neyinizden sikayetci??

çok evhamlıymışım
çok stresliymişim
çok sinirliymişim bıdı bıdı!!!
kendisi gibi ağır vasıta gebeş bişey olsam gününü görür o da neyse!!

uykucu olmamdan,ailesinden sürekli şikayetçi olmamdan,alıngan ve şüpheci olmamdan vs. sanki kendileri mükemmel gibi bizi eleştirip dururlar.lülülülülülü

sinirlendigimde suskun kalmamdan sikayetci cılgına donuyor
ama napıyım sinirlendigimde bagırıp cagırmaktan hoslanmam gerci istesemde yapamam yapım öle

inatcı olmamdan paronayak olmamdan kafamda kurup kurup ona patlamamdan acık giyinmemden erkeklerle konuşmamdan sana biş soylicem deyip sonradan boşver sonra soylerim dememdenkaydirigubbakcemile3herşeyi kafama takmamdan cok kıskanc olmamdan
ay bu adam benden ne şikayetçiymiş besempatiksalakcinni

sigaramdan, mini etek ve şortlarımdan, makyajımdan (makyaj da makyaj olsa bari bi kalem bi rimel, bi parlatıcı, daha makyaj görmemiş o :umursamaz: ) herşeyin olumsuz tarafını görmemden olumsuz değerlendirmemden

kavga ederken tamam YAA dememden
trip atmamdan
laf sokmamdan
Gs li olmamdan
göğüs dekoltemden
makyajımdan
inatcılıgımdan
ve kavga ederken ona kendini savunabilecegi zamanı vermememden şikayetci :umursamaz:
dahada aklıma gelirse yazarrım.şimdiden bu kadar şikayetci ilerde nolcak Allah bilirzemuszemus

oo saymakla bitmez... :) özellikle inatçılığımdan,erkek arkadaşlarımla konuşmamdan,cok dar giyiniyormuşum giyimimden yani, cok konuşmamdan,herşeye cvbım olmasından,ben pek özel msj atmam ve msjlarımda güzel söz söylemememden,hımm daha aklıma gelmiyor... ama ohh hala benı sevıyorr :)))

Dik başlı olmamdan,
Bazen kendimi erkek gibi görüp her işe el atmaya çalışmamdan,
Kavgalıyken olayı iyice kurcalyıp, konuyu başka yönlere sıçratmamdan ( Kendisi 1000 mislini yapıyo haberi yok :olmaz: )
Çok dar giyinmemden ve iç çamaşırlarımın giydiğim kıyafetin içinden belli olmasından,
Sabırsızlığımdan,
Kıskanınca kendime hakim olamamamdan,
Ve yanlış anlamalrımdan şikayetci öyle fazla değil yani kaydirigubbakcemile3

onu dinlemeden bağırıp çağırmamdan
''yok bişey'' lafını kullanmamdan
uykucu olmamdan
düşündüm düşündüm başka şey bulamadım vay be aşkım benden bayağı bi memnunmuş:roflol:

triplerimden çok şikayetçi..:olmaz:
keyfimdenmi yapıyorum sende sinirlendirme beni :oklava:

aynen yaaa hemen tribe bağlanıyorsun diyor sanki durup dururken oluyor :dilcikar:
sende azcık sözümü dinle bende tribal enfeksiyona bağlanmıym alalala :kızgın:

sadece laf sokmamdan sorduğumda memnun olmadığım bi huyun yok diyo ama biliyorum o var
iyimiş ya benden baya bi memnunmuş aşkım :asigim:

ınatcıymısım :lepi:
cabuk kızarmısım :umursamaz:
en ufak kavgada eskı meselelerı gundeme getırırmısım -tatlicadiarzu-

umrumda bile değil, sikayet etmeyeceği kisilikte kızlar bol. ben onlardan değilsem kapı açık..

Back
X