neydi bu simdi sabah sabah

ah keşke söyleseydiniz,ben de çok kızarım kendime bu tip insanlar karşısında sonradan keşke söyleseydim dediklerim çok olur :)

Kedi koşturuyorsa sesi gidiyor olabilir. Benim üst kat komşumun da yetişkin kedisi var, bazen gece gaza gelip koşturuyor bütün evde, pıtı pıtı koşma sesleri aynen bana geliyor. Ha benim için problem değil, kedi bu koşacak tabii. Bende de köpek var, yaşayıp gidiyoruz komşumla

Ama gecenin sessizliğinde kediniz çok koşuyorsa az da olsa ses gidiyor olabilir.

bi iki saat kadar koşturuyo sanırım yani ben uyanmıyorum ama ortalıkta kimseyi görmeyince o da kıvrılır oturur camın kenarına gider kapıları tıklatma huyu var bi de :))) valla odaya kapatıyorum çok koşmasın diye ama o zamanda miyavlıyo o daha kötü değil mi :)

Pişttttt..napıyosunuz gece gece siz...kedi medi yesek mi acaba..kedidir o kedi...

haha canım maalesef benim cinsel ilişki korkum var yani bizde daha siftah yok üstelik bizim yatak odamız onların oturma odasına denk geliyor ışıklarından anladım bunu yani imkansız bu ihtimal

Siz uyanmıyorsunuz, muhtemelen benim komşum da uyanmıyordur ama gece vakti alt kata bayağı geliyor o koşturma sesi yalan değil. Ha beni hiç rahatsız etmiyor hatta tam yattığımda başlıyor bazen, "azdı yine bu" diye gülüyorum. Ama bazı komşuları edebilir.
Yapacak bir şeyiniz de yok, köpek olsa yine laf anlar da kediye ne diyeceksiniz ki? Belki koşturduğu yere kalın halı serebilirsiniz sesi kessin biraz.

Bu arada acaba komşunuz kedinin sesini mi duyuyor, o da var tabii.

valla günaydınıma aldığım cevapla afalladım ve soramadım sadece tamam diyebildim hemen girdi zaten içeri o da sonradan aklıma geldi ne diyo bu diye.. eşim cep telefonunu yere düşürdü biz 4.30 da kalkıyoruz eşim erken gidiyor işe 6.30 gibi sonra bi de ben kahvaltı hazırladım e ben kahvaltı hazırlarken tıkırtı yaptım ama kuzu kesmedim ya bi de gece çamaşır makinesi çalışıyodu hızlı programda yarım saat sürdü ve benim makinem sessiz çalışanlardan biz bile anlamıyoruz çalışıp çalışmadığını annem geçen çalıştırdı bozuldu diye on beş dakika önünde durmuş kadıncağız yıkamıyo sandım ben diyo yani sabahtan beri hesap kitap yapıyorum

Bence söyleseydin tam yeriymiş.
O rahatça söylebiliyorsa sen neden söyleyemiyorsun?
Kedinin ayak sesinden ne olacak ki? İnsanlar ne kadar tahammülsüzleşti.

medeni olarak komşunuz söylemiş sizde önleminizi alıp kendisine iletin.emin olun gece sesizlikte ufacık ese bile kocaman geliyor insanı uykusundan ediyor.

medeni olarak komşunuz söylemiş sizde önleminizi alıp kendisine iletin.emin olun gece sesizlikte ufacık ese bile kocaman geliyor insanı uykusundan ediyor.

inanıyorum canım çünkü kendileri geçen pazar günü sabah 9 da balkon kapısını kırıp yerine duvar ördürdüler ve her gece düzenli olarak kapı çarpma huyları var :)

Kafanıza takmayın bence kedinizden de eminseniz yok yapıyorsa komşunuz haklı yani gerçekten işten gelen yorgun insanlar var hoş tepemde ve alttada gürültü olmasına rağmen ben ses çıkartmıyor sabır çekiyorum sadece ama herkes bir olmaya biliyo tabii :) apartman hayatı işte :)

Şimdi bizimde üst katımıza birkaç sene önce birileri taşındı evi satın aldılar. Ama nasıl ses oluyor terlik sesi nasıl bir terlik giyiyorsa kadın artık uyumak için odamıza gittiğimizde üst katta onların yatak odası ve acayip terlik sesi. Siz farkında olmuyorsunuz ama giyilen terlik çok ses yapıyor ve hele gece o sessizlikte çok ses yapıyor yani eşiniz evde olmasa da sizin giydiğiniz terlik ses yapar. Bir de çocukları oldu onu hiç demiyorum zaten çocuk oradan oraya koşuyor 3 yaşında ama sanki 10 yaşında gibi koşuyor babası zaten yapılı ve uzun boylu o da arkasından koşuyor tavan başımıza yıkılacak sanki kaç kere uyardık gidin şikayet edin diyorlar salonda hele oturulmuyor yani mutlaka ses geliyordur durup dururken laf olsun diye uyarmaz.

Bu arada konu açacak kadar da önemli bir şey değil yaşadığınız bu da 22. konunuz oldu sanırım 1 ayda. Maşallahh..

canım benim ben seni çok sevdim sen kıl oluyosun ama olsun :)) her konu açtığımda gel nolur ... hayatım yazdığına da cevap vereyim ben çıplak ayakla yere basamam ama terlikte giymem çünkü çıkıp durur beni deli eder :) ev ayakkabısı giyiyorum ama peluş olanlardan http://www.modasehri.net/wp-content/uploads/2011/12/mor-renkli-triko-ev-botu.jpg bunlara benziyo altı da üstü de yumuşacık kuş tüyü gibi tık tık yapmıyo

kendisi de uyarmayı akıl edecek kadar medeni olduğu kadar düşünceli olsaydı günaydına verdiği cevabı bu kadar takmazdım bende
demekki oda çok takmış kafaya yada görgüsü bu kadar herkez aylı anlayış ve görgüde olmaya bilir.

ayrıca saat 9da size erken gelsede inşaaat yasağı olmayan bu dönemlerde 9ile 5 arası yapılabiliyor sonuçta komsunuz herhalde saat gece uyku zamnı 1-3 te yapmıyor kapı çarpmayıda.

ayrıca saat 9da size erken gelsede inşaaat yasağı olmayan bu dönemlerde 9ile 5 arası yapılabiliyor sonuçta komsunuz herhalde saat gece uyku zamnı 1-3 te yapmıyor kapı çarpmayıda.

12 buçuk gbi falan azalıyo kapı çarpması pazar günü dinlenme günüdür ve 10 da başlar izinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…