bişey yok kendisi canı sıkılınca şöyleler böyleller diyor sıkıntıısını anlatıyor ama ben söyleyin ce kavga çıkıyor onların gerçek yüüznü asla göremyr allahtan öyle onlara çok değer vermiyor normal davranıyr ama onlar normal davranmayı bile haketmiyorlar çocuğumn düştüğüne sevindiler ya kendileri daha yeni evli çocuk istiyorlar onlarında yok daha ama hissettim üzülmeyi bırak sevindiler ben neden iftira edyimm öyle değilmi zaten kendi acım bana yeter

Tamam işte madem boyle hem kendi sikayetci yani olanlarin farkında hem de siz soyleyince kavga cikiyor. Biraz sabredip kendi haline birakarak cozeceksiniz bunu bence. Siz bisey demeyin bi deneyin. O soylendiginde de ne arka cikin ne savunun sen bilirsin uzulme falan diye kotulemeden avutun. O zaten onlardan sogur zamanla sizin deateginizle size tutunur.

öyle ama eşim onlardan az yakınlık görnce biraz zaan geçince herşeyi unutuyr yine aynı şeyler yaşanıyr defalarca oldu artık ben tepki veriyorum baskı yapıyorumda biraz daha aklı başına geliyor gibi ama eşimn huyu bu onlar neyaparsa yapsın hayatımzda olmaya devam edecekler tüm kötü niyetleriyle

İnsanlardan çok fazla beklenti içerisine girmişsin..Eşin kaynına cansu gelsin diyene kadar,sen eltini arayıp rica edebilirsin.Bu sizin samimiyet derecenizle alakalı.Diğer konuda,kalp krizi geçirdiğini söyleyen bunu nerden uydurmuşta söylemiş.İnanmamışlardır.Böyle birşey olsa,herhalde haber verirsiniz birilerine.
Kayınların görümcelerin haklıdır demiyorum.Ama eşinel onlar arasındaki problem.İster görüşür,ister görüşmez.Dikkate almıyor demek ki eşin.Nihayetinde ne kadar kötü olsa da kardeşler.Bi kardeş umursamaz,bir diğeri daha düşkün olur kardeşine.Sen de dikkate alma ve aramadılar yapmadılar gibi beklentilere girme.

Kardeşler arasındaki duumlara bu derece müdahil olmayın, bir adım geride durun. Herkesin aile bağları farklıdır kendi aile bağlarınıza bakarak değerlendirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…