- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
Çok fazla iyi olmanın da zararı bu kötülükte eksiklik. insanoğlu eksik yanını hep tamamlamak ister kötü kalpli kadınların da iyi adamlara denk gelmesi de bundan.yok be ondan da değildir.valla o kadar kötü kalpli haris kadınların harika sevgilileri olduğunu hatta en iyi erkeklerle evlendiklerini gördüm ki.erkekler sandığınız kadar akıllı varlıklar değiller.sevilmediklerinin maddiyatları için ya da kariyerleri için yanlarında olan kadınları bile aaa bu beni seviyorr bana çok aşıkk sanacak kadar akıllı değiller emin ol
Buraya yazdiklariniz kadar sizi bilebiliriz sizdeki eksiği. Tabi illaki eksiklik açısından bakacaksak .Ben kendimdeki eksigi soruyorum kimseden ustn gordugum yok onlarin var benim yok diyorum farkndaysaniz. Onlarin neden var demiyorum benim neden yok diyorum umarim anlamissinizdir
Ayip etmis amaAklıma bir arkadaşımı getirdiniz. Kendisi zayıf ben kilolu olduğum için çok daha güzel ve her konuda iyi bulurdu kendisini. Aynı zamanlarda bir ilişkiye başladık. Çok güzel devam ediyordu. Tamam evleneceğimiz insanları Bulduk dedik. Asla ama asla tahmin etmiyorduk öyle iyilerdi ki çok tesadüfi şekilde arkadaşımın aldatıldığını öğrendik. 1 ay sonrada o kızla nişanlandı çocuk. Benim ilişkim aynı şekilde güzel devam etti ve evlendim. Evlenince bir gün şey dedi ‘Sarı limoncuk bile bu haliyle evlendi de ben aldatıldım çok garip.’
Sizde farklısını yapmadınız bence? Boşuna hatırlatmadınız onuAyip etmis ama
Kusura bakma amacim kotu değildi sanslisin ben iyi bir sey soyledim hattaSizde farklısını yapmadınız bence? Boşuna hatırlatmadınız onu
Heyy dur bakem çirkinlerin kraliçesi ben geldim ben bile bulduysam konu sahibi pek ala bulurpüüüü .174 boyla tabikim güzel olamazsın.zaten tüm güzellik kraliçeleri mankenler de o boylardalar.bu yüzden hepsi de çirkinler bacımm
yav kaç kere söyleceğiz gayet güzelsin diye.bu arada artık şakasını yaptığını bu konuyu aştığını da biliyorum
Aman canım deli miyim ben isim gücüm yok buna mı takilacam menepoz mu andropoz mu geçti gitti şüküryav kaç kere söyleceğiz gayet güzelsin diye.bu arada artık şakasını yaptığını bu konuyu aştığını da biliyorum
Neye göre ,kime göre ?Kilom normal
Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
Kendini kötü hissetmenin çirkin bulmanın yaşla ve ergenlikle alakası yok bende böyle hissediyordum kısa bir süre öncesine kadar hemde yıllarca sürdü bir ay önce bununla ilgili konu bile açmıştım. Bunlar dış etkenlerin sebep olduğu travmalarBen kendimi ezelden beridir çirkin buluyorum bu hiç değişmedi. Ergen falan da değilim üstelik. Yani düşüyorum da sarışın mavi gözlü bir erkek gelip bana seni seviyorum dese hadi be ordan derim onun beni sevdiğine inanmam. Biriyle sevgili olunca da çok verici olurum dünya bir yana o bir yana modundayımdır. İnsanlar sorunu kilomda bulur ama kiloya gelene kadar birçok sorun vardır. Kilolu biri olarak sevgilisi olan kilolu hemcinslerime bakarım etrafa neşe saçarlar oldukça pozitiftirler. Ama ben akran zorbalığına çok uğradım bu yüzden de kendimi sevemedim. İki kere de reddedildim en sonuncusu çok kötüydü çocuğa çok pis bağlanmıştım dedim ki sen çirkinsin, çirkinsin, çirkinsin. Güzel olsaydın seni asla reddetmez seninle mutlaka sevgili olurdu dedim. İlişki yürütmeyi de beceremiyorum. Etrafım güzelsin güzelsin diyor ama ben yine hadi ordan diyorum. Stajda staj hocam bile az sesin çıksın özgüvenli ol demişti bana. İç güzellik kavramına da inanmıyorum erkekler bal gibi de dış güzelliğe bakıyor sadece. Yani asla yalnız değilsiniz.
İlkokuldayken bir çocuk sen çirkinsin demişti hala unutamıyorum. Benimde bu konuyla ilgili tonlarca konum var hatta kendi fotoğrafım vardı o zaman profilimde. Herkes kiloya takmış ama yüzüm benlerle dolu burnum biraz yamuk, kaşlarım seyrek uzar gider bu liste..Kendini kötü hissetmenin çirkin bulmanın yaşla ve ergenlikle alakası yok bende böyle hissediyordum kısa bir süre öncesine kadar hemde yıllarca sürdü bir ay önce bununla ilgili konu bile açmıştım. Bunlar dış etkenlerin sebep olduğu travmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?