neydi bu simdi sabah sabah

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.021
158
esim ise giderken camdan bakiyodum. alt katima yeni bi alie tasindi surekli kapi carpis sesi geliyor asagidan bayanda camdan bakiyodu bende konusurum diye gunaydin diye seslendim dondu gunaydin ya bi sey dicem dedi buyrun dedin gece cok gurultu geliyo da ayak sesi falan biraz sessiz olur musunuz dedi evde kedim var alti aylik geceleri cok kosuyor onun icin dedi sanirim ama o kadar gider mi ses eger oysa giden ben nasil engellerim ama bu gece 12 de yattik 5 de kalktik diger gecelerde iki haftadir esim gececiydi ben yanlizdim bunlar geleli uc hafta oldh anlayamadim. aslinda brnde kapilari yavas kapatmalarini soyllicektim ama neyse

Çok kibar birisiniz sanırım.
Siz de bir daha uyarmaya kalkarsa bunu söyleyin ama tekrar konu açılmadan bir şey söylemeyin bence.
Bazı insanlar gerçekten çok kaba.

Çok kibar birisiniz sanırım.
Siz de bir daha uyarmaya kalkarsa bunu söyleyin ama tekrar konu açılmadan bir şey söylemeyin bence.
Bazı insanlar gerçekten çok kaba.

anlamadim ayak sesi nasil gidiyl tamam bazen kedim kapilari itiyor bisiler dusuruyo ama o zaman bende uyanip uyariyorum ki bu gece hic bi sey dusmedi ama onlar geldikleri ilk gunden beri kapi carpma bilmem ne sesleri dusunuyorjm da bu sabah sadece esim haxirlanirkn telefonu yere dusurdu bi de ben kahvalti hazir diye seslendim saat 5 ti bilemedim ya

biri bir uyarı yapınca, " amaaa sende böyle yapmıştınn" gibisinden tripler ilkokulda kaldı. toplu yaşıyoruz, insanlar birbirini uyarabilir, bunda kafaya takılacak bir şey yok.

Ne olursa olsun, önce bir tanışmak gerekir diye düşünüyorum.
Komşuluk diye bir şey kalmamış, kimse kimsenin yüzüne bakmıyor, siz günaydın demişsiniz.
Bu onların kabalığı her neyse.
Aşağıdan kapı sesleri geldiğine göre, belki sizden de en ufak sesler gidiyor olabilir.
Bu kadar kafanıza takmayın boş verin, dünyada çeşit çeşit insan var her birinin dediğine takılıp, hareket edeceksek yandık.

valla bende tanisalim diye dusuyodum ama bosverdim artik bu lafindan sonra

biri bir uyarı yapınca, " amaaa sende böyle yapmıştınn" gibisinden tripler ilkokulda kaldı. toplu yaşıyoruz, insanlar birbirini uyarabilir, bunda kafaya takılacak bir şey yok.

hanimefendiye ben sadece tamam dedim sizde kapiyi carpiyosunuz diye diyaloga girmedim canim

Terlikle yuruyorsaniz ondan olabilir. Kedinin sesinin gidecegini dusunmuyorum yumusak yumusak patisi minnosun zaten nasi ses yapsin teyzesiii deseydiniz. Yan daireden geliyordur yada alttan, karistiriyordur kadin.

Niye bu kadar yadırganmış anlamadım. Kadın insanca uyarısını yapmış. Gayet doğal bir şey. Bunda kabalık yok. Kadın uyardı diye sinirleneceğinize geceleri adımlarınıza dikkat edersiniz. Bazen insan gürültü yaparak yürüdüğünün farkında olmaz, benim kardeşim mesela.
Orası apartman, insanlar rahatsızlık gördüğü zaman tabii ki komşuları uyarmalılar, uyarabilmeliler. Siz de kapı çarpma meselesini söyleseydiniz. Söylediniz de lafı ağzınıza mı tıktı? Yoo. Tıksaydı kaba olurdu. Belki o da kendi verdiği rahatsızlığın farkında değil ve o da uyarılmalı.

Kadın sizi haklı olarak düzgünce uyardı diye tanışmayı düşünmüyorsanız tanışmayın zaten.

işte sizin dediğiniz gibi sizde kapıyı hızlı kapatıyorsunuz hafta sonu uykumdan sıçradım desem üste çıkmak olarak algılayacaktı canım

Sessizkalırsan önünü alamaszın valla bende kapı sesnden rahat edemyorm deseydn. Kira die gavurn malı sayıp hor kullnmayn deseydın

Terlikle yuruyorsaniz ondan olabilir. Kedinin sesinin gidecegini dusunmuyorum yumusak yumusak patisi minnosun zaten nasi ses yapsin teyzesiii deseydiniz. Yan daireden geliyordur yada alttan, karistiriyordur kadin.

yok hayatım şu havlu ev ayakkabıları var ya peluş gibi bi şey ben onsuz yere basamam eşimde çorap bile giymiyo zaten

Sessizkalırsan önünü alamaszın valla bende kapı sesnden rahat edemyorm deseydn. Kira die gavurn malı sayıp hor kullnmayn deseydın

dilimin ucuna geldi de canım şimdi üste çıkmaya çalışıyor bu der diye hiç bi şey demedim tamam dedim kedimin oyunlarına biraz daha dikkat edicem kendimle zaten dikkat ederim ama biraz daha dikkatli olayım bakalım ayak sesi gitmicek diye surunerek mi gezcem evde anlamadım ki

Daha bismillah demeden ilk tanışmada şikayet edilmez canım insanlık diye bişey var kadın güzel bir şekilde günaydın demiş karşısındaki direk şikayete başlamış bence çok yanlıß size katılmıyorum

Bende kedi besliyorum canım ama bugüne kadar öle bi şikayet yaşamadım sen takma kafana böle komşular çok can sıkıcı biliyorum güzel bi dille uyar bence ifade et ses çıkıcak bi durum yok diye üstelik çıksa ki rahatsız edebilicek kadar olduğunu zannetmiyorum çocuğun bile yok bazen duymadan geçmek en iisi :)

Keşke günaydın demeseydin
zira buu bişi dicemm yeeea diyen kadının elinde hırpalanmışın sabah sabah
boşver
uçaçak halin yok ya evde

üst katınızda birisi varsa ordan da gidebilir. Bizde zamanında böyle bi durumla karşılaşmıştık ve bizim de kedimiz vardı ama onun koşturması gitmez o kadar yani. Kadının kabalığına da ne diyelim artık, kafanıza takmayın. Hatta takmayın

Belki başka gürültüler gidiyordur,kadın açıkça söyleyememiştir,ayak sesi demiştir.
Hani ses fazla geçiyor,haberiniz olsun manasında...
Burada komşu yatakodasından gelen gürültülerle ilgili çok konu okuyoruz.O gürültüleri uyarmak cesaret istiyor.
Konular çok olunca aklıma bu geldi nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…