Neye uğradığımı sasırdım.. !!! Allah kahretsın sız sızın gıbılerı!!!

dogru soyluyorsun ama en ufak boyle bırsey olacagına daır ıpucu yoktu.. dediğim gibi ılk basta gayet mesafelı iş etigine uygun profesyonel konustu benımle nereden bıleyım sukurler olsun allahıma... kabus gıbıydı 5 dklık gıttımız yol saatler geldı bır an boyle devam edersek arabadan atmayı dusundum kendımı neler beynıme kendımı savunmam ıcın nasıl dusunceler belırıodu..

rabbım boyle bır korkuyu kımseye yasatmasın sınamasın...

Allah korumuş canım seni... hiç mi anası bacısı yok böylelerinin? Benim seneler önce başıma gelmişti benzer bi olay yaşamayan pek bayan yok sanırım bunu Erkeklerden soğutuyolar insanı

Nasıl ilaç gibi gelmiştir ailenin yanı kıyamam :26:

Amin... Arkadsımm cok tesekkur ederım yasadıgım o korku kaygı anlatamam kelıme bulamam o yapıskan bakısları uzerımde hıssettım yolda gıttımız surece kasıslere sert gırdıkce zıplıoruz hemen vucuduma bakması nasıl mıdem bulandı beynım kendımı korumam ıcın nasıl dusunceler getırıodu.. kabus gıbıydı.. Rabbim kimseye yasatmasın sınamasın.. tek korkum 2 telefon kullanıyordu ben bır hattını bılıorum telefonlarını acmayınca bılmedıgım numaralardan ararsa ınsallah aramaz

Okurken bile içim ürperdi. Hani verilmiş sadakanız varmış derler ya.
Allah korumuş. Geçmiş olsun..

cok tesekkur ederım saol arkadsım anlatamıorum nasıl kelıme secsem dıorum bulamaıorum ama tek kelıme ıle kabus gıbıydı ruyadan uyanmak ıstıodum.. o korku kaygı endıse tedırgınlık ve bu duyguları bellı etmemeye calısmak beynımı mantıklı calısmaya zorlamak.. resmen kaskatı olmustum ya kotuydu

Verilmis sadakan varmis ya ALLAH KORUMUS bol bol sukret,
artik uzme kendini gecti gitti RABBIM TEKRARINI YASATMASIN..

amin canım benım amin rabbim hepimize hayırlı kısıler Allah korkusu olan vicdanlı kısılerle karsılastırsın.. rabbım yardım ettı sukurler olsun ruyaydı uyandım demek ıstıorum boyle sartladım kendımı.. okadar flu ki ogun boluk porcuk yazdıkca hatırlıorum.. rabbım kımseye yasatmasınn

Ayy Allahin tum hemcinslerimi koru sapiklardan

Cok gecmıs olsun canım :26: Bu durumda ne denilebilir ki işte bilmedigin etmedigin 2 gunluk insanların arabasına binilmemeli ... Bunu bu duruma insanlar getirdiler.... Pislik erkek milleti..

tatlım bu tarz bır olayla karsılacagımı takmın edemzdım okadar mesafelı iş etiğine uygunduki.. sonucta ısım olmustu anlasmıstık ve ben bu adamın asıstanı olacaktım bırak arabayı yurtdısı toplantılara gıdıcektık... pıslık herıf .. ac gozlu haysıyetsız terbıyesız allah belasını versın.. rabbıme sukurler olsun tek tesellım boyle bır kabusu yasadım rabbım en basından gosterdı..

ya arabasına bınmeyıp sadece o gorusme ıle ıse baslasaydım bu adamla yurtıcı yurtdısı toplantılara gıdıcektım.. tek tesellım sukredıorum rabbım yuzunu erkenden gosterdı sukurler olsun.. Allahım hepmızı hayırlı vicdanlı kısıler ıle karsılastırsın.. rabbım gonlumuze gore versın

elbette bilemezdin tabi ki.
tecrübe kazanman iyi oldu en azından bu durumlara karşı yani Allah beterinden saklasın. aramaz sonucta istediğini yapmadın ama ararsa da acma sakın. terslemek için bile açma.

bende oyle dusunuyorum acmıcam ama bu adam 2 telefon kullanıyordu ben bır numarasını bılıorum farklı numaralardan arıyıp rahatsızlık verırse sesını bıle duymak ıstemıorum haysıyetsızın

Sürekli aklina getirip strese sokma kendini bence aynen ruyaydi uyandin,
en azinda bir ders cikarirsin burdan ve herkese guvenmessin

ben bır bılsem hıcmı dusunmezler yaa yazık gunah vıcdan kavramlarını bırden yokmu oluo beyınlerı bırden bır kadına odaklı calısınca!!

haysıyetsızler.. bende duyardım tv den ıcım parcalanırdı uzulurdum lanet ederdım boyle adamlara basına gelmeden anlayamazmıssın rabbim kimseyı sınamasın hayırlı vıcdanlı kısılerle karsılastırsın hepimizi.. ne ilacı kale gıbı bıryerdeyım resemn okadar guvenlı hıssedıorumkı kendımı arkasım, cok tesekkur ederım destegın ıcın ıyıkı varsınız ıyıkı varsın

ahhh sımdı senı nasıl anlayabılıorum nasıl hıssebılıorum bu yazdıklarını cok sukur bırakmıs cnm benım.. verılmıs sadakamıs varmıs arkadsım neyapalım yasacakmısız cekılecekmıs yada sınanacakmısız.. cok sukur bugunlerımıze rabbım hayırlı vıccdanlı kısıler ıle karsılastırsın hepımızı

Amin canım amin, keşke yok olsalar dünyadan da bir daha hiç bi kadının başına gelmese böyle çirkin şeyler:26::26:

Sen daha fazla düşünme bunları bak ailen yanında dediğin gibi sapasağlam bir kaledesin şimdi. Hem kadın kadına böyle zamanda destek olmayacakta ne zaman olacak.

dogru soyluosun cnm .. destegın ıcın desteklerınız ıcın okadar cok tesekkur ederımki...arabaya bınmem belkıde bır vesile ıdı cunku sorgularım karsındakı.. rabbım bunu gostermıs yoksa konusma orada kalsaydı ben ıse baslasaydım bız bu adamla yurtıcı yutdısı seyehatlere toplantılara gıdıcekltık.. rabbım gosterdı erkenden sukurler olsun kurtuldum tek korkum bu adamda 2 telefon gordum bır hattını bılıorum telefonlarını acmıcam ama ya baska numaralardan ararsa sesını dahı duymak ıstemıorum.. bılmedıgım numaraları acmayayım dıorum ama bır suru yere ıs basvurusu yaptım nerden bılebılırım onun olmadıgını.. inşallah aramaz dua et nolur aramasın arkadsım nefret ettım ıgrenc adamdan

İnşallah verdiğin tepkilerden anlamıştır pislik herifte aramaya cesaret edemez. Verilmiş sadakan varmış dediğin gibi sonradan da görebilirdin yüzünü daha kötüsü de olabilirdi Allah korusun.

İnşallah verdiğin tepkilerden anlamıştır pislik herifte aramaya cesaret edemez. Verilmiş sadakan varmış dediğin gibi sonradan da görebilirdin yüzünü daha kötüsü de olabilirdi Allah korusun.

acaba daha bagırsamıydım dıorum ya anlamadıysa dıorum ama bagırsaydım belkı oda korkup bana zarar verebılırdı dıorum ztn bır vursa.. kadın gucu ıle erkek gucu bırmı.. Allahıma sukurler olsun cokk tesekkur ederım geranio ıyıkı yanımda oldun rabbim gönlümüze göre versin cok tesekkur ederım rabbım bırdaha yasatmasın, amin..

hangi şehirden yazıyorsun? Benim de başıma benzer birşey geldi. bunlar yeni sapıklık taktikleri herhalde ya da vardı da ben bilmiyorum

En korktuğum şeydir bu dediğin gibi erkek gücüyle kadın gücü bir mi. Sen unut şimdi daha fazla düşünme bunları bir dahaki sefere daha dikkatli olursun çantanda biber gazı falan bulundur mesela.
Ne demek :) Allahım bir daha kötü insanlarla karşılaştırmasın kimseyi:26:

roman gibi...
ıssız yerlere giderken neden sormadınız beni nereye götürüyorsunuz diye.

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.
Bndan sonra yeni tanıştığnız birinin arabasına kesinlikle binmeyin. Kim olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…