• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neyapacağımı şaşırdım

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
arkadaşlar öncelikle ben yeni düşük yaptım üzerimde hala acısını taşıyorum piskolojim altüst oldu allah beterinden saklasın çok yıkıldım aşıalamayla olmuştu 3 yıldan sonra

neyse bu ayrı bir konu asıl canımı sıkan konuya geçeyim

ben eşimle severek evlendim halada çok seiyorm o ebnim herşeyim ona yapılan haksızlıklar beni bu denli üzerken eşimin bu durumu normla görmesi beni çıldırtıyor

sorun eşimin biyolojik kardeşleri biyolojik diyorum çünkü

asla gerçek bir kardeş gibi davranmadılar eşime hiçbirzaman gerçek kardeş gibi davranmayı geç düşmanca tavırlar sergilediler 40 kat yabancı elgibiydiler hep

hiçbirzaman faydaları (manevi maddi her anlamda)olmadığı gibi hep eşimi beni üzen haraketleri oldu

ne yaptılar diye sorsanız anlatmaya kalksam tek tek 20 sayfa garanti olur

sadece son yaptıklarını örnekliyeceğim( eşim en büyükleri ailenin)abileri yani

kaynımdan başlayayım bebeğimizin düştüğü gün doktordan çıktık eşim kaynımı aradı ben deli gibi ağlıyorum eşimde ağlıyor durumu söyledi cansu budurumda yalnız kalmasın eşini getir yanında dursun benim işe geçmem lazım dedi (aynışehirdeyiz yakın sayılırız )bakarız dedi teli kapadı gelmeyi boşver tekrar aramadı bile 1 hafta sonra aradı eşimde canı sıkıldı açmadı teli msj atmış aradım açmadın dahada aramam diye

kızkardeşi de aynı semtte oturuyoruz evimiz yakın sayılır evler birbirini rahat görüyor

bizim işyerimiz var bu düşük olayından önce işyerini kapatıp annemlere gitmiştk annemler başka şehirdeler

işyeri kapalı olduğundan mahallede allah korusun eşimden için kalp rahatsızlığı geçirmiş ondan işyeri kapalı demiş görümceme birisi öyle birşey yokta kim demişse neyse görümcem bakmış ışıklar sönük bizim böyle birşeyde duymuş o gün aramamış da 1 gün sonra biz eve geldik arıyor ışığı görüyor bu nasıl bir kardeşlik ya hiçmi korkmaz insan abime bişey mi oldu diye 1gün sonra arıyor o da başı sıkışırsa bizi arıyor ya ondan yani

ben bunları söyleyince onların yüzüne bakmam şu saatten sonra deyince tartışma çıkıyor evde eşim onları kayırmasada böyle hain insanlardan kardeşim diye konuşuyor kkardeş kerdeşe silah çeker geri kucaklar diyor bende diyorum evet gerçek kardeşlikler için bu böyle bu insanların bize asla dost olmadığını görmeeyecek kadar kör
ben buddua ettim sinirden kendide senin kardeşlerin öyle olsun diyor hala benim kardeşlerim beni geç kendine bile öz kardeşten daha can davranıyorlar
budurumu kaldıramıyorum konuşunca eşim bağırıp çağırıyor bukonuda neyapmalıyım

şunuda belirteyim gerçekten onların davranışında %1 kardeşce tavır görsemm ben eşime iyi ol diye baskı yaparım neden kötü olsunlar isteyyem ki neden eşim üzülsün isteyymki

kardeşlik sadece aynı kandan olmakmı

eşimin buduruma bu denli sakin bakmasına tahamül edemyiorum enayi gibi hissediyorum eşimide kendimide
1 qy sonra bieşy olmamaış gibi davranır emnm çünkü defalarce öyle oldu nitekim

buarada bu bahssetiğim insnaların 1 si 34 diğeri 31 yaşında yani öyle cahil yaşlarda falanda değiller

cnm sıkma canını.. insanlar acımasız.. bazen 7 kat el daha dost oluyor insana... bebegın ıcın uzuldum :( ama n ıyısını Rabbim bilir... bakarsın çok yakındadaıdr yeni bebiş... umudunu yitirme ve kimse için üzülme.. aglıgını eşini yuvanı dusun calış cabala.... mutlaka kötülük gördüklerim bir gün kapına muhtac olur sakın unutma

Eşin halinden memnun anlaşılan Yada kardeşlerini öyle kabullenmiş
kardeşlik görmediğinden tuaf gelmiyor sanırım onların tavırları
asla onlara yuvasından benden daha çok değer vermez hketmediklerini bilir ama buşekilde sorun oluyor aramızda neden budrum beni bukadar üzerken kendisi görmezden gelmek istiyor ayrıca eşim kötü bir insan olsa anlarım ama karıncayı bile incitmez

cnm sıkma canını.. insanlar acımasız.. bazen 7 kat el daha dost oluyor insana... bebegın ıcın uzuldum :KK43: ama n ıyısını Rabbim bilir... bakarsın çok yakındadaıdr yeni bebiş... umudunu yitirme ve kimse için üzülme.. aglıgını eşini yuvanı dusun calış cabala.... mutlaka kötülük gördüklerim bir gün kapına muhtac olur sakın unutma
sağol canım inşallah bebiş benim için ilaç olur ama yok işte
canım çok kötülük yaptılar ben defalarca kapımı açtım ama artık yetti yani eşimde hala onlardan vazgeçmiyor böyle kardeş olacağına hiç olmasınlar öyle değilmi yani ben bunları söylerken eşim öfkeleniyor sanki onlar bunları yapmamışlarda ben iftira ediyormuşum gibi tepki veriyor bende sinirlenip ortalığı yıkıp döküyorm

canım sen ne dersen de onlar eşinin kardeşi olduğu için eşinin kafasında ne yapsalar kötü niyetle yapmamışlardır,veya baska bişey olmuştur gibi düşünecek hep..ve sen canını sıktığınla kalacaksın malesef:(sen eşine üzülüyorsun aslında nasıl göremiyor bu durumu diye anlıorum ama sen böyle sert çıkarsanda kardeşlerine kızmadığı gibi sana kızacak hep.bosver,görecekse kendi görsün.ısrarla görmek istemiyorsa da demekki böyle mutlu oluyor.hıc canını sıkma sn.zaten duygusal bı zamandasın.bırde bunları dert etme.
beddua da etmeyin birbirinize,Allah korusun tutar falan..sonra vicdan azabı..

arkadaşlar öncelikle ben yeni düşük yaptım üzerimde hala acısını taşıyorum piskolojim altüst oldu allah beterinden saklasın çok yıkıldım aşıalamayla olmuştu 3 yıldan sonra

neyse bu ayrı bir konu asıl canımı sıkan konuya geçeyim

ben eşimle severek evlendim halada çok seiyorm o ebnim herşeyim ona yapılan haksızlıklar beni bu denli üzerken eşimin bu durumu normla görmesi beni çıldırtıyor

sorun eşimin biyolojik kardeşleri biyolojik diyorum çünkü

asla gerçek bir kardeş gibi davranmadılar eşime hiçbirzaman gerçek kardeş gibi davranmayı geç düşmanca tavırlar sergilediler 40 kat yabancı elgibiydiler hep

hiçbirzaman faydaları (manevi maddi her anlamda)olmadığı gibi hep eşimi beni üzen haraketleri oldu

ne yaptılar diye sorsanız anlatmaya kalksam tek tek 20 sayfa garanti olur

sadece son yaptıklarını örnekliyeceğim( eşim en büyükleri ailenin)abileri yani

kaynımdan başlayayım bebeğimizin düştüğü gün doktordan çıktık eşim kaynımı aradı ben deli gibi ağlıyorum eşimde ağlıyor durumu söyledi cansu budurumda yalnız kalmasın eşini getir yanında dursun benim işe geçmem lazım dedi (aynışehirdeyiz yakın sayılırız )bakarız dedi teli kapadı gelmeyi boşver tekrar aramadı bile 1 hafta sonra aradı eşimde canı sıkıldı açmadı teli msj atmış aradım açmadın dahada aramam diye

kızkardeşi de aynı semtte oturuyoruz evimiz yakın sayılır evler birbirini rahat görüyor

bizim işyerimiz var bu düşük olayından önce işyerini kapatıp annemlere gitmiştk annemler başka şehirdeler

işyeri kapalı olduğundan mahallede allah korusun eşimden için kalp rahatsızlığı geçirmiş ondan işyeri kapalı demiş görümceme birisi öyle birşey yokta kim demişse neyse görümcem bakmış ışıklar sönük bizim böyle birşeyde duymuş o gün aramamış da 1 gün sonra biz eve geldik arıyor ışığı görüyor bu nasıl bir kardeşlik ya hiçmi korkmaz insan abime bişey mi oldu diye 1gün sonra arıyor o da başı sıkışırsa bizi arıyor ya ondan yani

ben bunları söyleyince onların yüzüne bakmam şu saatten sonra deyince tartışma çıkıyor evde eşim onları kayırmasada böyle hain insanlardan kardeşim diye konuşuyor kkardeş kerdeşe silah çeker geri kucaklar diyor bende diyorum evet gerçek kardeşlikler için bu böyle bu insanların bize asla dost olmadığını görmeeyecek kadar kör
ben buddua ettim sinirden kendide senin kardeşlerin öyle olsun diyor hala benim kardeşlerim beni geç kendine bile öz kardeşten daha can davranıyorlar
budurumu kaldıramıyorum konuşunca eşim bağırıp çağırıyor bukonuda neyapmalıyım

şunuda belirteyim gerçekten onların davranışında %1 kardeşce tavır görsemm ben eşime iyi ol diye baskı yaparım neden kötü olsunlar isteyyem ki neden eşim üzülsün isteyymki

kardeşlik sadece aynı kandan olmakmı

eşimin buduruma bu denli sakin bakmasına tahamül edemyiorum enayi gibi hissediyorum eşimide kendimide
1 qy sonra bieşy olmamaış gibi davranır emnm çünkü defalarce öyle oldu nitekim
Her ne yaşanırsa yaşansın kardeşlerine sırtını dönemiyor belli ki. Siz de müdahale etmeyin, yorum yapmayın. Kendi haline bırakın adamı.

birde ben aşılaama oldum biraz annem biraz kardeşim kaldı yanımda sırayla

kardeşim yanımdayken kaynımlar misafirliğe geldiler kardeşim yemek yapamz kalktım kasık sancım olduğu halde yemek vs yaptım ayakta dolaştım o halde

hamileolduğumu öğrendik düşük tehilkem vardı
kaynımlar yemeğe geldiler lekem geliyor sancım var o halde eltim affedersinz k....çını kaldırmıyor yerinden ben hizmet ediyorum salak gibi eşim evde yokto ama adam ne bilsin kadının bana yardımcı olmadığını inşallah bieşeyolmaz bebeğime korkuyorum diyorum biryandan bulaşık yıkkıyorum sandalyeye oturmuş ağzının ucuylada olsa inşallah bişey olmaz demiyor ya düşmesini ister gibi tavırlar sergiliyor faydalarını geç birde zararları oldu bana heranlamda herzaman

canım sen ne dersen de onlar eşinin kardeşi olduğu için eşinin kafasında ne yapsalar kötü niyetle yapmamışlardır,veya baska bişey olmuştur gibi düşünecek hep..ve sen canını sıktığınla kalacaksın malesef:KK43:sen eşine üzülüyorsun aslında nasıl göremiyor bu durumu diye anlıorum ama sen böyle sert çıkarsanda kardeşlerine kızmadığı gibi sana kızacak hep.bosver,görecekse kendi görsün.ısrarla görmek istemiyorsa da demekki böyle mutlu oluyor.hıc canını sıkma sn.zaten duygusal bı zamandasın.bırde bunları dert etme.
beddua da etmeyin birbirinize,Allah korusun tutar falan..sonra vicdan azabı..

haklısın ama elimde olmuyor haksızlığa tahamül edemiyorum eşimi salak gibi görmelrine tahamül edemiyorm eşime üzülüyorum tabikide kendim için 1 üzülüyorsam eşim için 1000 üüzülüyrm sonuçta ben el kzııyım benimle iyi olmak zorunda değiller ama
abileri onlar neyapsalarda atmıyor ama onlar eşime birşey olsa allah korusun umursamazlar bile nitekimde kanıtladılar bunu eşimde bazan bunlar nasıl insan diyor onların tavırlarınından yakınıyor ben söyleyince problem oluyor ama bayramda onların yüzünden eşimle kavga ettik lekem gelmeye başladı zaten hala görmüyor bu insnaların zarardan başka birşye olmadığını

inan bana isterdimki gerçekten kardeş gibi kardeşolsunlar ama yok eşimin anne babsı yok kimsesi olmasınmı dedim hep görmezden geldim ama yok olmuyor takıyorum elimde olmadan

Her ne yaşanırsa yaşansın kardeşlerine sırtını dönemiyor belli ki. Siz de müdahale etmeyin, yorum yapmayın. Kendi haline bırakın adamı.
kendi haline 3 yıldr bıraktım hep
ama kardeş değil düşmanlar adeta nasıl duyarsız kalayım benim sevdiğim adam o görmeyebilir gerçeklei ama ben görüp üzülüyorum elimde olmadan

birde ben aşılaama oldum biraz annem biraz kardeşim kaldı yanımda sırayla

kardeşim yanımdayken kaynımlar misafirliğe geldiler kardeşim yemek yapamz kalktım kasık sancım olduğu halde yemek vs yaptım ayakta dolaştım o halde

hamileolduğumu öğrendik düşük tehilkem vardı
kaynımlar yemeğe geldiler lekem geliyor sancım var o halde eltim affedersinz k....çını kaldırmıyor yerinden ben hizmet ediyorum salak gibi eşim evde yokto ama adam ne bilsin kadının bana yardımcı olmadığını inşallah bieşeyolmaz bebeğime korkuyorum diyorum biryandan bulaşık yıkkıyorum sandalyeye oturmuş ağzının ucuylada olsa inşallah bişey olmaz demiyor ya düşmesini ister gibi tavırlar sergiliyor faydalarını geç birde zararları oldu bana heranlamda herzaman
kocana şikayet etme,ama böyle bir durumda da sende yat aşağı ya yapsınlar beraber yiyin yemeği ya da herkes aç kalsın:)sıkıyorsa onlar seni kocana şikayet etsin,sende o zaman dersın durumumu biliosun yapamıorum die..

kocana şikayet etme,ama böyle bir durumda da sende yat aşağı ya yapsınlar beraber yiyin yemeği ya da herkes aç kalsın:)sıkıyorsa onlar seni kocana şikayet etsin,sende o zaman dersın durumumu biliosun yapamıorum die..
eşim ben yapmasaydımda bana laf söylemezdi ama benim salaklığım yapmasaydım işte iyi gelinim ya kendime laf söyletmeycğm sözde nekadar iyisem onların gözünde

haklısın ama elimde olmuyor haksızlığa tahamül edemiyorum eşimi salak gibi görmelrine tahamül edemiyorm eşime üzülüyorum tabikide kendim için 1 üzülüyorsam eşim için 1000 üüzülüyrm sonuçta ben el kzııyım benimle iyi olmak zorunda değiller ama
abileri onlar neyapsalarda atmıyor ama onlar eşime birşey olsa allah korusun umursamazlar bile nitekimde kanıtladılar bunu eşimde bazan bunlar nasıl insan diyor onların tavırlarınından yakınıyor ben söyleyince problem oluyor ama bayramda onların yüzünden eşimle kavga ettik lekem gelmeye başladı zaten hala görmüyor bu insnaların zarardan başka birşye olmadığını

inan bana isterdimki gerçekten kardeş gibi kardeşolsunlar ama yok eşimin anne babsı yok kimsesi olmasınmı dedim hep görmezden geldim ama yok olmuyor takıyorum elimde olmadan
canım bende buna benzer bi durum yaşadım,sen ne dersen de eşin birde iyi niyetliyse kötü düşünmez haklarında.yetmiyor gibi birde kızıştırıosun diye sana kızar..haklısın kızmakta ama sen kendınden tavız verme,ezdırme de kendini.bırak eşin görsun..yapacagın başka birşey yok:(
kocana sarıl,birbirinizi çok sevin,onu bunu da kafanıza takmayın.güzel güzel bebişleriniz olsun hayırlısıyle inş.:)

canım bende buna benzer bi durum yaşadım,sen ne dersen de eşin birde iyi niyetliyse kötü düşünmez haklarında.yetmiyor gibi birde kızıştırıosun diye sana kızar..haklısın kızmakta ama sen kendınden tavız verme,ezdırme de kendini.bırak eşin görsun..yapacagın başka birşey yok:KK43:
kocana sarıl,birbirinizi çok sevin,onu bunu da kafanıza takmayın.güzel güzel bebişleriniz olsun hayırlısıyle inş.:)
peki eşimin onlarla tekrar görüşeceği kesin çünkü benzer birsürü olaylar yaşandı hala hayatımızı zehiretmeye devam ediyorlar örnekde görüldüğü üzere

ben napacağım onlar benim en kötü günümde bu şekilde davranan insnalar nasıl evime kabuledip hiçbirşey yok gibi davranacağım bu konuda nasıl davranmalıyım

peki eşimin onlarla tekrar görüşeceği kesin çünkü benzer birsürü olaylar yaşandı hala hayatımızı zehiretmeye devam ediyorlar örnekde görüldüğü üzere

ben napacağım onlar benim en kötü günümde bu şekilde davranan insnalar nasıl evime kabuledip hiçbirşey yok gibi davranacağım bu konuda nasıl davranmalıyım

eşimle bu konuda tartıştık çok kötü 2 gün önce ben yeter artık gideceiğim dedim eşim yalvardı ağladı geri barıştıkk birbirimiza çok bağlıyız ama hep bu konularda tartışma yaşıyoruz birde benm kardeşliğimden örnek veriyor yarın sende kötü olursan bende aynısını sana yapacığm diyor kendi kardeşliğiyle aynı kefede görüyor gerçek kardeş gibi olsalar bu derece gözüme gelmez kardeşlik kavramını bilmiyor zavallım nerden bilsin böyle kardeşleri olursa herkesi aynı zannedyor

Her zaman kabul etmeyeceksin
Geldikleri zaman da herseyi asgari yapacaksin. Esine de soyle bundan sonra o varken misafir kabul edin agrilarim var de yardim etmen lazim de. Gorgu kurallari cercevesinde hosgeldiniz nasilsiniz de gerisini esin ugrassin , bu esler yuzunden dengesiz insanlarla muhattap olmak zorunda kaliyorux

bende yakın bi arkadaşıma danışmıştım o bana politik olacaksın demişti.yanı ne kadar gıcık da olsan saygıda kusur etme,suratsızca davranma ki eşin sen böyle böyle yapıosun kardeşlerime deyıp sende suç aramasın..bizim gibi insanlara bunu yapmak zor.bende sevmediğim insana asla gulemem fakat dusununce mantıklı.sen kusursuz davrankı esın de onların gercek yuzunu gorsun..

bende yakın bi arkadaşıma danışmıştım o bana politik olacaksın demişti.yanı ne kadar gıcık da olsan saygıda kusur etme,suratsızca davranma ki eşin sen böyle böyle yapıosun kardeşlerime deyıp sende suç aramasın..bizim gibi insanlara bunu yapmak zor.bende sevmediğim insana asla gulemem fakat dusununce mantıklı.sen kusursuz davrankı esın de onların gercek yuzunu gorsun..
canım 3 yıldır hep neyaparlarsa yapsınlar saygısızlık yapmadım yüz çevirmedim politik olmaya çalıştım ama artık yetti yani eşimde hep o yönden beni haklı buldu zaten senn suçun yok dedi herşeyin farkında ama görmezden gelmeye çalışyır buda beni deli ediyor

Her zaman kabul etmeyeceksin
Geldikleri zaman da herseyi asgari yapacaksin. Esine de soyle bundan sonra o varken misafir kabul edin agrilarim var de yardim etmen lazim de. Gorgu kurallari cercevesinde hosgeldiniz nasilsiniz de gerisini esin ugrassin , bu esler yuzunden dengesiz insanlarla muhattap olmak zorunda kaliyorux
zaten gerek kalamdı bebeğimi el birliğiyle düşürmeyi başardılar canım bundna sonrada evime kabuletmyi düşünmüyorm eşimde zorlarsamuhatap olmam gelsin otursunlar başım ağrıyor deyip çekilirim odama

Back
X