neydi bu simdi sabah sabah

hala kendi eksikliklerini görmezden gelip kabul etmeyip çözüm aramıyor komşuna çamur atıyorsun allah senin gibi komşuyla karşılaştırmasın kendini hem suçlu hem güçlü.

Kedicigin sesinin gitmesi imkansiz geliyor bana , yumusasik patisi var sonucta ..
Acaba kadin kendindrn suphe etide o soylemeden ben bi bahane bulayimda ben soyliyeyim tribinemi girdi nedir ..

Apartmanlarda şöyle bişey var..
Mesele siz değil sizin yan dairenizden ses çıksa sizin üst katınız sizden geliyor gibi algılıyor..

Duvarlar o kadar inceki yukarda yalın ayak yürüyen insanların topuk seslerini, adım seslerini her şeyini duyuyoruz. Ama gidip evde yürümeyin diyecek halimiz yok. Kediciğin de sesi duyulmaz. 1-2 kere olmuş sesler için de yapmayın demek saçma geldi bana. Sorunlu hatun herhalde.

Aşlah hayırlı komsu versin ıkı yıldır ust katımdakinden bıktım balkonlarımı kullanamıyorum birinden ekmek kırıntısı çırpıyo birinden hergun carsaf kıllar balkonda bisefer rica ettim umrunfa olmadı doğum yaptıgımdada kahvaltının ustune cırpmıstı kaynanam hanımefendi kahvaltı yapıyoruz lütfen dıye sealendi yukardaki kapımıza kavgaya geldi yani bıktım resmn ama sırf kıram uygun diye oturuyorum onuda @ Allaha havale ediyorum.tepınmeleri kavgalarıda cabası. Oyuzden çok takılmayın alttakının kapı sesini duymazdan gelin okadar sea gelmesi rahatsız etmesin bi ricayla kapıya kavgaya geldi sizinkilerde kwdi patileriyle şikayt edıyorsa sesinizi çıkartmayın :)

diyecek bi şey bulamıyor ki insan ben öyle kavga da edemem ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…