- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
Çok kibar birisiniz sanırım.esim ise giderken camdan bakiyodum. alt katima yeni bi alie tasindi surekli kapi carpis sesi geliyor asagidan bayanda camdan bakiyodu bende konusurum diye gunaydin diye seslendim dondu gunaydin ya bi sey dicem dedi buyrun dedin gece cok gurultu geliyo da ayak sesi falan biraz sessiz olur musunuz dedi evde kedim var alti aylik geceleri cok kosuyor onun icin dedi sanirim ama o kadar gider mi ses eger oysa giden ben nasil engellerim ama bu gece 12 de yattik 5 de kalktik diger gecelerde iki haftadir esim gececiydi ben yanlizdim bunlar geleli uc hafta oldh anlayamadim. aslinda brnde kapilari yavas kapatmalarini soyllicektim ama neyse
Çok kibar birisiniz sanırım.
Siz de bir daha uyarmaya kalkarsa bunu söyleyin ama tekrar konu açılmadan bir şey söylemeyin bence.
Bazı insanlar gerçekten çok kaba.
Ne olursa olsun, önce bir tanışmak gerekir diye düşünüyorum.anlamadim ayak sesi nasil gidiyl tamam bazen kedim kapilari itiyor bisiler dusuruyo ama o zaman bende uyanip uyariyorum ki bu gece hic bi sey dusmedi ama onlar geldikleri ilk gunden beri kapi carpma bilmem ne sesleri dusunuyorjm da bu sabah sadece esim haxirlanirkn telefonu yere dusurdu bi de ben kahvalti hazir diye seslendim saat 5 ti bilemedim ya
Ne olursa olsun, önce bir tanışmak gerekir diye düşünüyorum.
Komşuluk diye bir şey kalmamış, kimse kimsenin yüzüne bakmıyor, siz günaydın demişsiniz.
Bu onların kabalığı her neyse.
Aşağıdan kapı sesleri geldiğine göre, belki sizden de en ufak sesler gidiyor olabilir.
Bu kadar kafanıza takmayın boş verin, dünyada çeşit çeşit insan var her birinin dediğine takılıp, hareket edeceksek yandık.
Bir nokta, virgül artık. N'olursunuz ?!?! Yoksa ben de düşünüyorum sonra 'neydi bu şimdi sabah sabah' diye. .
biri bir uyarı yapınca, " amaaa sende böyle yapmıştınn" gibisinden tripler ilkokulda kaldı. toplu yaşıyoruz, insanlar birbirini uyarabilir, bunda kafaya takılacak bir şey yok.
Niye bu kadar yadırganmış anlamadım. Kadın insanca uyarısını yapmış. Gayet doğal bir şey. Bunda kabalık yok. Kadın uyardı diye sinirleneceğinize geceleri adımlarınıza dikkat edersiniz. Bazen insan gürültü yaparak yürüdüğünün farkında olmaz, benim kardeşim mesela.
Orası apartman, insanlar rahatsızlık gördüğü zaman tabii ki komşuları uyarmalılar, uyarabilmeliler. Siz de kapı çarpma meselesini söyleseydiniz. Söylediniz de lafı ağzınıza mı tıktı? Yoo. Tıksaydı kaba olurdu. Belki o da kendi verdiği rahatsızlığın farkında değil ve o da uyarılmalı.
Kadın sizi haklı olarak düzgünce uyardı diye tanışmayı düşünmüyorsanız tanışmayın zaten.
Terlikle yuruyorsaniz ondan olabilir. Kedinin sesinin gidecegini dusunmuyorum yumusak yumusak patisi minnosun zaten nasi ses yapsin teyzesiii deseydiniz. Yan daireden geliyordur yada alttan, karistiriyordur kadin.
Sessizkalırsan önünü alamaszın valla bende kapı sesnden rahat edemyorm deseydn. Kira die gavurn malı sayıp hor kullnmayn deseydın
Daha bismillah demeden ilk tanışmada şikayet edilmez canım insanlık diye bişey var kadın güzel bir şekilde günaydın demiş karşısındaki direk şikayete başlamış bence çok yanlıß size katılmıyorumNiye bu kadar yadırganmış anlamadım. Kadın insanca uyarısını yapmış. Gayet doğal bir şey. Bunda kabalık yok. Kadın uyardı diye sinirleneceğinize geceleri adımlarınıza dikkat edersiniz. Bazen insan gürültü yaparak yürüdüğünün farkında olmaz, benim kardeşim mesela.
Orası apartman, insanlar rahatsızlık gördüğü zaman tabii ki komşuları uyarmalılar, uyarabilmeliler. Siz de kapı çarpma meselesini söyleseydiniz. Söylediniz de lafı ağzınıza mı tıktı? Yoo. Tıksaydı kaba olurdu. Belki o da kendi verdiği rahatsızlığın farkında değil ve o da uyarılmalı.
Kadın sizi haklı olarak düzgünce uyardı diye tanışmayı düşünmüyorsanız tanışmayın zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?