Neymiş ben abartıyor musum

meltem212

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
127
16
13
34
Eşime neden eksidesin diye sordum bana hep benden yiyorsun sonra neden eksidesin diyorsun dedi

Kendi çok yeni bizi bir sürü kumar borcuna soktu oysaki

Ve daha öncede ekmek elden su gölden yaşıyor Sun demişti

Bunu ona söylediğimde ve ne kadar kötü konuşuyor sunnkirildim dedigimde bağırdı çağırdı kıyameti kopardi

Ben şuan çalışmıyorum

Ay girdiği havalara bak ya...
Çok merak ettim aylık ne kadar kazanıyor eşiniz de bu tribe girdi?

Yani kumardan dolayı ekside olduğu belli değil mi siz bu soruyu sorarken nasıl bir cevap bekliyordunuz ki? Onun da kumardan diyecek hali yok, en iyi savunma saldırıdır mantığıyla size saldırmış işte.

Sizi bastırmak sindirmek için bilinçli yapmış işte. Altta kalmayın senin kumar borcun olmasa bu kadar üç beş hesabı yapmazdık sayende çekiyoruz sıkıntı deyin

erkeğin parasını yiyeceksin, borca sokacaksın. bunu bilir bunu söylerim. gece düsünmekten uykuları kaçsın.

esiniz de önce parasını korumayı öğrensin. karısına yedirmeyip kumara mı ayıracaktı paşam

Valla öyle güzel harcıyoruz ki parayı ben ve çobukları kumara parası kalmaz istesede
Çok şükür böyle laflar hiç duymadım. İnsanın çok zoruna gider. Böyle konuşan bir adam varken neden çalışmıyorsun? Kendine yapacağın en iyi şey bir işe girmek gibi görünüyor

Söylediği lafa mi kirilayim sonrasındaki bağırış cagirisa mi bilmiyorum
Yani ablacığım adamla ilgili bir ton konun var, adamın elle tutulur tarafı yok üstüne kumarbaz alınsan ne olur kırılsan ne olur boşanacak mısın? neden çalışmıyorsun çocuğun da büyükmüş? böyle bir adamı çekmektense çalışıp ayrılmak doğru olanı ama boşanmayacaksan zaten her türlü pisliği ile kabul ettiğin bir adam, ne bekliyorsun ki böyle bir adamdan? Romeo mu çıkacak içinden?

Çünkü hala kumar oynadığı için ekside ve yakalandı. Hesap vermemek üste çıkmak içinde bağırıp çağırdı. Tipik erko

Tabi ki abartmıyorsunuz. Ekmek elden su göldenmiş. Bu erkekler de kıt kanaat geçinince kendini nimetten sayıyor. G*tüm sanki elon musk'ın servetine sahip de para dolu küvette keyif yaptırıyor.
Siz neden çalışmıyorsunuz? Bu laflar yutulacak gibi değil bence. Çalışın, paranızı kazanın da şu çulsuzun ağızına laf vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…