neyinizden sikayetci??

cemile25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
80
1
96
41
Almanya
ya bu erkekler kafalarinda cizmisler kadin modelleri ama bizimle beraberler,ya o modeli kafandan sil,yada benim modelimi kafana yerlestir,

bi cok seyim ona uymuyo,bana hep der ben kafamda söyle bi kadin cizdim yok bunu böyle yap hem memnun degil hemde benle beraber,

cok sinir ediciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gelelim asil konuya neyimden sikayetci??

sinirli olusumdan,
disarda sigara icmemden
cok SIK makyaj yapmamamdan
inatciligimdan
ooooohhhhoooo saymakla bitmezki anacim

hergün bisii cikartio :mymeka::mymeka:

İnce giyinmemden ve seçtiğim yemeklerden...
"Hem popon donuyor hem de düzgün giyinmiyorsun, bir de et yemiyorsun daha çok üşürsün böyle" diyip duruyor...:olmaz:

olsaydı da şikayetçi olduğu şeyi yazaydım dermişiimmmmmm :icecream:

erkek arkadaşlarımla görüşmemden,geç yatıp,geç kalkmamdan,bazı şeyleri saklamamdan..

ona göre !!!!! bazen dikkatsiz davranmamdan
ve herşeyden mızmızlanmamdan :1closedeyes: :umursamaz:

inatçılığımdan ondan akıllı olmamdan kavgalarda gülmemeden :) bişeyi yüz kere dememden ama oda yüz kere dedirttiriyo ve yap dediğim şeyleri hemen yapmıyo sinir ediyo beni onu bazen sık boğaz etmemden bide çok soru soruyomuşum ona gıcık oluyo :):)

triplerimden çok şikayetçi..:olmaz:
keyfimdenmi yapıyorum sende sinirlendirme beni :oklava:

inatçı olmamdan
ona göre sinirlendiğim bi konuyu uzatmamdan, ama sende doğru dürüst yanıt ver yanii aşkım benim
bir de çok fena laf sokmamdan..

başka yook
kaydirigubbakcemile3

Eteklerimden ve ojelerimden şikayetçi. Halbuki eteklerim mini değildir diz üstü sadece ama ona bile karışıyor.Bazen de fazla uyumamdan ve şakayı ciddiye almamdan da şikayetçi:)

Son düzenleme:
sürekli dırdır yapıyormuşum tartıştığımızda o sinirli iken alttan almıyor muşum. onla sidik mi yarıştırıyor muşum ama ben düz duvara işeyemez mişim. ben kinciymişim hatta bana bazen kindar süprizden bakalım bu akşam ne çıkacak der.

Hayatımda hiçbir lafın altında kalmadım; haklı oldum mu sürekli laf sokarım, deli olur çıldırır kocacığım resmen... Fakat ne derler bilirsiniz; can çıkmayınca huy çıkmaz... :olmaz:

Back
X