Yani kumardan dolayı ekside olduğu belli değil mi siz bu soruyu sorarken nasıl bir cevap bekliyordunuz ki? Onun da kumardan diyecek hali yok, en iyi savunma saldırıdır mantığıyla size saldırmış işte.Eşime neden eksidesin diye sordum bana hep benden yiyorsun sonra neden eksidesin diyorsun dedi
Kendi çok yeni bizi bir sürü kumar borcuna soktu oysaki
Ve daha öncede ekmek elden su gölden yaşıyor Sun demişti
Bunu ona söylediğimde ve ne kadar kötü konuşuyor sunnkirildim dedigimde bağırdı çağırdı kıyameti kopardi
Ben şuan çalışmıyorum
Durup dinleyecegine tepki verseydin. Annen değil miydi evli barkli koskoca kadina fırça atan.Bende gözlüğe 4000tl verdim diye azar isittimmm
Puding bunu senden beklemezdim sen dişli bi üyeye benziyordun burdaBende gözlüğe 4000tl verdim diye azar isittimmm
Ben mi abartıyorum
Hayır eşiniz sacmalıyorHatuna bakmayı bi yerlerin yemiyorsa evlenmeyecektin koçumm hayat pahalı yapabileceğim bişey yok suyla ömür tüketmiyorum ihtiyaçlarım olması normal deseydin .
Yani ablacığım adamla ilgili bir ton konun var, adamın elle tutulur tarafı yok üstüne kumarbaz alınsan ne olur kırılsan ne olur boşanacak mısın? neden çalışmıyorsun çocuğun da büyükmüş? böyle bir adamı çekmektense çalışıp ayrılmak doğru olanı ama boşanmayacaksan zaten her türlü pisliği ile kabul ettiğin bir adam, ne bekliyorsun ki böyle bir adamdan? Romeo mu çıkacak içinden?Söylediği lafa mi kirilayim sonrasındaki bağırış cagirisa mi bilmiyorum
Çünkü hala kumar oynadığı için ekside ve yakalandı. Hesap vermemek üste çıkmak içinde bağırıp çağırdı. Tipik erkoEşime neden eksidesin diye sordum bana hep benden yiyorsun sonra neden eksidesin diyorsun dedi
Bunu ona söylediğimde ve ne kadar kötü konuşuyor sunnkirildim dedigimde bağırdı çağırdı kıyameti kopardi
Ben şuan çalışmıyorum
Tabi ki abartmıyorsunuz. Ekmek elden su göldenmiş. Bu erkekler de kıt kanaat geçinince kendini nimetten sayıyor. G*tüm sanki elon musk'ın servetine sahip de para dolu küvette keyif yaptırıyor.Eşime neden eksidesin diye sordum bana hep benden yiyorsun sonra neden eksidesin diyorsun dedi
Ben şuan çalışmıyorum
Verdim zaten tepki ama can sıkıldı bir kereDurup dinleyecegine tepki verseydin. Annen değil miydi evli barkli koskoca kadina fırça atan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?