benimde başıma benzer bir olay geldi ,aynen siz gibi tiksindim o an erkeklerin genelinden ,
patronum aynı zamanda başka işlerde yapıyo ,o işlerden birinde bir ortağı var .
patronum çok şeker bir adamdır 4 yıl çalıştım onunla hep baba gibiydi hepimize karşı ,ama ortağı pisliğin tekiymiş meğer ,
ben araba arıyordum ,patronumda benim ortak var o kendi şirketi için sürekli araba aldığı bi yer var ,sana indirimle ,ödeme kolaylığı da sağlayarak alırız bi araba demişti bende olur dedim sevindim ,
birgün şirkete geldi bu herif beni gördü ,patronda bahsetti eylül hanım araba alacak yardımcı ol diye ,o da tabi numaranızı alayım ,görüşelim dedi ,ne bileyim bana yardımcı olacak diye ,
bir kaç gün sonra aradı ,şurda buluşalım arabayı konuşalım dedi ,bende sandım direk galeriye gidicez ,gittim oturduk bi yerde çay içtik ,arabanın konusu bile olmadı ,habire kendini anlatıp duruyo ,yok bahçeli villası varmış ,yok keyif adamıymış ,yok şöyle böyle ,beni eve bırakmak istedi ,patronumun güveni ile kabul ettim ,o gün yolda bana dostluklar kolay kurulmuyor ,yok işte efendim onunda bir dosta ,paylaşacak bir arkadaşa ihtiyacı varmış mış ta ,babam yaşında abartısız ,bende kibar olmaya çalışıyorum arada patronum var tabi
neyse o gün öyle geçti,2 gün sonra aradı ,eylül hanım nerdesiniz dedi ,iş yerindne çıktım eve gidiyorum işte şuradayım dedim ,bekleyin oraya geliyorum dedi ,arabayı konuşalım ,bende dedim kusura bakmayın eve gitmem lazım ,ben sizi bırakırım dedi ,dedim hayır başka yere uğramam lazım ,ama adam ısrar ediyo ,araba konuşacakmış,arabanın nesini konuşucan be adam gidersin galeriye beğenir uyarsa alırsın ,konuşacak ne var ,ısrar etti bende hayır dedim kapattım
patronumu aradım ,anlattım ,tamam üzülme ben konuşurum onunla aramaz bir daha ,öyle bi çocuk değildir ama allah allah filan dedi .ben ama ağlıyorum bi yandan telefonda ,o da bana üzülme kızım ben konuşurum aramaz bi daha ,çekerim kulağını dedi,yani o gün de binsem arabaya belki başıma bi iş gelebilridi ,ben sezdim ,ama sizin sezecek bir ortamınız olmamış ,başta gayet saygılı iş konuşan adamdan da bunu beklemez ki insan ..