neden leonelanın yorumlarına yorum yapmak yasak onu anlyamadım ?? .. ayrıcaa hıc kımse hıc bıyerı sevmek zorunda deıl.. keske sole deseydımde deyıp neden susacakmısım varmı ole bı dunya :)... kendımızı savunmıcaksak napcaz baska?? bn aksaraya oz bısey deıl bu dıe bas bas bagrırken neden gormuyosunuz onu cevrem olmadıgı ıcın katlanılması zor bı hale gelebılıyomudur acaba bunuda bı dsunmek lazım.. kalıplasmıs kalıplasmamış.. benı ılgılendırmıyo.. ölmemde kurbanda olmam.. kımsede ol kurban ol geber demesın.
neden leonelanın yorumlarına yorum yapmak yasak onu anlyamadım ?? .. ayrıcaa hıc kımse hıc bıyerı sevmek zorunda deıl.. keske sole deseydımde deyıp neden susacakmısım varmı ole bı dunya :)... kendımızı savunmıcaksak napcaz baska?? bn aksaraya oz bısey deıl bu dıe bas bas bagrırken neden gormuyosunuz onu cevrem olmadıgı ıcın katlanılması zor bı hale gelebılıyomudur acaba bunuda bı dsunmek lazım.. kalıplasmıs kalıplasmamış.. benı ılgılendırmıyo.. ölmemde kurbanda olmam.. kımsede ol kurban ol geber demesın.
burda sana bısey denmedı kı leonayı uyarma amaclı yapılmıs bır yorum kendı topıgını takıp etsen bıraz..
Öyle, ağanın p.kunun üstüne p.k olmaz .Benim yorumlarıma yorum yapmak yasak canım. Torpilliyim ben.
Şaka bir yana, alıntı ile yorum yapmak aslında yasak. Hakarette varsa işin içinde ceza alınıyor.
Öyle, ağanın p.kunun üstüne p.k olmaz .Benim yorumlarıma yorum yapmak yasak canım. Torpilliyim ben.
Şaka bir yana, alıntı ile yorum yapmak aslında yasak. Hakarette varsa işin içinde ceza alınıyor.
leonela,vallahi hasta yatıyorum çok güldürdün beni :))Allah da seni güldürsün:)))
Zorluyorum ? :) İlginç. Silahım da yok ama.
Neyse, ben de İZMİRLİ VE İZMİR AŞIĞI biriyim.
Eğer olur da bir gün herhangi bir yeri küçümser gibi yazar , sırf orada arkadaşlarım yok diye babama surat yaparsam, lütfen bana kalkıp... "KURBAN OL" de .
Kimse hiçbir yeri sevmek zorunda değil, ben de sevecek demiyorum.
Kaldı ki, kalkıp onun "kurban ol" lafına sinirlenen kişi çok mu normal bir yorum yapmış sizce ?
Benim çıkıştığım nokta bu.
Eger olur da birgun herhangi bir yeri kucumser gibi yazarsaniz ve sirf orda arkadaslariniz yok diye babaniza surat yaparsaniz size kalkip "kurban ol" derim. Ancak bu dedikleriniz bu konuda da soz konusu degil ki.. Bir yeri "sevmemek" ile "kucumsemek" arasinda daglar kadar fark vardir. Ayrica bir insana "hadi gidelim" demek icin ille de surat sarkitmak gerekmez, ben konu sahibinin suratinin koku tartismasindan sonra asildigini okudum, Aksaray'da kalirken degil. Yakistirma mi yaptiniz?
Ayrica bu sebepsiz saldiri bana yapilsa idi hic samimiyetimin olmadigi biri tararfindan, ben de pek yumusak olmazdim cevap verirken, herkesin tepkisi ayni olamaz, biz farkli kisileriz, herkesin seviyeli olmasi daha seviyeli ortam yaratir sorunlarimzi paylasirken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?