Haha elti olurduk ne guzellrainyy vallahi kaynım falan yok.olsa seni kaçırmazdım.pek eğlenceli bir kızsın vesselam
Niye beni sevmiyorsun rainyy? Senin iyiliğini istiyorum halbuki.Senin yorum yazmani istemiyorum canimi sıkıyorsun
Kilolu derkenHic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
yorumların sert bana ters yorum yapanları savunuyorsun yani iyiliğimi istediğini sanmıyorımNiye beni sevmiyorsun rainyy? Senin iyiliğini istiyorum halbuki.
Sesli güldümBu durumda kilonuz eksik galiba. Bence kilo alın
Ahaha...1.60 boyunla 1.80 üstü sevgili nasıl buluyorsun diyen arkadaşım var. Eşimde 1.90puha ha ha.ben de 1.57 boyundayım.kısa boylu diye çirkin sayılır mıyım?
Kiz hava mi atiyorsunn kcam var diye
Sölemesi ayıp kocalarımız var bizim, hele benimki 2. kocam bir de benden de 6 yaş küçük
VayyySölemesi ayıp kocalarımız var bizim, hele benimki 2. kocam bir de benden de 6 yaş küçük
İlk başlarda hep çok yapıcı yorum yapıp uzun uzun yazıyordum ama öyle yorumlardan pek bir şey almıyorsun gibi geldi.yorumların sert bana ters yorum yapanları savunuyorsun yani iyiliğimi istediğini sanmıyorım
bak adamın yaşı küçük olsa da oluyormuş.adamların skalasını geniş tut.5 yaş büyük olur küçük olur takılma oraya.ama gidip te toksik bir adam da bulma.seçici ol
160 boyumla çok uzun diye 198'lik çocuğu reddetmiştim. Beni genelde uzunlar buluyor niyeyse. 180 ideal bence.Ahaha...1.60 boyunla 1.80 üstü sevgili nasıl buluyorsun diyen arkadaşım var. Eşimde 1.90yani bodur olmakta cirkinlik sebebi herhal...
Reeey
Ben ona takilmiyorumda kafalar uyusmaz diyorlarbak adamın yaşı küçük olsa da oluyormuş.adamların skalasını geniş tut.5 yaş büyük olur küçük olur takılma oraya.ama gidip te toksik bir adam da bulma.seçici ol
e o netten konuştuğunla uyuştu mu sanki kafalar?tanış tanış birer kahve iç baktın sıkıcı gereksiz toksik adam taa orda bırak yenisine geç.vakit harcama gereksiz erkeklereBen ona takilmiyorumda kafalar uyusmaz diyorlar
Kilolu kızlar bile lafı hiç hoş olmamış. Bu gönül işlerinin güzeli çirkini olmaz ha ilkte görünüşten etkilenir zamanla karakterini, kişiliğini sever bu böyledir.Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?