Neye uğradığımı sasırdım.. !!! Allah kahretsın sız sızın gıbılerı!!!

bu ne cürret ,bu nasıl bir ahlaksızlık ,nasıl bir özgüven ,sen kimsin ya ne hakla sana hiçbir ümit vermeyen ,sadece saf duygularla iş görüşmesine gelmiş bir hanıma bu nasıl bir teklif ,şu anda o beyinsize ağzıma geelni saymak istiyorum.aman arkadaşım ucuz kurtulmuşsun ,allah böyle insan müsveddeleri ile karşılaştırmasın inş.bir daha ..

canım... çok geçmişler olsun.. neyse ki atlatmışsın
bu ne cürret yaa.. aman canım ararsa falan sakın açayım deme teli.. gözünü seveyim..
Allah hepimizi hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın.. Amin..

Son düzenleme:
benimde başıma benzer bir olay geldi ,aynen siz gibi tiksindim o an erkeklerin genelinden ,

patronum aynı zamanda başka işlerde yapıyo ,o işlerden birinde bir ortağı var .
patronum çok şeker bir adamdır 4 yıl çalıştım onunla hep baba gibiydi hepimize karşı ,ama ortağı pisliğin tekiymiş meğer ,
ben araba arıyordum ,patronumda benim ortak var o kendi şirketi için sürekli araba aldığı bi yer var ,sana indirimle ,ödeme kolaylığı da sağlayarak alırız bi araba demişti bende olur dedim sevindim ,
birgün şirkete geldi bu herif beni gördü ,patronda bahsetti eylül hanım araba alacak yardımcı ol diye ,o da tabi numaranızı alayım ,görüşelim dedi ,ne bileyim bana yardımcı olacak diye ,
bir kaç gün sonra aradı ,şurda buluşalım arabayı konuşalım dedi ,bende sandım direk galeriye gidicez ,gittim oturduk bi yerde çay içtik ,arabanın konusu bile olmadı ,habire kendini anlatıp duruyo ,yok bahçeli villası varmış ,yok keyif adamıymış ,yok şöyle böyle ,beni eve bırakmak istedi ,patronumun güveni ile kabul ettim ,o gün yolda bana dostluklar kolay kurulmuyor ,yok işte efendim onunda bir dosta ,paylaşacak bir arkadaşa ihtiyacı varmış mış ta ,babam yaşında abartısız ,bende kibar olmaya çalışıyorum arada patronum var tabi

neyse o gün öyle geçti,2 gün sonra aradı ,eylül hanım nerdesiniz dedi ,iş yerindne çıktım eve gidiyorum işte şuradayım dedim ,bekleyin oraya geliyorum dedi ,arabayı konuşalım ,bende dedim kusura bakmayın eve gitmem lazım ,ben sizi bırakırım dedi ,dedim hayır başka yere uğramam lazım ,ama adam ısrar ediyo ,araba konuşacakmış,arabanın nesini konuşucan be adam gidersin galeriye beğenir uyarsa alırsın ,konuşacak ne var ,ısrar etti bende hayır dedim kapattım

patronumu aradım ,anlattım ,tamam üzülme ben konuşurum onunla aramaz bir daha ,öyle bi çocuk değildir ama allah allah filan dedi .ben ama ağlıyorum bi yandan telefonda ,o da bana üzülme kızım ben konuşurum aramaz bi daha ,çekerim kulağını dedi,yani o gün de binsem arabaya belki başıma bi iş gelebilridi ,ben sezdim ,ama sizin sezecek bir ortamınız olmamış ,başta gayet saygılı iş konuşan adamdan da bunu beklemez ki insan ..

​Geçmiş olsun canım verilmiş sadakan var mış bol bol dua et.

ah be canım 5 dakka önce tanıştığın adamın ne diye arabasına binip kahve içmeye gidersin ki hiç mi kıllanmadın ne münasebet ya sen de pek safmışsın allah korumuş.

ayy tüylerimdiken diken oldu okurken yaa inanamıyorum yaa

büyük bi mutlulukla sevinçle git hayaller kurmaya başla herif sapık olsun var mı böyle bişey ya

Allahtan ki kurtulmuşsun yaa yemin ediyorum verilmiş sadakan varmış.

başkalarına yer gibi bakarlar ama kendi karılarına kardeşlerine yapılsa böyle bişey onlardan erkeği yoktur.... yazıklar olsun yani

aklıma da yaşadığım bi olay geldi.
erzurumda öğrenciyken iş baktım kendime. buldum da. bi gazetede sekreterlik yapıcaktım.

400 tl de para veririz dediler hemde part-time iş.

o kadar mutlu oldum ki anlatamam yani.
ilk gün yemin ediyorum bütün erzurumu gezdik o soğukta kapı kapı resmen para istedik.
akşam ofise girdim ki ofis demeye bin şahit gerek!
bir sürü döküman hazırladım kendim.
tam çıkışta adam demesin mi yarın gelirken bütün bayan arkadaşlar(3 kızız) mini etek giysin

beynimden vurulmuşa döndüm ağzıma ne geldiyse saydım saydım hızla orayı terk ettim

sevgilim de aynı akşam işi kutlamak için yemeğe götürücekti beni kendimi toparlayamadım.
ne oldu diye sorarken anlattım öyle sinirlendi ki ofisi bastı

tartıştılar falan adam özür diledi ama yani uzun bi süre etkisinden çıkamamıştım o günün.

dışarda kahve içme teklifini hiç kabul etmemeliydin
iş görüşmesi işyerinde yapılır
dışarda kahve eşliğinde hiç tanımadığın bir adamla ne işin var
bence saflık etmişsin. Allah korumuş :18:

baska bir telefondanda ararsa ya hemen suratına kapat.
yada polise sikayet edeceğini söyle.bir daha aramamasını söyle canım.
sakin ol.Allah cezasını elbet verecektir.

Canım geçmiş olsunnn öncelikle bende iş arıyorum aynen senin gibi uzun zamandır..

Ama senin tek hatan tanımadğın birinin arabasına binmekle başlamış dışarda dediyse bile sen hayır ben çıkamam iş yerinde görüşelim ya da yarın burda diyip tepkini vermeliydin kim olursa olsun güvenme derim...Arabada bile çekerdi bi kenara kapılar kitli allah korusun verilmiş sadakan varmş...
iyice araştır çok güvenmediğin adı sanı belli olmamş yerlerede gitme ya da biriyle git ciddiyim çocuk gibi olsada insana destek oluyo...

Benide geçen bi yerden aradılar ,,Ünlü bir firma hemde adam aracıymış sadece insan kaynakları gibi ...Begüm hanım dedi ben dedi şurdayım bi kahve içeriz işin detaylarını konşuruz dedi beyfendi dedim sizin ofisiniz çalışanlarınızn olduğu bir yer yok mu ben oraya geliyim dedim tamam haber veririm size dedi bi daha da aramadı niyet belliymiş yani ...

Liseden mezun olduğumda bende bir işe girmiştim iş arkadaşım olmaz olsunlar öyleleri beni taciz etmişti. Şirketin yemekhanesinde yemek yiyordum en son ben çıkmıstım kapıyı kitledi bırakmadı şerefsiz beni öpersen bırakırım demişti çok şükür ki bana dokunamadan aşçı kurtardı beni o korku o iğrenme duygusu tarifi bile yok çok iyi anlıyorum seni. Artık ne iş olursa olsun yeterki olsun düşüncesinde değilim özel sektörün adını bile duyasım yok atanmak tüm isteğim. böyle insanlar üzgünüm ama malesef bu sektörde yapılıyor gayet düzgün beyefendi diyorsun halbuki adam sapığın teki

Son düzenleme:
OOffff yaaaaaa ( okuyunca kendim yaşamış gibi oldum. Nedir biz kadınların şu erkeklerden (hatta organizmalardan) çektiğimiz. İğrenç iğreniyorum. Hayattan soğudum böyleleri yüzünden, kışın koskoca paltolar sırtımda çapkalar falan o halde bile insanın poposun bacağına bakmaya çalışırlar. Bu kadar aciz, zavallı cinsiyet görmedim ben.

Aralarında kendini yetiştiren ve nefsine boyun eğmeyen vardır elbet de öyleleri bizden uzak sanırım.

Sonra da biz baktırıyor oluyoruz, yok efendim kuyruk sallamışız bilmemne... Pislikler.

Bir de şu yanından geçerken şarkı söyleyen tipler var... tiksinç

şansınız varmış yaşadıklarınızı okudum sonuna kadar,sıze yaşatılan iğrenç bir durum ama daha beterı olmamış Allah yardım etmiş, çok geçmiş olsun....

şikayetçi olun diyecem ama nasıl ıspat edebılırsınız kı ,sadece ıkınızın tanık oldugu bıgun
ağlamakla gunun tum ağırlığının altından çıkmışsınız bu ıyı en yakınlarınızla paylaşıp daha da rahatlayın bence,
daha kötusu de yaşanabılırdı valla arkadaşım tekrar geçmiş olsun,bırazdaha dikkat edın iş görüşmelerinde

Ay canım benim ya çok geçmiş olsun keşke böyle bir tecrüben olmasaydı hiç benden sana tavsiye kim olursa olsun tek başına bi başkasının arabasına binme ben taksi bile tanıdık durak olamadan binmem hele de istanbuldaysan çooook daha fazla dikkat etmek gerek Allah karşına böyle birini çıkarmaz umarım bir daha

Çok çok geçmiş olsun berbat bir durum Allah kurtarmış resmen ama bundan sonra çok dikkat et kimsenin arabasına tek binme

Ooo cok geçmis olsun canim cok düşunme o pisliklr kafayı yedirir insana ağızim doluyor küfùrle ama yeri degilsucu yok ama karsina anasina bacisina gelsjnde ici yansin serefsizin yanarsa tabi ....

çok büyük geçmiş olsun ben kendimi senin yerine koydum da ben kesin kafayı yerdim ya bir tarafta canımı bir tarafta namusumu falan düşünürdüm ay allah göstermesin diyorum size de iyi ki zorla bir şeyler yapmamış ALLAH bütün kızları böyle kötü insanlardan korusun (amin) peki nasıl kendinize geldiniz eve falan geldikten sonra

şerefsiz yaaaa kanı beş para etmedik cok böylee mevkilere gelince o küçücük beyinleriyle herkese herseyı yapabıleceklerını sanıyorlarrr...allahta onları sınasın rezil etsin inşallah bu yaptıkları yanına kalmasınnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…